IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Parfum de femeie, Ce parfumuri va plac ?
claudia_electra
post Apr 27 2007, 10:44 AM
Post #201

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Cum vi se pare The One de la D&G?

Eu caut ceva gen Light Blue care e foarte reusit, insa prea il are toata lumea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Apr 27 2007, 11:36 AM
Post #202

Musafir

QUOTE(h_2004 @ Apr 26 2007, 09:24 PM) *
asa-i, l-au scos, am intrebat la magazin (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ... nu-mi vine sa cred. E a 2-lea care-mi place mult si puf! dupa 2 ani sa-mi fie de bine.
motiv? Penelope Curz era imaginea lui si pt ca si-a facut si ea parfum, l-au scos pe-asta din fabricatie ...ooooh c'mooon!

Da si eu regret Glamorous-ul....speram ca macar tu sa mai gasesti o sticla ratacita pe acolo. Ce ti-e si cu publicitatea asta si legile ei. Chiar nu mi se pare un motiv rezonabil sa-l scoti de pe piata acela pe care ti l-au zis tie H-asulica. Eu credeam ca nu s-a vandut bine...si d-aia l-au scos.
Am mirosit si eu la Sephora Armani Code, chiar cand a aparut dar mi s-a parut cam tare. In ultima vreme nu mai rezist la parfumurile tari, desi erau preferatele mele. Azi am simtit miros de Angel..isi daduse o doamna bine cu el..desi mie mi se pare un parfum tineresc..mi-a placut...dar nu l-as mai putea suporta. Alergie fac si la Magie Noire, Gucci Rush I si la Organza...iar in trecut acestea ma incantau. Nu mai vorbesc de Chanel 5..ihh...
Nu l-am mirosit pe The One inca. Da...si-n jurul meu e invazie de Light Blue. Eu il prefer pe Chanel Chance lui Light Blue.

+Quote Post
Cleo
post Apr 27 2007, 12:38 PM
Post #203

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Armani code-ul meu e eau de toilette, eau-ul de parfum e mult prea puternic ...

apa de toaleta a lasat un miros placut pana la urma...mi-era ca mi-am aruncat banii pe geam (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

pusi

+Quote Post
splendora
post May 2 2007, 06:47 AM
Post #204

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

AMOR AMOR by Cacharel....preferatu meu

+Quote Post
mada
post May 9 2007, 04:51 PM
Post #205

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,616

nu gasesc un parfum care sa ma dea pe spate.am multe si de toate ma satur mereu.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) deocamdata folosesc paco rabanne ultraviolet,bvl notte,hypnose de la lancome,si ceva porcarioare de la oriflame si avon.intentionez sa`mi cumpar estee lauder-pleasures,sau angel -thierry mugler:P

+Quote Post
Kitten
post May 9 2007, 06:20 PM
Post #206

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

eu la capitolul parfumuri sunt dezastru (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ma plictisesc foarte repede de ele, dar nici nu pot trai fara. am in medie cam 10 parfumuri, pe care trebuie neaparat sa le port "prin rotatie" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , in plus, am colectie de esantioane (mai mult de 50), pacat ca nu m-am mai tinut de ea de mult timp, trebuie s-o mai updatez. si mai am cateva mai ieftine de la avon, adidas, etc

totusi, preferatele mele: Davidoff cool water si good life, burberry (cel in ambalaj galben), D&G light blue, Theorema leggero - fendi, CK - truth, contradiction, eternity, parfumurile gabriellei sabatini

+Quote Post
geoo
post May 10 2007, 12:32 AM
Post #207

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

si eu fac colectie de parfumuri! mai nou nu ma pot abtine si de fiecare data cand trec prin vama ma mai lipesc de unul...ultimul: nina ricci - premier jour
insa ce mi-a ramas in suflet: givenchi - hot cuture si J'adore ( Dior)

+Quote Post
mada
post May 12 2007, 09:49 AM
Post #208

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,616

ghivency hot couture imi place si mie mult de tot.la fel si premier jour de la nina ricci,e foarte potrivit pt zi.. o aroma asa usoara si feminina.

+Quote Post
geoo
post May 12 2007, 07:13 PM
Post #209

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(mada @ May 12 2007, 10:49 AM) *
nina ricci,e foarte potrivit pt zi.. o aroma asa usoara si feminina.

dap, e super!

cum vi se pare Higher Energy de la Dior (pt EL! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) mi-am bagat nasul intr-o mostra si parca imi place mult.....chiar mmuuult! I l-as face cado' (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
sorry pt off topic....

+Quote Post
Cindy
post May 12 2007, 10:51 PM
Post #210

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

si mie mi-a placut J'adore si Very irrezistible de la Givenchy si mai sunt si altele..
mie nu mi-a placut deloc Light Blue, nu se potrivea deloc cu mine..era mult prea dulce..sper ca nu il confund cu altul..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

78 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 01:13 AM