![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu incerc psihoterapia. Ieri am facut prima sedinta pentru mincat compulsiv. Te tin la curent si iti spun daca functioneaza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Chiar te rog. Incerc si eu sa imi impun psihic cu mancarea. Trebuie sa fac ceva in privinta asta.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vad ca ceva-ceva functioneaza... M-a "lucrat" pe mincatul necontrolat putin simbata trecuta, miine e a doua sedinta. Trebuie sa iau o stafida cu mine, Nu stiu de ce si nici nu caut pe google. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Iti spun miine seara cid ma intorc. Uite la topicul asta am vorbit despre hiperfagie... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Diana, o sa citesc. deocamdata citesc despre ovarele micropolichistice. Am fost la ecografie si Magda are ambele oare cu aspect micropolichistic. i s-a prescris utrogestan si spironolactona. Pe 24 are programare si la endocrinolog. Of...
|
|
|
![]()
|
|
Multa sanatate pustpaicei. Nu te stresa, e tinara si se repara! Te pup!
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc mult, Di! M-am panicat pe moment, dar n-o fi lupul atat de negru, ii dam noi de capat... si acneei, si chisturilor, si menstruatiei, si tot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ne pregatim incet incet de inceperea scolii, de liceu, de anii de liceu... am emotii si eu pt ea. Tu cum stai cu nemancatul? Ceva rezultate? Am citit un articol despre mancatul compulsiv si da, mare dreptate, caci m-am regasit mai ales la cauze. E greu tare cu abtinutul, dar ce sa fac, bag apa, fructe sau jumatate de baton de la magazinul de naturiste, imi fac salate cu soia, rosii, piept de pui, ori cu linte... vine iarna, clar trebuie sa dau jos... |
|
|
![]()
|
|
Azi e sarbatoare mare.
|
|
|
![]()
|
|
Si a inceput mandra mea liceul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) nu va spun, saraca, are 3 ore de la 7... parca-s nebuni astia, e greu sa se trezeasca la 6. E putin speriata, multe ore, predomina mate, fizica, info... dar se descurca ea...
|
|
|
![]()
|
|
Imi aduc aminte cum in clasa a IV-a incepeam scoala la ora 7 dimineata. Eram chiauni de somn cu totii...
|
|
|
![]()
|
|
Am avut doua zile ingrozitoare... Sper sa se termine, ca ma lasa nervii!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 06:15 AM |
|