![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
bianka si alexsia (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Voi sinteti colege? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 8-February 07 Member No.: 1,168 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 8-February 07 Member No.: 1,167 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 9-February 07 Member No.: 1,173 ![]() |
Pafumuri superbe: Eden, Dolce Vita!
Imi pare rau ca sunt parfumuri care apar un sezon si apoi nu le mai gasesti. Este cazul Parfumului Magnetic Gabriela Sabatini. Este superb dar nu il mai gasesc. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, si, coincidenta, acelasi IP cu Alina_p, banata pentru reclama.
Asteptam un email la (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/contactelady.jpg) cu o explicatie. Buna. |
|
|
Anaconda |
![]()
|
Musafir ![]() |
hey girls.eu m-am indragostit de gucci envy me de 2 ani incoace.dar pentru ca nu pot sa il folosesc tot timpul, am zis sa mai schimb.imi plac parfumurile usoare,putin dulce,fresh.asa ca vara folosesc davidoff cool water,si de curand am descoperit inca 2 parfumuri super,este nina ricci-nina si valentino-ete.
fetelor care va plac envy me incercati si parfumurile de mai sus mentionate.daca avem aceleasi gusturi sigur o sa va placa. cat despre baiatul ala care aduce parfumurile din italia si le vinde la 1 milion bucata de 100 ml am auzit,dar vreau sa aud pareri mai intai de la fete care au folosit parfumurile.ma gandesc ca s-ar putea sa fie contrafacute sau sa se evaporeze mirosul in putin timp,daca am vre-o noutate anunt. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello, hello!
Sa va spun ultima mea revelatie: am primit de 8 martie, din partea Companiei la care lucrez, un Gucci "Eau de Parfume II", ambalaj roz...miroase bestial de bine!!!! Arome florale....M-am indragostit de el...iar o colega a primit Addict/ Dior...super si acesta! Asa ca nu mai frecati menta in casa, in fata televizorului, taiati-o la magazinele de profil si balacitzi-va in noile aparitii...e un an bun! |
|
|
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai nou imi place mult Pure Poison de la Dior.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
aromatic elixir de la clinique este ulei de parfum sunt super incantata de el (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,332 ![]() |
Pure Poison- Dior folosesc si eu acum si imi place foarte mult. De asemenea, folosesc-si imi place- Dune-Dior , Ultraviolet- Paco Rabane, Organza- Ghivancy, iar pentru vara Light Blue- D&G.
Si uitasem de Sicily-D&G. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:22 PM |
|