![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Laryy nu am mai auzit de Belmonde, o sa-l caut. Multumesc :-*
Si cam a ce miroase, e ciudatel? :D |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 12-January 06 Member No.: 147 ![]() |
Fetele, mi-am cumparat Premier Jour- Nina Ricci si nu imi pare rau. :aplauze: Imi place cum miroase. Singurul parfum pe care nu imi pare rau ca l-am cumparat a fost Cheep and Chic de la Moschino( sau cum s-o scrie), (rosu cu dop mare, negru.)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 81 Joined: 2-February 06 Member No.: 175 ![]() |
Bunaaa dragele. Sunt innebunita dupa subiect. Imi plac parfumurile.
Davidoff - Cool Water, primul meu parfum. Il port cand este foarte cald sau cand nu vreau decat ceva discret. Proaspat. Simplu. Miroase a bergamote si iasomie. Hugo Boss - Deep Red. Pe care il am acum. Superb. Merge la birou. Hmm. Are note de frezie. Christian Dior- Pure Poisson. Noua mea pasiune. :D (tocmai l-am cumparat ca rezerva...hihihi). Noroc ca iubitul meu ma intelege. Este un pic mai complicat. Cred ca merge bine seara. Culmea... ca note are tot bergamote, iasomie dar in plus fata de Deep Red amesteca si flori de portocale si mandarini. Este ciudat pentru ca o prietena de-a mea spunea ca las o dara de lacramioare. ??? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 6 Joined: 29-December 05 From: Bucuresti Member No.: 131 ![]() |
bvlgari notte...super :
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Zebe cum e acesta in comparatie cu blv si omnia tot de la ei?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
Viktor&Rolf - Flower Bomb - ultima mea descoperire, de care m-am indragostit! :)
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hha ha eu nu am decit un parfum sau 1 si o monstra de vreo 5 ml cu Happy de la clinique. Imi plac parfumurile dar hmmm sunt mai cumpatata cind vine vorba de asta.
Am de mai mult d eun an: Ana Sui- Love. Probabil o sa ma tina inca citeva luni...O sa astept cuminte piana atunci. La momentul oportun o sa-mi cumpar probabil Par Amour de la Clarins. Cel rosu.... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
Viktor&Rolf - Flower Bomb rulls! Sunt efectiv innbunita.E cam scum dar merita banii mai ales ca persista f mult.L-am gasit f greu,in Italia dupa indelungi cautari.Tu unde l-ai gasit MonicutzaB?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
l-am gasit la mama lui, in Olanda, de fapt la tatii lui!!! :D toata lumea ma intreaba cu ce parfum sunt data! m-a durut putin pretul dar ... il vroiam prea mult. :P
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 17 Joined: 11-February 06 From: Bucuresti Member No.: 206 ![]() |
Mie mi s-a pus pata rau de tot pe INTUTION de la Estee Lauder...si varianta masculina il "prinde" tare bine pe iuby....drept care ne-am gandit ca la vara la nunta sa ne luam amandoi parfumul asta (evident eu varianta feminina, el varianta masculina ;) )
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:51 AM |
|