![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Sunt unii oameni care pun nume taaaareee ciudate animanutelor pe care le poseda :P
Eu am avut un catel-lup pe care il chema Lord,dar a murit saracu.. O prietena are un papagal mic si pricajit pe care il cheama Samurai :D |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Am posedat doi hamsteri, dar s-au prapadit saracii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
ea era Jo, grasa si alba, el Yoyo, grena si slab si cu ochisori rosii si ii placea sa faca pipi in pat, al meu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
erau ca stan si bran ???
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
un fel de (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
hai ca m-am intristat... Oricum femelele la hamsteri sunt mereu mai mari ca ei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , si la mai multe specii |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ma declar posesoare de motani (Minou, Bandi, Roni) si de caini (Fredi si Tasha).
|
|
|
![]()
|
|
Era frumos,daca faceam un topic numai pentru pisicute,si sa se numeasca PlayDog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fortelady Tasha nu era maimutica aia din serialul cu dinozauri (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Era frumos,daca faceam un topic numai pentru pisicute,si sa se numeasca PlayDog :D Fortelady Tasha nu era maimutica aia din serialul cu dinozauri :fluierat: dap. ea era, e o simpla coincidenta de nume |
|
|
![]()
|
|
am inteles (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am avut-o pe Judy (strigata de altfel in fel si chip) si acum pe Boni, cu porecla "zgaibuta".
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Giudi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sa-ti traiasca Boni Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 03:09 PM |
|