![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe motanelul meu il cheama Giony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) i-am pus acest nume in memoria fostului meu pisic dupa care mor de dor zilnic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( noroc ca asta mic ii seamana atat de bine si ma face asa fericita lucrul asta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si noi avem pomelnic de animale. Raportez: 2 bucati catei : Ursu(lup) si Zuza(fiica,corcitura lup-schnauzer), vreo enshpe mii de pisici dintre care born and raised de noi Mieunica(asta a fost prima noastra pisicutza), Panda, Shoshonel si mai nou una bucata pisica neagra si dragalasa, inca nu are nume, o strigam Mititica. Adoptate de pe la prieteni au fost Missy, Puffu(era un birmanez de 7.5 kg (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) , numa puf nu era) si una mai salbatica de felul ei la inceput, nu avea nume asa ca am hotarat ca Misha i se potriveste (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) . Si sunt in cautare de nume potrivit pentru ultima sosita.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
pana acuma cel mai amuzant nume la o pisica este cel dat de o vecina de-a mea, care si-a botezat pisoiul Piturca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mentionez ca suna foarte funny din gura ei, ea avand ij jur de 3-4 ani
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 28-October 08 Member No.: 5,219 ![]() |
Eu am 2 caini, un pincher Piky si un caine lup Ringo. Am mai avut un boxer Grif, un maidanez Lupi si o pisica Kity (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Am adoptat o catelusa pe care o cheama Amy pentru ca fetita mea e pasionata de animale ca si mine si spre surprinderea mea ieri cand le cantam baieteilor sa adoarma a inceput si ea sa cante in felul ei.Am crezut ca plange la inceput dupa care mi-am dat seama ca ei ii place,caci se gudura si incerca sa ma pupe de mama focului.Un baietel plangea :crying: si celalalt radea :D :D ,iar fata mea era foarte incantata de catelusa ei si ma intreaba de ce nu canta si la ea :nesigur:
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Hihihi, o catelusa vedeta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa ne pui poze cu ea la topicul special
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
pe fostul meu caine il chema Spic, pe actualul il cheama Rex. si mai au ai mei un motan pe care il cheama Mitzuca. da, are nume de fetita pentru ca ai mei si-au dat seama prea tarziu ca de fapt era baietel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Fanny promit sa pun poze de indata ce ma invata si pe mine cineva ce trebuie sa fac,ca sunt afona la capitolul asta
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Apasa tu help din dreapta sus si te dumirtesti imediat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mersi frumos Maat!
Nu m-am exprimat corect,ma refeream la cei de acasa,la deschiderea contului si asa mai departe. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:37 AM |
|