IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Parfum de femeie, Ce parfumuri va plac ?
mihabi2003
post Feb 11 2008, 09:38 PM
Post #431

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,279

vroiam sa tina mai mult nu sa ma dau din 3 in 3 ore
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Feb 11 2008, 09:45 PM
Post #432

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Putinica rabdare, o sa apara si fetele mai experimentate. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pana una alta poti incerca trucul lui Nimphe: daca tii parfumul in frigider, mirosul rezista mai bine si mai mult.

+Quote Post
Diana.
post Feb 11 2008, 11:24 PM
Post #433

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Parfumurile originale (nu cele contrafacute sau ieftine), au proprietatea ca rezista mai mult in timp; totusi nu este indicat sa te dai din 3 in 3 ore, risti sa "muti nasul" tuturor celor pe care ii intilnesti. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Bia
post Feb 13 2008, 12:01 AM
Post #434

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(Maàt @ Feb 11 2008, 11:24 PM) *
Parfumurile originale (nu cele contrafacute sau ieftine), au proprietatea ca rezista mai mult in timp; totusi nu este indicat sa te dai din 3 in 3 ore, risti sa "muti nasul" tuturor celor pe care ii intilnesti. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Plus ca mai exista si situatia in care tu ca persoana nu mai percepi mirosul, in schimb, cei de langa tine...

+Quote Post
Nimphetamin
post Feb 13 2008, 09:23 AM
Post #435

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Pai asa se spune, ca dupa primele 3 secunde nu mai percepi mirosul. Dar cei din jur, da.
Eu sunt adepta moderatiei Mai mult nu inseamna mai bine.
Si ma ghidez dupa asta si la farduri, si la parfumuri si la cosmetice.

+Quote Post
clara
post Feb 14 2008, 05:12 PM
Post #436

Dependent

Group: Tratabil
Member No.: 1,761

angel, alien au fost parfumurle mele preferate, chiar daca inca le mai am ma dau f rar cu ele, am vreo 7 parfumuri si ma chinui sa le termin, noua mea dragoste de vreo 4 luni se numeste bvlgari clasic, ii ador, ma intreb pana cand.... oricum eu am o chestie asociez parfumurile cu momente din viata mea, cand simt in aer un parfum cunoscut imediat se face click-ul si imi vin in minte imagini, persoane, sentimente....

+Quote Post
divi2007
post Feb 14 2008, 05:20 PM
Post #437

Musafir

allure sensuel de la channel si cinema de la ysl cum sunt dulci ? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Feb 14 2008, 06:18 PM
Post #438

Musafir

Divi, le-am mirosit pe amandoua si-mi plac. Parca au ceva asemanator. Daca-ti plac parfumurile un pic dulci, merg. Mie-mi plac mult ambele. Le recunosc rapid pe persoane. Cu Cinema era data o stewardeza de la Tarom, cand ma intorceam eu de la Paris. Am stat vreo 5 min sa ma gandesc cu ce era data si-n cele din urma mi-a picat fisa.

Clara, si eu asociez parfumul cu momente din viata. Acum am revenit la o dragoste mai veche: J'adore CD, dar nu-l neglijez nici pe Absolu de la Valentino (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
divi2007
post Feb 14 2008, 09:05 PM
Post #439

Musafir

Am citit intr o revista ca ar semana cu Hipnose de la Lacome care imi place condimentat si oriental, o sa vad testez sa vad daca zici ca doar putin e dulce ca si Miracle tot de la Lacome si asta e f putin dulce dar la fel imi place

+Quote Post
kary_pink
post Feb 18 2008, 10:52 PM
Post #440

Musafir

Noul Diesel : Fuel For Life pur si simplu m'a zapacit, cel putin testerul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sper sa achizitionez curand parfumul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

This post has been edited by kary_pink: Feb 18 2008, 10:55 PM

+Quote Post

78 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 06:12 AM