![]() |
![]() ![]() |
![]() |
monic29 |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu ma, da radical de -1
|
|
|
monic29 |
![]()
|
Musafir ![]() |
da io de ce n-am sex?
vreau si eu o funda mov la sexul meu! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 73 Joined: 8-December 05 Member No.: 23 ![]() |
monic, la cate ai, sex iti mai trebuie??? 8)
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
da chiar asa, ce puii mei....si io rad de pocnesc...hahahaa...
si nu orice fel de olimpica, da? cea mai desteapta gagica din toata faculta aia...asa mi-o zis decanul, da? :hohote: :hohote: :hohote: si voi nu ma lasati sa injur si sa zic sula, sula, sula, sula....na...sula, sula, sula..sulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
|
monic29 |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu, doar funda, sau ce-i aia, un mustiuc.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 73 Joined: 8-December 05 Member No.: 23 ![]() |
monic, iti dau eu funda, nah! :-* chiar doua, vezi?
Carme, eu stau si ma intreb daca se exista gagica mai tare decat tine pe lumea asta. Eu sincer, nu cred...Iti multumesc in numele natiunii Carme, you make us proud girl!!! |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
auzi sunny...sa-i zici asta lu' razvan :D :D :D
|
|
|
![]()
|
|
Daaaa, uite trimit acusica un porumbel calator cu mesajul respectiv...Sper sa ajunga anul asta...
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
si stii ceva sunny???...mai du-te tu in aia lu barbatu-tu ca te-am ars cu karma aia, na....ti-am papat un punct...heheheh...
n-ai vrut sa ma cuplezi cu david..atunci ia d-aci...hahahaa.... |
|
|
monic29 |
![]()
|
Musafir ![]() |
i-am ars si io lu sunny un punct in minus
asa, preventiv maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, astea, fa, va iubesc! care mai da un punct in minus? hahahaha |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 08:46 PM |
|