IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Parfum de femeie, Ce parfumuri va plac ?
Nimphetamin
post Dec 21 2007, 12:56 PM
Post #371

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(Altheea @ Dec 21 2007, 12:11 PM) *
ai incercat pure poison de la dior? sunt la a 3-a sticluta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ferre mai este f dragut, am pus ochii pe el, l-am testat si persista f bine. mai poti incerca si lancome miracle forever

Nu, pure poison nu, dar o sa vad...
Ferre este unul roz? Ca mi-a placut unul roz, se numea Rose si nu stiu de la ce casa e.
Miracle imi place f m, dar nu mi se potriveste.
Go to the top of the page

+Quote Post
Altheea
post Dec 21 2007, 01:16 PM
Post #372

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

QUOTE(Nimphetamin @ Dec 21 2007, 12:56 PM) *
Nu, pure poison nu, dar o sa vad...
Ferre este unul roz? Ca mi-a placut unul roz, se numea Rose si nu stiu de la ce casa e.
Miracle imi place f m, dar nu mi se potriveste.

nu cel roz, e scos dupa cel de care vorbesc...il vezi aici ...
ferre

exista si roz dar cred ca este o editie speciala, l-am vazut si eu dar nu l-am incercat, mi-a inspirat miros de trandafiri si n-am avut curaj.....

This post has been edited by Altheea: Dec 21 2007, 01:21 PM

+Quote Post
Nimphetamin
post Dec 21 2007, 01:29 PM
Post #373

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

QUOTE(Altheea @ Dec 21 2007, 01:16 PM) *
nu cel roz, e scos dupa cel de care vorbesc...il vezi aici ...
ferre

exista si roz dar cred ca este o editie speciala, l-am vazut si eu dar nu l-am incercat, mi-a inspirat miros de trandafiri si n-am avut curaj.....

Nu, nu miroase a trandafiri, chiar mi-a placut. Dar o sa-l incerc si pe asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Altheea
post Dec 21 2007, 02:41 PM
Post #374

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

QUOTE(Nimphetamin @ Dec 21 2007, 01:29 PM) *
Nu, nu miroase a trandafiri, chiar mi-a placut. Dar o sa-l incerc si pe asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

hmmm, poate o sa-ti placa si ma conving si eu sa-l iau desi de fiecare data zic ca nu-mi mai iau pana nu termin ce am (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
sa-mi spui parerea ta

+Quote Post
kalua
post Dec 22 2007, 03:17 PM
Post #375

Musafir

A incercat cineva Chance de la Chanel? Eu am primit o mostra la ultima cumparatura la parfumerie, dar nu stiu pe unde am pus-o. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Bia
post Dec 22 2007, 04:28 PM
Post #376

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(kalua @ Dec 22 2007, 03:17 PM) *
A incercat cineva Chance de la Chanel? Eu am primit o mostra la ultima cumparatura la parfumerie, dar nu stiu pe unde am pus-o. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Da, eu am incercat. Sincer nu-mi prea place. Mi se pare de vara si ara un miros cam fresh pentru gusturile mele, banal, fara personalitate. Cred ca din cauza ca-l foloseste o prietena care nu se machiaza imi inspira ca ar fi pentru o femeie banala. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

A incercat cineva Happy Spirit de la Chopard?
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/chopard.jpg)

+Quote Post
roxanica10
post Dec 22 2007, 05:09 PM
Post #377

Musafir

Mie-mi place Chance-ul si l-am vazut purtat numai de femei frumoase. Mi se pare un parfum cu atitudine, dar nu suparator nasului si-l incadrez in aceeasi grupa cu Coco Mademoiselle (imi plac mult, dar pe altcineva).

+Quote Post
Cleo
post Dec 22 2007, 06:27 PM
Post #378

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Eu in general nu ma omor dupa parfumurile Chanel. Mi-aduc aminte eram inca la Bucuresti in studentie si pe strada ...nu-mi mai aduc aminte, s-a deschis un mare magazin cu parfumuri. Aveau niste borcane imense in vitrina. Pe Victoria?? Exista asa ceva? Am uitat complet maica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Si-am intrat cu tupeu si pofta sa incerc parfumuri. N-aveam bani de-asa ceva dar am zis macar pt cand o sa am sa stiu ce vreau.
Vanzatoare tare draguta ... am inceput cu chanel nr 5 si reactia mea a fost 'cah!' (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) apoi chanel nr 9 era mai acceptabil, apoi am mai mirosit cateva de pe la alte case mari si deja bineinteles ca nu mai simteam nimic dar intr-un final am plecat parfumata de-acolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

am primit Allure. Dragut dar mult prea tare pt nasul meu. Deci probabil o sa-l dau cadou. Chance nu l-am incercat tocmai pt ca, dupa cum vedeti, am prejudecati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ala80
post Dec 22 2007, 06:42 PM
Post #379

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

Allure e singurul care-mi place de la Chanel. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Din pacate inca nu mi l-am luat. Poate la anu'...

+Quote Post
Meg
post Dec 22 2007, 06:52 PM
Post #380

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

ultimul pe care mi l-am luat eu.. bvlgari - rose esentielle. e fain! aduce a trandafir (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

78 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:38 PM