Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Parfum de femeie
Forum pentru femei - eLady.ro > Despre noi si Interesele Noastre > Frumusete, Moda > Bijuterii, accesorii, parfumuri.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
blondina
Eu de obicei foloseam O de lancome.Imi place ca e f racoros. :fluierat:
Dar mi s-a terminat si acum ma dau cu Noa  :-*
mititik
Salvador Dali- Dalimania e preferatul meu. Imi mai place si Rush de la Gucci.
tits_herbert
Mie imi place Couture de la Moschino, dar imi da dureri de cap ??? , vreo jumate de ora dupa aplicare :D
Vreau un Coco-Madmoisele de la Chanel ca e fresh si nice ;)
blondina
Mie imi plac si parfumurile barbatesti :D cateodata ma dau cu parfumurile prietenului meu
Imi place cum miroase Hugo si Gio Armani  ::)
capsunica23
lesin dc ziua mea si mosu la un loc nu-mi aduc DUNE  de la Dior...
imi vine sa-l beau..
dar e scump ca naiba..tre doar un efort...hhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiii
bertha
J'adore de la Dior si Amarige - Givenchy, pe care le-am primit cadou, pentru ca eu nu-mi permit, sincer.
Am mirosit si-mi mai place Ultraviolet-Paco Rabane.
tits_herbert
Bertha cum ti se pare J'adore?
De care e auriu sau argintiu. Ca eu am vazut doua la magazin si vroiam sa stiu daca sunt diferite.
Pup
berbecutza
imi place j'adore suuuuper mult. eu il am pe cel auriu.... acum vreau si argintiu  :frustraree: poate citeste moshul....
tits_herbert
eu am argintiu, cum e ala auriu?
vrea si mama :P
berbecutza
Tits, cred ca cel mai bine e sa incerci un tester. Daca ma pui sa-ti explic sigur nu intelegi  :fluierat: Pot sa-ti spun ca nu f diferit de cel argintiu. Cel argintiu mi s-a parut totusi mai racoros decat asta pe care il am eu care  e dulcic. Pup u  ;)
missu
amarige imi place si mie (givenchy) miroase super  ::)
Ariana
Eu sunt obsedata de Bvulgari.Imi place si Blue dar dupa ce toata populatia feminina din jurul meu a dezvoltat pasiune pt el am trecut la Omnia tot de la ei.
Si Envy de la Gucci parca e...imi place mult.

Nu reusesc sa ma identific in schimb cu Skin de  la Trussardi si nici cu L'eau de Issey de la Issey Miyake.:)Le-am primit cadou de la cineva drag care tot incearca sa ma determine sa fiu in trenf cica.:)Nici o sansa cu mine.Cand imi place un parfum nu imi pasa daca sunt in trend ori ba.
meli
eu sunt inebunita dupa Cristobal de la Balenciaga,dar nu am mai gasit in TM,mai imi place Sergio Tachini - DONNA, BVALGARI - eau de blanc
angelheart
Ce am acum: Givenchy - Amarige, CD - Pure Poison, Miss Dior si Poison, Lancome - Magie Noire si Tresor.

Favorite: CD - Dune, Tendre Poison, Givenchy - Organza.
bertha
J'adore-ul meu e auriu, miroase fresh. Cel argintiu nu stiu cum e...
tyzy
Anu asta am folosit asa : So si Very Irresistable de la Gyvenchi
                                        Noa de la Cacharel

Imi mai plac : Oscar de la renta - Rosamor
                    Donna Karan NY - dar nu mai stiu cum se numeste, e o sticla inalta subtirica si transparenta
                    Dior - Dune
                    Roots - e un parfum canadian, dar care m-a innebunit (Roots e firma de articole de imbracaminte sport)
                    Gyvenchi - semnul PI.....dar eu nu l-am gasit la noi  :(

Si de la barbati am folosit Jungle de la Kenzo, in special cand plecam la munte. nu stiu dc, dar asa simteam.... :magandesc:
maddy26
Am doua preferate ..Le schimb in functie de ocazie :
-Laura - LB
-Chance - Chanel
karina
preferatul meu din toate timpurile : Calvin Klein - Escape
locul II Dune - a fost primul de la 18 ani..
in continuare vin Serge Lutens - Daim Blond
si barbatesti ma omor dupa Chanel - Egoiste  8)
Cleo
Glamourous- Ralph Lauren
kale
truth-calvin klein
eden-cacharel
envy-gucci..da' m-am cam plictisit de el ca-s la a treia sticluta
Dore
Sunt obsedata rrrrrau de parfumuri: am 11  :P. Cumpar si masculine, dar nu ma dau cu ele si nici nu le fac cadou  8).
Preferatul meu este "Dalissime" de la Salvador Dali, urmat indeaproape de "Halloween" de la Jesus del Pozo. Nu suport deloc parfumurile Cacharel - habar nu am de ce, dar ma ia cu jale cand le miros.. Dintre parfumurile verzi, O de Lancome imi face si mie cu ochiul ;) desi "Vent Vert" de la Balmain este mult mai bun. Pacat ca nu se mai produce  :(.
ioannaraluka
Eu sunt la polul opus, am gasit doua parfumuri Cacharel care imi plac: Gloria (pe primul loc) si Amor Amor (asta l-am descoperit recent, tocmai mi l-am facut cadou de Craciun  :), am facut afaceri 90 ron 100 ml), apoi Hot Couture si J'Adore.
Parfumuri masculine: Fahrenheit (i l-am luat sotului meu din aceeasi sursa), Dolce e Gabanna.
ariadne
Si mie imi plac parfumurile la nebunie.Acum am Hot Couture-Givenchy, Addict-Dior si Be Delicious-DKNY.Imi mai plac foarte mult si Dune-Dior,L-Eau d'Issey-Issey Miyake,Flower-Kenzo,Nu-YSL.Sper ca mosul sa-mi mai aduca inca unul. :)
elle_ni
Eu de obicei foloseam O de lancome.Imi place ca e f racoros. :fluierat:
Dar mi s-a terminat si acum ma dau cu Noa  :-*

:aplauze: :aplauze: :aplauze:subscriu la Noa...in timpul sarcinii a ramas singurul parfumel suportat de bebeitza si de ficatzelul meu....iar acum, dupa nastere, tot Noa ramane favoritul...daca ar fi sa descriu infinitul cu flori si-un cer senin de primavara, si-o adiere calda de vara, as spune cu mana pe inima :"NOA"(hihihi, kiar si acum in preajma revelionului :P) dar, cum gusturile nu se discuta...cine stie, poate "rasare" cineva p'aici sa-mi taie macaroana cu "ce mah, ce-i cu tine, ti s-au atrofiat simturile?"

mai imi place mult envy de la gucci (discret) si samsara de la guerlain (de seara, romantic, puternic dar in acelasi timp nu foarte agresiv)
elle_ni

si Amor Amor (asta l-am descoperit recent, tocmai mi l-am facut cadou de Craciun  :), am facut afaceri 90 ron 100 ml), apoi Hot Couture si J'Adore.
Parfumuri masculine: Fahrenheit (i l-am luat sotului meu din aceeasi sursa), Dolce e Gabanna.

Mai ai legaturi cu sursa?As fi interesata si eu eu de neshte ofertutze, nu de alta, da' vine ziua mamei mele, a tatalui meu la inteval de 2 zile si a mea, asa k as avea cate ceva de comandat, da' n-am cui...EXCLUS TZEPELE :pistolar:
ioannaraluka
Elle, sursa am gasit-o pe retea, deci singura legatura e daca o vad "on line".
Problema e ca nu sunt din Bucuresti.
Dar, sunt sigura ca gasesti si acolo, parca am vazut un anunt pe un forum, nu spun care ;)
meli
eu am primit alaltaieri KENZO JUNGLE. Imi place foarte mult  :D E super ,incercati-l !
elle_ni
Elle, sursa am gasit-o pe retea, deci singura legatura e daca o vad "on line".
Problema e ca nu sunt din Bucuresti.
Dar, sunt sigura ca gasesti si acolo, parca am vazut un anunt pe un forum, nu spun care ;)

Mah,. asa nu am incredere...aiurea-n tramvai...dar pentru k tu spui k esti multumita, as avea si eu incredere sa comand....da' o adresa de mail nu are persoana?Daca nu spui care forum, sa zicem k pe la altii au fost cam multe tzepe cu cosmeticele originale din piata....parca kiar delphina si-a luat o teapa d'asta...nu mai stiu sigur....

da' multzam oricum pentru raspuns si....sa va dati cu placere cu ele :D
ioannaraluka
Nu i-am cerut adresa de mail, ca nu m-am gandit atunci, a fost o chestie de 20 min. (ai?, da.,cat costa?, hai jos si facem business) si ne-am intalnit pe loc.
Dar am intrebat-o atunci cum face comanda, a zis ca le aduce cineva din Italia si isi cam terminase stocul de sarbatori, a zis ca nu stie cand mai aduce, ca ii convine doar la ocazii speciale, ca sa nu ramana cu ele...poate de ziua femeii.
Sorry, daca o mai "vad"' ii cer si mailul...
kale
fetelor, incercati si in metro atunci cand va hotarati sa cumparati un parfum, ati putea avea o surpriza placuta
laryysa
  Buna , mie imi place    Ming Shu  de la Ives Rocher
E  din floare de colt  si e suuuper fain  8)
berbecutza
Promesse - Cacharel .... ma innebuneste  :-X
Delphina
Io tocmai am un Mademoiselle Chanel... si nu-mi place...  :'(

E frumos e dragutz, dar nu e neaparat genul meu, ma dau cu el si ma ia cu lesin si durere de cap, si tre sa ma spal apoi. Asta e si din cauza lu' colecistu' meu, ca asa mi-a zis doctorita, cind i-am zis ca is sensibila la mirosuri,  si nu suport  decit mirosuri de apa si de padure in juru meu.
Intre timp, ia ghiciti ca am primit de la mama un parfum, Chanson d'eau, care fix a apa nu miroase, e si ala greu, soro, si nu ma pot da cu el... of of of...

Tits, nu vrei tu Mademoisellu?
elle_ni
o sa-mi fac o listuta cu parfumelele voastre preferate si mai dau o tura next week prin mall....ca azi nu mi-a placut nimic decat noa (e singurul parfum pe care bila mea lenesa il tolereaza,aaa.si ar mai fi samsara de la guerlain pe care-l accepta)....

sa vedem si envy de la gucci daca mai imi prieste, ca mai demult imi placea la nebunie...

avand in vedere ca pana si mirosul de mere imi provoaca  :-....nu stiu ce parfum usor as putea tolera...ceva extrem de suav...floral, dar nu gretos....
Ciresica
elle_ni, nici mie nu-mi plac parfumurile dulci, gretoase, ci mai degraba cele fresh. insa un parfum care m-a surprins si care acum imi place mult este anais anais de la cacharel. e un pic dulceag-floral, dar nu gretos.

:-*
elle_ni
ciresica, din pacate anais-anais nu mai imi prieste...e prea dulce si putin cam greu pentru mine...am senzatia ca cu greu voi mai gasi un parfum pe care sa-l tolerez, si eu care inainte de sarcina eram inebunita dupa parfumuri....
tits_herbert
Delphule il vreauuuuuu 
Si cam cat ma costa asa... ::)
Detalii, gramaj alea, alea, original, scrie-mi ceva pe PM
pupi :-*
VisNetic
eu tocmia am primit de la colegi de an nou un miracle de la lancome, l-am mai avut cand a aparut si inca imi place f mult.
mahabharata
Imi placea  rrrrrau Gloria de la Cacharel. Dar nu se mai face, nu se mai gaseste. :'(
Acum ma dau cu Dalissime, cu Beyond Paradise (cred ca asa se scrie) de la Lancome. Dar fara Gloria viata e pustiu! :'(
Cleo
maha mi-a placut f mult Dalissime- este mai dulce dar este foarte fin, poate avem gusturi asemanatoare si la celelalte .... o sa ma duc sa verific cat de curand

am uitat sa-l mentionez pe Champs Elysees - Guerlain-  e ...wow  :o
kale
de azi am revenit la eden.. si am primit deja aprecieri  ::)
mahabharata
Dar de Premier Jour, de la Nina Ricci ce ziceti? Sincer! Ca mi l-as lua de la cineva, care mi-l da mai ieftin decat pe piata.
blondina
Imi place Davidofffffff  :fluierat:
mahabharata
Da, bine, si de Premier jour ce ziceati ca spuneati? ???
alessia81
Am aflat si eu de forumul vostru.

Mie imi place Hugo Boss Intense Woman, merge foarte bine ca si parfum de zi, de birou.
carrie30
Pentru birou, Vanderbilt.
Pentru alte alea, Gucci Rush, or Dune C.D.
walpurgik
eu am Escape, Calvin Klein, eau de parfum; Jacomo, Paradox. Imi plac foarte mult; kleinul ii cam greu... Uneori am impresia ca ma plictisesc repede de parfumuri, sau se banalizeaza mirosul, nici eu nu stiu...
Ariana
Eu sunt la polul opus...devin fidela unui parfum...:) si la capitolul acesta (scuze daca ma repet) Bvlgari ramane in top cu BLV si Omnia in frunte...:)
tits_herbert
Mie imi place de mor cate un parfum si dupa ce il cumpar nu mai are farmec :'(
In concluzie imi trebuie mai multe ::)
Sa fie asa dulci si putin ciudate, nu stiu :-X
laryysa
  tits iti recumand "EAU" de Belmonde  :-* :-*
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.