![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
De vara ce va mai place? Eu caut ceva fructat ca m-am cam saturat de Be Delicious de la DKNY (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ce ziceti de Thierry Mugler - La Rose Angel ?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
(IMG:http://i10.photobucket.com/albums/a130/adi_x/dg.gif)
in sfarsit.. dar nu persista deloc pe mine. am incercat si un hugo boss femme, incantata rau, numai ca dupa 2-3 ore nu mi-a mai placut. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am o noua pasiune, dar inca nu mi l-am cumparat: Champs Elysees - Guerlain
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Rox, eu mor dupa parfumul asta, dar barbata-miu zice ca e de baba si nu-mi vine sa mi-l iau (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Dar lasa, o sa-mi iau unul la 30 ml, sa-l am pt sufletul meu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si ce-mi pasa mie ce zice lumea...ca si noi l-am facut cadou colegei noastre de 64 de ani, dar pur si simplu imi schimba dispozitia doar daca-l miros. Il are nasa mea (fata tanara) si-i vine bine. Deci astept urmatoarea plecare, ca sa mi-l iau (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Am impresia ca si Samsara-ul, pe care-l folosesc de zor acum (ca sa termin sticla) e vazut ca un parfum de femeie mai 'matura'.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu i l-am luat la maica-mea, insa mie mi-a placut mai mult de el dintre noi doua. Cand ajung pe-acasa, daca mai are, propun un troc. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mi-a placut ca e si foarte persistent si ma binedispune.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nush de ce, dar parca am ceva cu barfumurile pt "babe". In afara de Champs Elysees, alta pasiune a fost si este pt La Dolce Vita de la Dior. Prima data l-am mirosit pe o colega de-a mea, in clasa a 11a. Cand am ajuns la facultate mi-a luat si eu si era o placere pt mine, ma simteam sexy si rafinata.
Din pacate, l-am mirosit si pe doamne mai in varsta si l-am lasat deoparte. Am avut o sticluta ani d eizle, pe care nu o foloseam. Doar o miroseam cand si cand si ma simteam bine. Acu il foloseste soacra-mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, exact asta am sesizat si eu la Champs Elysees. Ma binedispune. Eram chiar intr-o zi cu nervii la maxim si dupa ce l-am mirosit, mi-am schimbat dispozitia.
Si Dolce Vita, are farmecul lui. Se da o colega de-a mea care are 37 de ani si mi se pare ca-i vine bine. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m-am dat azi cu chanel 5, inca il mai adulmec la incheietura cotului (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Incep sa-l iubesc din ce in ce mai mult. Banuiesc ca trebuie sa-l descoperi, m-am simtit asa de rafinata.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Eu de obicei foloseam O de lancome.Imi place ca e f racoros. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Dar mi s-a terminat si acum ma dau cu Noa :-* Eu una m-am saturat de Noa !.Si acum il vreau pe Gutier.E foarte feminin.Incercati-l ca e super ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 10:37 AM |
|