IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Parfum de femeie, Ce parfumuri va plac ?
Cindy
post Aug 19 2007, 08:53 PM
Post #261

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mai, eu nu stiu parfumul asta! Ia sa il incerc si eu! Pe pielea mea, cum am scris mai sus, nu rezista deloc parfumurile nu stiu exact de ce. Pe haine insa se pastreaza. Si nu e vorba ca sunt facaturi.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Aug 19 2007, 09:02 PM
Post #262

Musafir

sweet e vorba de ph-ul pielii, da-i un google si o sa afli mai multe.
angelul a declansat o adevarata manie, costa e te-ndoaie, adica cat sunt altele 100 ml asta e 50 ml, la negru se gaseste foarte greu si aia incaseaza cam 50 euro 50 ml, si e foarte apreciat pest tot in lume. O sa reincerc si eu sa-l mai simt pe pielea mea, deja sunt la a 4-a tentativa, daca nici acu n-o sa-mi placa ma las.

+Quote Post
Cindy
post Aug 19 2007, 09:27 PM
Post #263

V.I.P.

Da, stiam de ph-ul pielii, dar ia sa mai fac un mic research.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

M-ati facut curioasa cu Angelul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Se gaseste si la noi sa il testez? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La Ina, Sephora?

+Quote Post
walpurgik
post Aug 19 2007, 09:34 PM
Post #264

Musafir

Da, se gaseste. Incearca si alien, tot de la Thierry Mugler. Se zice ca Angel e de vara si Alien de iarna. io as zice tocmai invers (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 19 2007, 09:39 PM
Post #265

V.I.P.

Interesant! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa le incerc.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Maria_Ioana
post Aug 22 2007, 02:08 AM
Post #266

Contaminat
*

Group: Membru
From: bucuresti
Member No.: 2,075

Davidoff Cool Water

Stiu ca e pe piata de ceva vreme, dar tot nu ma pot satura de el....

+Quote Post
jolie
post Aug 22 2007, 08:05 AM
Post #267

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Stiu cum miroase, am avut odata, de mult! Mi-a placut si mie!

+Quote Post
roxanica10
post Aug 22 2007, 10:43 AM
Post #268

Musafir

Cool Water-ul a fost primul meu parfum de casa. M-am saturat de el dupa o sticla.
Si mie mi-a placut Angelul enorm. Chiar ne imprietenisem si-am crezut ca o s-o ducem mult timp impreuna, dar nu s-a intamplat asa. Ultima sticla i-am daruit-o prietenei mele. Acum mi se face rau de la el. Nu va mai spun ca prietenul sora-mii suferea cumplit cand ma dadeam cu Angel.
Recordul meu (adica am inceput a 3 a sticla) il detine Michael by Michael Kors, un parfum de care nu m-am plictisit si mi-ar placea sa ma opresc la el; dar depinde ce mai decide producatorul. Foarte putine parfumuri au rezistat in timp.
Alien-ul nu-mi place.

+Quote Post
dr_wise
post Aug 22 2007, 11:52 AM
Post #269

Musafir

Eu ador mirosul lui Alien! Cred ca-l voi achizitiona pt toamna - iarna...sau Insolence/ Guerlain?....

+Quote Post
Cleo
post Aug 22 2007, 05:07 PM
Post #270

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

ala80 receptie? ala80? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

am un supermarket la 3 minute de mers pe jos de casa, deci e-n special mancare dar au si haine si cosmetice. Si ce sa vezi?
Glamoruous-ul meu parfumel imi zambea gales din vitrina. yupii...oare ce sarbatoare e pe-aproape sa-mi trimit dragutzul la cumparaturi? nici una? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Atunci ma duc si mi-l iau singura! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am zis!

cum spuneam eu sunt mai conservatoare si parfumul asta chiar mi se potriveste pe langa ca-mi place. Am incercat si altele insa tot la Glamoruous mi-a ramas gandul

Deci probabil e scos din marile magazine specializate, dar in supermarketuri stocu-i stoc si trebuie epuizat

+Quote Post

78 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 09:52 AM