![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Dau si eu fuga la baie sa-mi iau parfumurile la mirosit si vin imediat cu impresii. Imposibil sa nu am eu ceva de vara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
edit: m-am intors cu Anais Anais-Cacharel si Beyond Paradise-Estee Lauder. (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/par.jpg) Sa le pui pe lista de mirosit. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
...ei, pe asta nu-l stiu...ia sa ies la o praduiala saptamana asta...merci de info! ce note are in compozitie? Citrice! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
@kalua: am intrat ieri la Ina Center, dar nu-l aveau...tare prost sunt aprovizionati! In schimb am mirosit un Ultraviolet summer pop, identic cu cel de anul trecut, si un 212 in sticluta bleo ciel, la fel de racoritor. Mai caut...
@ala: mda, "Beyond Paradise" mi-a placut, dar mai mult aroma celui barbatesc...pe celalalt nu l-am prizat pana acum. Voi merge sapt asta la Free Shop, sa vad cu ce ma aleg. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
wal, si eu iubesc very irresistible... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Am descoperit KENZO Amour ... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
(IMG:http://i10.photobucket.com/albums/a130/adi_x/ferragamo-incanto-shine.jpg)
tocmai l-am primit cadou si este supeeeeeeeeeerb! va recomand (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) dr_wise, incearca sephora in locul ina center! am auzit ca se dau tzepe la ina! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 34 Joined: 7-June 07 Member No.: 1,757 ![]() |
Fetelor, a luat cineva parfumul lansat de Naomi Cambell? E bun? Ce miros are ? sora mea l-a avut.. pe ala auriu cu sticla ca un glont, asa are forma. Era destul de persistent... un pic dulceag, dar nu strident sa iti infunde narile... placut una peste alta.. Si cuun miros inconfundbil... parerea mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Preferatele mele: Chanel: Coco Mademoiselle, Chance si Allure Dior: J'Adore auriu Armani: Emporio, Sensi Davidoff-Coolwater Acum am Escada - Into the Blue.. e dragut, fresh.. dar nu prea persista (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
doftoroaie, un l-am vazut acum in acest ambalaj: (IMG:http://media.douglas.de/img/product/150/3/0/1/0/301024.jpg) Kalua draga, l-am cautat de mi-au sarit capacele! Si tot nu l-am gasit...patesc exact ca anul trecut, cand alergam dupa acelasi CK/ One/ Summer edition, dar in ambalaj verde cu albastru...n-am noroc sa-l cumpar!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Daca nu-l gasesc nici macar la Free Shop sapt asta, ma supar si direct in Moschino/ "I love love" ma opresc!!! Am zis! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Kalua draga, l-am cautat de mi-au sarit capacele! Si tot nu l-am gasit...patesc exact ca anul trecut, cand alergam dupa acelasi CK/ One/ Summer edition, dar in ambalaj verde cu albastru...n-am noroc sa-l cumpar!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Daca nu-l gasesc nici macar la Free Shop sapt asta, ma supar si direct in Moschino/ "I love love" ma opresc!!! Am zis! dr-wise pesemne c-am visat au ba, dar la repezeala n-am gasit unde-ai zis ca ai vrea ceva fresh cu miros de citrice ... ca se te citez si sa-ti sugerez sa incerci Dior Addict si o editie de vara Dior Addict 2 ...sunt bestiale! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
ador D&G LIGHT BLUE..d prima data knd l am mirosit mi a placut (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 03:55 PM |
|