![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Buna , mie imi place Ming Shu de la Ives Rocher
E din floare de colt si e suuuper fain 8) |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Promesse - Cacharel .... ma innebuneste :-X
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Io tocmai am un Mademoiselle Chanel... si nu-mi place... :'(
E frumos e dragutz, dar nu e neaparat genul meu, ma dau cu el si ma ia cu lesin si durere de cap, si tre sa ma spal apoi. Asta e si din cauza lu' colecistu' meu, ca asa mi-a zis doctorita, cind i-am zis ca is sensibila la mirosuri, si nu suport decit mirosuri de apa si de padure in juru meu. Intre timp, ia ghiciti ca am primit de la mama un parfum, Chanson d'eau, care fix a apa nu miroase, e si ala greu, soro, si nu ma pot da cu el... of of of... Tits, nu vrei tu Mademoisellu? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
o sa-mi fac o listuta cu parfumelele voastre preferate si mai dau o tura next week prin mall....ca azi nu mi-a placut nimic decat noa (e singurul parfum pe care bila mea lenesa il tolereaza,aaa.si ar mai fi samsara de la guerlain pe care-l accepta)....
sa vedem si envy de la gucci daca mai imi prieste, ca mai demult imi placea la nebunie... avand in vedere ca pana si mirosul de mere imi provoaca :-....nu stiu ce parfum usor as putea tolera...ceva extrem de suav...floral, dar nu gretos.... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
elle_ni, nici mie nu-mi plac parfumurile dulci, gretoase, ci mai degraba cele fresh. insa un parfum care m-a surprins si care acum imi place mult este anais anais de la cacharel. e un pic dulceag-floral, dar nu gretos.
:-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
ciresica, din pacate anais-anais nu mai imi prieste...e prea dulce si putin cam greu pentru mine...am senzatia ca cu greu voi mai gasi un parfum pe care sa-l tolerez, si eu care inainte de sarcina eram inebunita dupa parfumuri....
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Delphule il vreauuuuuu
Si cam cat ma costa asa... ::) Detalii, gramaj alea, alea, original, scrie-mi ceva pe PM pupi :-* |
|
|
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu tocmia am primit de la colegi de an nou un miracle de la lancome, l-am mai avut cand a aparut si inca imi place f mult.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 12-January 06 Member No.: 147 ![]() |
Imi placea rrrrrau Gloria de la Cacharel. Dar nu se mai face, nu se mai gaseste. :'(
Acum ma dau cu Dalissime, cu Beyond Paradise (cred ca asa se scrie) de la Lancome. Dar fara Gloria viata e pustiu! :'( |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
maha mi-a placut f mult Dalissime- este mai dulce dar este foarte fin, poate avem gusturi asemanatoare si la celelalte .... o sa ma duc sa verific cat de curand
am uitat sa-l mentionez pe Champs Elysees - Guerlain- e ...wow :o |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:34 AM |
|