IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
Diana.
post Apr 2 2013, 12:13 PM
Post #401

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pai, atunci sa isi ia machieuza locala si la revedere. Ca obrazul subtire cu cheltuiala se tine...

Auzi, ti-ai comparat preturile cu cei mai cunoscuti in domeniu? Gen dna Vescan?
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Apr 2 2013, 01:12 PM
Post #402

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Nu chiar, le-am comparat cat de cat asa dar nu am stat sa trimit emailuri celor ce nu le au afisate. Mirela parca nu le are afisate.
Spre exemplu Dana Argesan, Alex Abagiu, Andra Manea, Maria Pauna au cam aceleasi preturi. In jur de 200-300 de Eur/machiaj (asta din ce am citit pe diverse forumuri, ca deh, mai aflii si de pe-acolo).
Eu sunt pe pret mediu, zic eu, la fel ca si Roxana Dumitru, Ramona Chrita, etc., Adica 100-125 de euro in medie/machiaj.
Mai sunt cativa care se invart in jurul a 200-250 de lei. (deci 50 de euro, sa zicem).

+Quote Post
Diana.
post Apr 3 2013, 03:27 PM
Post #403

Fondator eLady.ro

Deci ai preturi competitive. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu am racit. Tare. Tusesc ca un magar...

+Quote Post
Bia
post Apr 3 2013, 05:37 PM
Post #404

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Iarasi? Di!!!! Ia si tu niste intaritoare de imunitate atunci cand scapi de tuse. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
berbecutza
post Apr 3 2013, 05:47 PM
Post #405

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

Salut! Azi am picat tarziu in cafenea, am zis ca imi beau cafeaua de dimineata aici, insa nu am reusit. De maine incerc sa tin pasul. Mi-e gandul la pisicuta asta de la noi din scara. Sper sa-i gasim un camin. Din pacate nu o pot tine nici in casa pana ii gasim un stapan si sunt foarte urzicata de treaba asta. Mi-e mila de ea de mor.

+Quote Post
Teocris
post Apr 4 2013, 01:13 PM
Post #406

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Helo!
Prima data sa ma laud ca gimnasta mea a luat la concursul de care va spuneam zilele trecute, locul III (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Sunt foarte mandra de ea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Grupul ei a avut numarul 34 si au fost in total 43 de grupuri.
In al doilea rand sa va zic cu tristete in glas ca afara este tare urat si frig si ploua (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ce m-am saturat de griul asta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
In plus, armata rosie nu se da dusa nici cu tunul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu stiu ce se intampla (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Trebuie sa recunosc ca am cam intrat in panica (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Luna asta si durerile au fost mai dese si mai de durata. Cred ca este cazul sa-mi fac o programare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Diana, insanatosire grabnica!

+Quote Post
Diana.
post Apr 4 2013, 01:51 PM
Post #407

Fondator eLady.ro

Berbe, o sa fie bine, am o presimtire ca va fi adoptata, nu intreba de ce, ca nu stiu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bravo, Junioaraaaa!!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) la mai mare! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pai ar cam trebui, Teo. De cite zile sta pe capul tau?
Saru` mina, is in faza febra si curs nasul... sper sa treaca repede!

+Quote Post
Teocris
post Apr 4 2013, 02:22 PM
Post #408

V.I.P.

In mod normal 5 zile ii sunt de ajuns. De data asta insa am ajuns in ziua 7 si tot nu da semne de plecare (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 4 2013, 06:46 PM
Post #409

Fondator eLady.ro

E menoragie (hipoermenoree) -trebe sa mergi la un consult.

Eu am trecut la faza cu multe servetele consumate... Vai de capul meu!

+Quote Post
Teocris
post Apr 5 2013, 10:07 AM
Post #410

V.I.P.

Armata rosie bate in retragere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da nu las eu lucrurile asa. Ma duc si la medic saptamana viitoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Salutare la toata lumea!
Albinuto, ce mai muncesti? Esti bine? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ma tot gandesc la tine de cateva zile, ba chiar te-am visat aseara (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Aveai o rochie lunga, albastru deschis, din dantela si purtai manusi din plastic galbene, din alea pentru curatenie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aveai treaba cu un bec ce nu vroia sa intre la locul lui (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) No, zi si tu ce inseamna asta? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
La noi este o vreme plangacioasa si trage la somn. Vreau o raza de soare!!!

+Quote Post

100 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 05:28 AM