![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Chiar strange, eu cafea nu beau (de cand am avut palpitatii), iar de la cola nu pot dormi, deci pica din start, dar ceaiul verde imi prieste si nu am constatat nici un efect asemanator.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
si eu beau ceai verde aproape zilnic, chiar imi place. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) la mine nu are efect faza cu "sa nu il beti dupa ora 5", eu pot sa dorm bustean si imediat dupa ce il beau.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu de-i din cauza unei usoare dependente, eu m-am extins de la liptonul cu menta si la verde cu iasomie, plus o capsula de ceai verde dimineata pe stomacul gol, echivalent a 1.5 l de ceai, asa ca eficientizez efectele benefice intr-o cura intensiva.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
cum este ceaiul verde cu iasomie? am mai auzit despre el, dar nu am incercat niciodata, nici nu am vazut de fapt. fetele spuneau ca e foarte bun..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 24-April 07 Member No.: 1,533 ![]() |
iti recomand ceai verde cu iasomie de la greenfield - jasmine dream - e la pliculete si e foarte bun si aromat, iar dc pui putina lamaie va fi si mai bun (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
A mai aparut o varianta Lipton: Mystic Nepal, ceai verde cu iasomie si parca mai e ceva.
Mai sunt si alte variante, dar nu cu ceai verde, eu am luat cu ceai negru si citrice, e f bun. O sa iau cand gasesc si cel cu ceai verde. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
eu am unul foarte bun de la fares: ceai vrede cu vanilie si lamaie... yummy. in alta ordine de idei, ma bucur ca a aparut si la noi lipton ice tea Red.... yummy...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
m-ati convins sa beau,eu nu consum ceai deloc,nu-mi place.maine ma duc la plafar sa-mi cumpar si eu.
|
|
|
![]()
|
|
Walpu, cum au fost capsulele cu ceai verde?
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Am luat si eu capsule cu ceai verde, sincera sa fiu n-am simtit nimic. De slabit nici nu poate fi vorba, iar pentru efectul diuretic mie mi s-au parut mai eficiente capsulele de urzica. Ceai verde beau, fiindca imi place, cel mai natural e cel de plafar sub forma de frunze mai mari, intr-o punga verde, astea la pliculet pline de arome identic naturale...bleah. Acum vad ca au inceput sa bage arome din astea si in ceaiurile de la Carturesti (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , asa ca nu prea mai cumpar.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 04:21 PM |
|