![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am si eu vreo cateva testere Fuel for life (si varianta masculina). Nu miros rau. E un parfum facut de casa Coty, daca nu ma insel.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am innebunit. Am primit o mostra de la Salvatore Ferragamo - F by Ferragamo. Daca nu mi-l iau, ma spinzur!
(IMG:http://www.strawberrynet.com/images/products/05638265814.jpg) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uite un parfum care nu stiu cum miroase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Chiar m-ai facut curioasa.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Miroase... miroase de ma duc azi sa vad care e scorul... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si poate sa ma innoiesc. E... fain raaau!
...si mi=l cumpar poa` sa crape lumea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, uite asa eram si eu pasionata intr-o vreme, pana am strans cateva si acum ma dau din cap pana-n picioare cu ele...ca sa le consum. Si am senzatia ca nu se mai termina. Termenul de garantie, cum stii si tu, e doar de 3 ani dupa deschidere.
De cateva zile, am trecut pe Samsara. |
|
|
![]()
|
|
Pai nu sint multe si nici mari. Deci ma pot "distra" cu inca unul... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
3 ani? Am timp berechet... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Enjoy them...sau bucura-te de ele (pe romaneste). Cand te vad pe tine, parca-mi vine si mie cheful sa descopar arome noi.
|
|
|
![]()
|
|
... mai bine ramineam pe hobbyul cu cizme, era mai ieftin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ferragamo am si eu 2 (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
imi place la nebunie. cat despre light blue, am auzit eu ca ar fi cadoul meu care inca mai intarzaie ca a ramas pe nu stiu unde (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Eu am mademoiselle de la Chanel..imi place cum miroase dar dupa ce ma dau cu el parca nu il mai simt deloc. Am eu o problema cu pielea, nici un miros nu persista...
Ce imi place iarasi e euphoria de la calvin klein...dar imi aduce aminte de cineva la care nu vreau sa ma gandesc, asa ca nu cred ca o sa mi-l iau vreodata... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 02:42 AM |
|