![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
devdas ai schimbt mata aia frumoasa? :'(
la mine e ceva special :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Invi, nu vezi tu, dar am poza 8)
p.s. pentru alti forumisti: se vede avatarul meu or ba? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
pai ma plictisisem sa caut, nu mi se parea nimic ca mi s-ar potrivi, asa ca rezultatul se vede. :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
avatarul meu sice asa : "proud owner of a vagina" nu stiu ce ar mai trebui adaugat :fluierat: fiecare interpreteaza cum vrea ::)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
berbeee ;D :morideris: ...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Carrie, avatarul tau NU SE VEDE. :(
Si acum al meu...e o lalea fratilor! :D Pentru cei ce au crezut altceva...sa le fie rusine :P |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:o 8) ::) :hainoroc: :'(
si-mi facusem...................... numai idei ;D :morideris: :morideris: ;D :rusinosul: |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 52 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 42 ![]() |
QUOTE Carrie, avatarul tau NU SE VEDE. :( Si acum al meu...e o lalea fratilor! :D Pentru cei ce au crezut altceva...sa le fie rusine :P Cata, de pe mess. am vrut sa-ti zic...e betoign avatarul :hohote: ON topic: aia din avatar mi-s io, se-ntelege, nu? ...in tinerete :P |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Mie mi se pare ca ne tinem de prostii. :D
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Avatarul meu reprezinta felul in care privesc lumea...de jos in sus, in alb si negru :D.
Imi seamana cumva...adica daca m-as machia bine de tot si as face poza alb-negru as fi tare aproape de imaginea asta. :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 02:56 AM |
|