![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Cum vi se pare The One de la D&G?
Eu caut ceva gen Light Blue care e foarte reusit, insa prea il are toata lumea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
asa-i, l-au scos, am intrebat la magazin (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ... nu-mi vine sa cred. E a 2-lea care-mi place mult si puf! dupa 2 ani sa-mi fie de bine. motiv? Penelope Curz era imaginea lui si pt ca si-a facut si ea parfum, l-au scos pe-asta din fabricatie ...ooooh c'mooon! Da si eu regret Glamorous-ul....speram ca macar tu sa mai gasesti o sticla ratacita pe acolo. Ce ti-e si cu publicitatea asta si legile ei. Chiar nu mi se pare un motiv rezonabil sa-l scoti de pe piata acela pe care ti l-au zis tie H-asulica. Eu credeam ca nu s-a vandut bine...si d-aia l-au scos. Am mirosit si eu la Sephora Armani Code, chiar cand a aparut dar mi s-a parut cam tare. In ultima vreme nu mai rezist la parfumurile tari, desi erau preferatele mele. Azi am simtit miros de Angel..isi daduse o doamna bine cu el..desi mie mi se pare un parfum tineresc..mi-a placut...dar nu l-as mai putea suporta. Alergie fac si la Magie Noire, Gucci Rush I si la Organza...iar in trecut acestea ma incantau. Nu mai vorbesc de Chanel 5..ihh... Nu l-am mirosit pe The One inca. Da...si-n jurul meu e invazie de Light Blue. Eu il prefer pe Chanel Chance lui Light Blue. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Armani code-ul meu e eau de toilette, eau-ul de parfum e mult prea puternic ...
apa de toaleta a lasat un miros placut pana la urma...mi-era ca mi-am aruncat banii pe geam (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) pusi |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
AMOR AMOR by Cacharel....preferatu meu
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 8-May 07 Member No.: 1,616 ![]() |
nu gasesc un parfum care sa ma dea pe spate.am multe si de toate ma satur mereu.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) deocamdata folosesc paco rabanne ultraviolet,bvl notte,hypnose de la lancome,si ceva porcarioare de la oriflame si avon.intentionez sa`mi cumpar estee lauder-pleasures,sau angel -thierry mugler:P
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
eu la capitolul parfumuri sunt dezastru (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ma plictisesc foarte repede de ele, dar nici nu pot trai fara. am in medie cam 10 parfumuri, pe care trebuie neaparat sa le port "prin rotatie" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , in plus, am colectie de esantioane (mai mult de 50), pacat ca nu m-am mai tinut de ea de mult timp, trebuie s-o mai updatez. si mai am cateva mai ieftine de la avon, adidas, etc
totusi, preferatele mele: Davidoff cool water si good life, burberry (cel in ambalaj galben), D&G light blue, Theorema leggero - fendi, CK - truth, contradiction, eternity, parfumurile gabriellei sabatini |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
si eu fac colectie de parfumuri! mai nou nu ma pot abtine si de fiecare data cand trec prin vama ma mai lipesc de unul...ultimul: nina ricci - premier jour
insa ce mi-a ramas in suflet: givenchi - hot cuture si J'adore ( Dior) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 8-May 07 Member No.: 1,616 ![]() |
ghivency hot couture imi place si mie mult de tot.la fel si premier jour de la nina ricci,e foarte potrivit pt zi.. o aroma asa usoara si feminina.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
nina ricci,e foarte potrivit pt zi.. o aroma asa usoara si feminina. dap, e super! cum vi se pare Higher Energy de la Dior (pt EL! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) mi-am bagat nasul intr-o mostra si parca imi place mult.....chiar mmuuult! I l-as face cado' (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sorry pt off topic.... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
si mie mi-a placut J'adore si Very irrezistible de la Givenchy si mai sunt si altele..
mie nu mi-a placut deloc Light Blue, nu se potrivea deloc cu mine..era mult prea dulce..sper ca nu il confund cu altul..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:13 AM |
|