![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am si eu One/CK summer edition...nu-mi mai tb parfumuri produse de americani, asta-i firma americana, nu?
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu abia astept sa mi vina de pe starwberry Escada Magnetism (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
mie mi s a parut ca eau de la kenzo seamana cu moschino dar nu ma luati in seama ca am mirosit vreo 10 parfumuri atunci (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Dr.Wise pe cutia mea scrie made in france si e luata din Turcia de la duty free al meu sot mi l-a adus cand a fost ultima oara in Turcia. A fost mai ieftin ca la noi cu vre-o 20 de euro.
Escada Magnetism e fresh? |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu, uite ce scrie la descrierea mirosului
A warm, sensual fragrance for modern women Creates a pure feminine magnetism Top note: Leafy Greens, Freesia, Black Currant, Plumberry & Jasmine Middle note: Immortelle, Muguet, Blond Woods, Iris & Almond Blossom Base note: Amber, Musk, Cashmere Vanilla & Sandalwood |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Oaaaaaaaau ce de arome tre' sa miroasa bine. Deja daca scrie vanila mi-ajunge desi imi place cum miroase lemnul de santal.Cred ca are un miros persistent. Imi zici si mie dupa ce l-ai luat daca a trebuit sa mai platesti si vama? Multumesc. Cat timp dureaza pana vine?
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
o sa ti spun, e prima data cand comand ,
comanda am facut o luni seara acum o saptamana , cica intarzie mai mult prima data cred ca saptamana viitoare vine oricum nu mai am rabdare si gratis primesc si un ruj pe langa parfum (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) parfumul e 1 mil si 10 ron mai platesc in plus , vama inca nu stiu cat va fi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by divi2007: Oct 31 2007, 06:38 PM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
divi, ti-au confirmat ca ti-au trimis comanda? Ce status are daca introduci pe site nr comenzii? La mine inca nu s-au rezolvat problemele, adica si fara bani si in cont si inca payment pending, ca deh, asa mi-i norocul.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
am primit un mail dupa ce am facut comanda cu confirmare
cu statusul nu am incercat unde trebuie sa bag nr comenzii ca nu stiam de asta am bagat pana la urma nr comenzii pe prima pagina si imi apare PAIMENT CONFIRMATION IS PENDING mai jos apare remarks si out of stock details ce inseamna ??????? This post has been edited by divi2007: Oct 31 2007, 07:39 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
paaaaai
pending adica inca nu ti-a luat banii de pe card. cred ca o sa mai dureze ceva..la prima comanda. cat despre tracking no, la mine nu a mers.. la nicio comanda nu am reusit sa vad cam pe unde se afla. posta romana si exactitatea.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) per total, inseamna ca trebuie sa mai astepti. ai primit pe mail confirmarea comenzii, da? vei primi si un alt mail (*daca nu l-ai primit deja) in care va scrie Dispatched. ei bine, atunci inseamna ca a plecat parfumul spre tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
am fost la ing la card sa vad daca mai am banii, ei bine am pus 150 ron si mai am 142 deci e ok
asa de agitata sunt, eu imi faceam planuri ca saptamana asta deja vine bine ar fi sa fie cum zici tu Meg adica sa fie intarzierea si pana la urma sa vina comisionul ala de 20 ron ce il iau de la ing il iau in mai multe rate sau toti odata ? stiu ca v am stresat cu intrebarile dar sunt in ceata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pana acum n am facut comenzii online |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:04 PM |
|