![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ei, pe asta n-o stiam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu nu am in general o problema cu parfumurile dulci doar ca pe asta nu il mai suport, imi place abia dupa cateva ore (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
acum am descoperit hugo boss pure pentru barbati, il ador (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) e singurul parfum barbatesc cu care m-as da si eu. de fapt, cu asta ma si dau de 3 zile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 66 Joined: 29-September 06 From: Bucuresti Member No.: 593 ![]() |
Oh da!Si mie imi place acela..chiar daca e mai hm..des intalnit. Mult timp am purtat si Angel/TM,varianta pentru barbati ..incomparabila cu cea pentru femei:) Dar cu acestea conteaza si de la cine le imprumuti..it adds to the scent:P
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ei, eu nu l-am cumparat inca, am primit o mostra la o revista si ma gandesc acum f serios sa cumpar si parfumul. il fac cadou lui amigo si abuzez si eu de el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Urmatoarea mea achizitie pt vara dupa ce l am mirosit sigur va fi Moschino Funny (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Exact asta fuse si revelatia mea! Imi place!!! Mi-am luat o "damigeana" de Eau Par Kenzo, dar sunt cu gandul la Funny. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am comandat Salvatore Ferragamo Incanto Heaven, imi place mult de vara.
(IMG:http://www.sephora.com/assets/dyn/product/P205201/P205201_hero.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Il stiu, Incanto Heaven de la Ferragamo e grozav! Il am si eu pe lista urmatoarelor achizitii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 15-May 08 Member No.: 3,873 ![]() |
hmm (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Giordani (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
In weekendul trecut, am mirosit 'L'instant Magic' de la Guerlain si Rock n'Rose de la Valentino. Imi plac ambele, doar c-am avut o revelatie pentru cel din urma, dat fiind ca vine vara si prefer un parfum mai fresh. Probabil ca-l voi primi cadou in curand (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Estee Lauder/ Pure Wire Linen Light Breeze - de abia astept sa vina ziua mea si sa-l inhat!!!!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu trec pe lista de dorinte pentru vara asta un Innocent - Thierry Mugler si un Envy Me - Gucci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:45 AM |
|