![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai, eu nu stiu parfumul asta! Ia sa il incerc si eu! Pe pielea mea, cum am scris mai sus, nu rezista deloc parfumurile nu stiu exact de ce. Pe haine insa se pastreaza. Si nu e vorba ca sunt facaturi.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
sweet e vorba de ph-ul pielii, da-i un google si o sa afli mai multe.
angelul a declansat o adevarata manie, costa e te-ndoaie, adica cat sunt altele 100 ml asta e 50 ml, la negru se gaseste foarte greu si aia incaseaza cam 50 euro 50 ml, si e foarte apreciat pest tot in lume. O sa reincerc si eu sa-l mai simt pe pielea mea, deja sunt la a 4-a tentativa, daca nici acu n-o sa-mi placa ma las. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, stiam de ph-ul pielii, dar ia sa mai fac un mic research.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
M-ati facut curioasa cu Angelul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Se gaseste si la noi sa il testez? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La Ina, Sephora? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, se gaseste. Incearca si alien, tot de la Thierry Mugler. Se zice ca Angel e de vara si Alien de iarna. io as zice tocmai invers (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Interesant! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa le incerc.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 22-August 07 From: bucuresti Member No.: 2,075 ![]() |
Davidoff Cool Water
Stiu ca e pe piata de ceva vreme, dar tot nu ma pot satura de el.... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Stiu cum miroase, am avut odata, de mult! Mi-a placut si mie!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cool Water-ul a fost primul meu parfum de casa. M-am saturat de el dupa o sticla.
Si mie mi-a placut Angelul enorm. Chiar ne imprietenisem si-am crezut ca o s-o ducem mult timp impreuna, dar nu s-a intamplat asa. Ultima sticla i-am daruit-o prietenei mele. Acum mi se face rau de la el. Nu va mai spun ca prietenul sora-mii suferea cumplit cand ma dadeam cu Angel. Recordul meu (adica am inceput a 3 a sticla) il detine Michael by Michael Kors, un parfum de care nu m-am plictisit si mi-ar placea sa ma opresc la el; dar depinde ce mai decide producatorul. Foarte putine parfumuri au rezistat in timp. Alien-ul nu-mi place. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ador mirosul lui Alien! Cred ca-l voi achizitiona pt toamna - iarna...sau Insolence/ Guerlain?....
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ala80 receptie? ala80? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
am un supermarket la 3 minute de mers pe jos de casa, deci e-n special mancare dar au si haine si cosmetice. Si ce sa vezi? Glamoruous-ul meu parfumel imi zambea gales din vitrina. yupii...oare ce sarbatoare e pe-aproape sa-mi trimit dragutzul la cumparaturi? nici una? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Atunci ma duc si mi-l iau singura! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am zis! cum spuneam eu sunt mai conservatoare si parfumul asta chiar mi se potriveste pe langa ca-mi place. Am incercat si altele insa tot la Glamoruous mi-a ramas gandul Deci probabil e scos din marile magazine specializate, dar in supermarketuri stocu-i stoc si trebuie epuizat |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 09:52 AM |
|