![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
hmm...
caine-patrocle alt caine-laika motan-gaby (coincidenta arissuca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) alt motan-mauricio (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
ciucinica |
![]()
|
Musafir ![]() |
am avut 2 catei..fetita (HAILY) si baitu' (SAMSONICA)
stau la bloc si nu i-am mai putut tine pe amandoi, deja crescusera mari.... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 60 Joined: 10-August 07 Member No.: 2,021 ![]() |
Dati-mi pls niste nume pt fetitze de porcusori (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Frumoaselor, pe vremea cand lucram in turism...si ce bine era....aveam un client fidel hotelului, fost general de politie, el era cat un munte, cainele "marca" chuwawa (asa se scrie?!), iar pe caine cum credeti ca-l chema???? Sumo!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 60 Joined: 10-August 07 Member No.: 2,021 ![]() |
Se scrie CHIHUAHUA, ador rasa asta...sunt niste jucarioare vii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 26 Joined: 9-August 07 From: italia Member No.: 2,014 ![]() |
Am doua pisici,una se numeste Kira iar cealalta Luna.
|
|
|
![]()
|
|
Porcusoarele mele de Guineea, in varsta de 2 luni, se numesc Belle si Suzi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe motanul meu il cheama Aby(de la Abraham) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
Michi (mama - aproape 21 ani), Cipi (aproape 13 ani), Păpuşa 2 ani şi 2 luni
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
Si eu detin una bucata motan pe nume Tzitzi. Am ales sa-i pun un nume care contzine "tz" pentru a-i atrage atentia cand il strig. Mi-au spus prieteni ca pisicile reactioneaza la nume care contin "sh" sau "tz". Asa ca l-am numit Tzitzi. Si chiar raspunde. E atent de fiecare data cand il strig. Numa' ca nu ma asculta cand ii spun sa nu mai faca boacane. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 08:17 PM |
|