![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 8-May 07 Member No.: 1,616 ![]() |
mi`am luat un l`eau par kenzo.. pentru vara. toate parfumurile pe care le am mi se par prea dulci si innecacioase iar asta e ideal.(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Moschino I love love - super fain parfumul de vara fresh (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
noutati pt mine pe care le-am primit recent: mont blanc - individualle, dior addict, lancome -miracle summer-
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acuma m-am jucat cu D&G light blue masculin, sper sa nu iau bataie daca se simte pe mine (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Am primit un lacoste classic, alb, foarte placut. Ce parere aveti de YSL Cinema? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De Cinema s-a vorbit pe-aici, cel mai bine folosesti functia de cautare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Cinema l-am avut eu. E un parfum cu un miros un pic mai greu, mai de toamna-iarna si e destul de puternic.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
M-am indragostit (temporar) de Eau Fruitee de la DELICES (Cartier). Amorul meu primordial ramane Armani MANIA.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
mi-am luat si eu un 212 (trebuia sa mai comand inca un produs si am zis.. hai).. nu stiu cine spunea pe aici ca e fain..
mie mi-a fost rau de la el.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. si am facut un dush luuuung cand am ajuns intr-un loc in care am avut posibilitatea asta. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 33 Joined: 11-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,925 ![]() |
Anu asta am folosit asa : So si Very Irresistable de la Gyvenchi Noa de la Cacharel Imi mai plac : Oscar de la renta - Rosamor Donna Karan NY - dar nu mai stiu cum se numeste, e o sticla inalta subtirica si transparenta Dior - Dune Roots - e un parfum canadian, dar care m-a innebunit (Roots e firma de articole de imbracaminte sport) Gyvenchi - semnul PI.....dar eu nu l-am gasit la noi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si de la barbati am folosit Jungle de la Kenzo, in special cand plecam la munte. nu stiu dc, dar asa simteam.... :magandesc: PI e barbatesc sa stii... |
|
|
alina_daniela |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie una imi plac mult parfumurile cu aroma florala, nu foarte dulci (adica nu cele exotice, de exemplu). Insa mi s-a spus ca nu mi se potrivesc, ca nu ma definesc. Dupa ce criterii ar trebui sa ne alegem parfumurile, pentru a ne reprezenta?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:49 PM |
|