![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pasarea Colibri (Marius Batu), Cantec Soptit
Mihaela Runceanu, Sa fim copii Laura Stoica, Nici o stea, Un actor grabit Gil Dobrica, Hai acasa si am un lapsus la o melodie pe care o adoram, am rascolit toata casa dupa CD-ul din facultate, daca nu-mi amintesc o sa adorm in chinuri. later edit: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) victorie! m-am framantat, dar mi-am adus aminte Conexiuni, Tu |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Phoenix - Nunta (io nu pot sa cred ca astia sunt ei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Din ce an o fi videoclipul?)
Phoenix - Baba Novak Phoenix - Negru Voda Phoenix- Andri Popa Maria Tanase - Blestem (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Iubire bibelou de portelan - Mondial
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu dedicatiune especiala pentru noi Mariile
Maria Tanase- Marie si Marioara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ia un par de ma omoaaaaaaaraa... Tare! Sa traim! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
------------ later edit Colaj cu Dan Spataru Dan Spataru - Nu vreau sa plangi Dan Spataru - Nici o lacrima Dan Spataru - Drum Bun Gica Petrescu - Cel mai frumos tango Ioana Radu / Gica Petrescu Ştefan Bănică şi Gică Petrescu 1982 |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Marina Voica - Intr-un colt de cafenea (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru vremea de afara de la mine, melodia asta mi se pare perfecta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Desi e septembrie nu martie, dar treaca de la mine
Imi place tare mult Paula Seling (Nicu Alifantis) - Ploaie in luna lui Marte |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 10:04 PM |
|