IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Parfum de femeie, Ce parfumuri va plac ?
dr_wise
post Jan 13 2007, 05:52 PM
Post #141

Musafir

QUOTE(roxanica10 @ Jan 12 2007, 06:28 PM) *
Coincidenta sau nu...si eu sunt tot rac dr_wise...dar pe mine a mirosit bine Angel prima sticla, a 2 a nu mai ma suporta lumea. O chestie interesanta mi s-a intamplat si cu Samsara. La prima sticla imi persista si dupa spalat. Eram asa de incantata. Acum m-am dus si mi-am luat ca nesatula inca o sticla de 100 ml din duty-free de la Paris, ca zic ca trebuie sa fie de la mama lui...dar surpriza, mai mult de 4 ore nu cred ca tine. Si e si apa de parfum. Sunt f dezamagita. Nu stiu ce naiba au facut astia la parfum. Casa Guerlain e una cu pretentii. Parfumurile lor nici nu le gasesti la Sephora, ca au magazin separat. In fine...acum sunt chitita sa aleg intre Glamorous si Jaipur Saphir.

Cat despre Alien, mie nu mi-a placut deloc. Mi s-a facut rau, ca m-am dat pe mana intr-o seara ca sa-l testez. Dar vorba aceea depinde de ph-ul fiecareia. Chiar sunt curioasa ce parere o sa ai dr_wise. Incearca si Cinema de la YSL.

OK!!! Chiar am chef de craileala, internetul merge ca naiba, e sambata seara si de abia e 17:46...asa ca o tai la balaceala in parfumuri...CINEMA/ YSL...direct in el ma-nfig!!! I'll be back!
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Jan 13 2007, 06:23 PM
Post #142

Musafir

Azi am avut si eu sesiune de shopping si m-am abatut sa miros si eu sugestia alei (Jaipur Saphir). Imi place, inca imi persista pe mana si mi se pare ca seamana cu Cinema-ul de la YSL. Dar cred c-o sa-mi cumpar totusi Glamorous. Il mai studiez eu un pic. Depinde si de inspiratia de moment.

+Quote Post
Ala80
post Jan 13 2007, 09:12 PM
Post #143

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Grea decizie! Intre Glamorous si Jaipur nici eu nu as sti ce sa aleg. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Jan 14 2007, 03:24 PM
Post #144

Musafir

eu mi-am luat inainte de Craciun Jean-Paul Gaultier Fragile si constat ca-mi place din ce in ce mai mult. l-am luat in set cu lapte de parfum cu ceva particule aurii, probabil numai bun pt la vara pe bronz.
sticla e o mica bijuterie, mai bine zis capacul (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC02210-1.jpg)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 14 2007, 08:16 PM
Post #145

Musafir

Roxanica draga, am prizat astazi CINEMA/ YSL, interesant (adica raspunsul nu-i negativ, dar nici super pozitiv)...dar nu am avut o revelatie....mai caut.

+Quote Post
ioannaraluka
post Jan 15 2007, 10:19 AM
Post #146

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

E bijuterie Fragile. dar pe mine nu ma inspira, desi mi s-a spus ca mi se potriveste. Ma obsedeaza in schimb Hot Couture.

+Quote Post
zetta
post Jan 15 2007, 12:39 PM
Post #147

Musafir

si eu sunt rac si imi place mult angel, iar azi chiar m-am dat cu allien si mor dupa el. ma enerveaza ca am deja cateva parfumuri si nu prea imi place sa jonglez cu mirosurile, dar sper sa ma stabilesc doar la unul si atat.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 17 2007, 11:55 AM
Post #148

Musafir

Am zis eu ca miroase bestial, dar Roxanica nu m-a crezut! Mai ales cand e vreme geroasa, e super placut mirosul! Vreau si eu un Alien, da' nu se mai face odata vreme geroasa, sa ma unga la suflet aroma lui...
Sincer, nu-mi place sa ma balacesc in prea multe arome, eu prefer una de vara/ vreme calduroasa si una de iarna/ vreme friguroasa...am si eu damblalele mele...sorry!
Momentan mai am ceva din Ultraviolet Summer Edition 2006 pe care-l tin de vreme calduroasa, sau cand merg la sport si-mi place sa miros fresh (are note de citrice, in special grepfruit rosu), iar de iarna mai am J'Adore, apa de parfum, body milk si gel baie...dar urmatorul va fi Alien!!!

+Quote Post
roxanica10
post Jan 18 2007, 04:19 PM
Post #149

Musafir

Da...si mie imi place f mult Angel...a fost greu sa ma despart de el, dar i l-am dat prietenei mele cele mai bune care a plecat 'for sake' in Australia. Pentru ea fost o bucurie f mare...eu pot oricand sa mi-l iau daca mi se face dor de el. Dar o sa-mi iau o sticla micuta.

E dragutz Ultravioletul, dar nu vine bine pe mine.

Dr_wise, daca tu zici ca e bine sa nu amesteci parfumurile...eu nu ma simt bine daca n-am 4 o data. Le alternez in functie de dispozitie, de eveniment. Sa te vad eu daca rezisti cu Alien mai mult de 4 zile la rand (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Si eu am avut J'adore si mi-a placut f mult. Am uitat sa-l mentionez in lista anterioara.

+Quote Post
lotte
post Jan 18 2007, 04:38 PM
Post #150

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

eu am incercat multe parfumuri, dar de fiecare data m-am intors la Miracle de Lancome si Amarige de Givenchy. Cu astea doua mi se pare ca miros a eu.
Insa aceleasi parfumuri reactioneaza diferit pe doua persoane.

+Quote Post

78 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 02:44 PM