IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Parfum de femeie, Ce parfumuri va plac ?
Diana.
post Jun 25 2008, 11:29 AM
Post #521

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Da, Althe, il am eu. Mie-mi place de mor- e dulce si parsiv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Insa nu e de vara, ci de toamna-iarna-primavara. Vara e prea patrunzator si lesinacios. Pe timp rece insa e grozav.

QUOTE(Maàt @ May 6 2008, 11:31 PM) *
Pai normal ca l-am mirosit, insa alta e sa ma pufai dintr-o mostra si alta e sa ma pufai pe indelete, sa ma adulmec, sa il simt... Armani Diamonds e un parfum... viu. Delicat si nesimtit, patrunzator si obraznic, insa culmea! ...suav!
In seara asta am probat incanto heaven de la ferragamo si.... e sublim!
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Jun 25 2008, 11:41 AM
Post #522

Musafir

QUOTE(Altheea @ Jun 24 2008, 11:06 AM) *
Doc, in caz ca nu ai ajuns inca in free shop, am fost eu acum doua zile si nu aveau Pure White Linen - Light Breeze/ Estee Lauder. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Il aveau doar pe cel simplu, bleu. In plus au marit preturile

Am mirosit Armani Diamonds si nu mi-a placut. Initial mi s-a parut ca miroase a soc iar apoi a inceput sa fie dulce...ciudat. L-a mai incercat cineva? Sunt curioasa sa aflu si alte pareri

Multumesc de info. Am fost joia trecuta si am iesit tare dezamagita. Nimic fresh cu miros de citrice, de bagat in seama. Iar d-alea dulci sa nu aud! Mi se face rau!
Intre timp am mai descoperit un parfum interesant, se numeste Happy Fizz/ Moschino. Sunt in mare dilema...si o sa se termine vara pana ma hotarasc.

+Quote Post
Diana.
post Jun 25 2008, 11:48 AM
Post #523

Fondator eLady.ro

In prezent colectia mea de parfumuri cuprinde:
- Diamonds - Armani
- Noa Perle - Cacharel
- Coco Mademoiselle- Chanel
- Allure - Chanel
- Addict - Dior
- Light Blue - Dolce Gabbana
- F for Fascinating - Ferragamo
- Absolutely Givenchy - Givenchy
- Amarige - Givenchy
- Aqua Allegoria - Guerlain
- Insolence - Guerlain
- L` Insatnt Magic - Guerlain
- Miracle Forever - Lancôme
- Trésor - Lancôme
Daca tot sint acasa le-am facut inventarul; desi am impresia ca lispeste unul ... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 25 2008, 11:58 AM
Post #524

Musafir

Am numarat 14 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
In prezent nu mai suport parfumurile. Sora-mea nu mi-a gasit Rock'n Rose in aeroport la Paris, dar m-au auzit colegele cand am vorbit la telefon si asa-s ele in pana de idei, ca vine ziua mea...deci ghiciti ce-mi vor lua?
Acum ma dau doar cu spray de corp de la Body Shop - White Musk.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 25 2008, 12:08 PM
Post #525

Musafir

Dumnezeule!!!! Di, ce faci cu ghivechiul asta de arome? Cred ca, de fapt, nu l-ai gasit pe "The one"!
Sunt curioasa, cum stabilesti dimineata cu care sa te dai?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 25 2008, 12:10 PM
Post #526

Fondator eLady.ro

sincer, in ultima vreme nici nu m-am atins de ele; cind ma apuca insa arunc o privire si-l insfac in 5 secunde pe ala de mi se pare mai potrivit. Sint o neinteleasa, mie-mi plac toate si le iubesc pe toate, nu pot fi fidela numai unui singur parfum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 25 2008, 01:42 PM
Post #527

Musafir

waw maat ce colectie, (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , eu le as folosi prin rotatie cam o sapt fiecare sa nu ma plicitisesc
tot vroiam sa va intreb cum e Allure de la Channel am inteles ca e noul parfum scos de el, e floral sau dulce (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

vreau sa mi mai iau de la Clinique , Aromatic elixir tot am ezitat ca my boy nu l suporta , sora la fel cat is data cu el zice ce urat miroase, mie in schimb imi place la nebunie, dupa midnight poison de la dior asta e unul din preferate , dar am zis ca nu ma interesaza , nasul meu sa se simta bine , de un an tot tanjesc dupa el

+Quote Post
Altheea
post Jun 26 2008, 09:16 AM
Post #528

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

QUOTE(Maàt @ Jun 25 2008, 12:29 PM) *
Da, Althe, il am eu. Mie-mi place de mor- e dulce si parsiv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Insa nu e de vara, ci de toamna-iarna-primavara. Vara e prea patrunzator si lesinacios. Pe timp rece insa e grozav.

Da, asta trebuie sa fie, l-am incercat pe caldurile astea si nu a mers deloc. Este intr-adevar altceva, nu l-am putut asemana cu alt parfum. Iar din lista ta tare m-as baga la miracle forever (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lista mea in prezent, sper sa mi le amintesc acum pe toate :
1. Nina - Nina Ricci
2. Euphoria - Calvin Klein
3. Miss Dior Cherie
4. Coco Mademoiselle
5. Obsesion - Calvin Klein
6. Pure Poison -Dior
7. Dior Star - o editie limitata de vara de acum vreo 2 ani
8. Cinnabar - Estee Lauder
9. Youth Dew Amber Nude - Tom Ford pt Estee Lauder
10. Opium - YSL
11. Oleg Cassini
12. Les Saisons - Printemps - Van Cleef & Arpels
13. Couture - Moschino
14 L'instant d'ete - Guerlain
15. Clasique - Jean Paul Gaultier
16. Escada Sport Country Weekend - Escada
17. 212 sexy -Carolina Herrera

My wish list :
1. Miracle Forever - Lancome
2. Magie Noir - Lancome (pentru iarna)
3. Allure Sensuelle - Chanel
4. Ferre - Ferre
Dar nu mai iau nimic pana nu fac loc printre celelalte.

Lost, Allure e destul de vechi, din '96, si e catalogat oriental/spicy. Allure Sensuelle e mai nou si mie imi place foarte mult. Si cel clasic e foarte fain...hmmm

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 26 2008, 10:45 AM
Post #529

Musafir

Mersi altheea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , tot timpul confund parfumurile care au nume apropiate, abia astept sa merg sa vad cum miroase

This post has been edited by LostWhispers: Jun 26 2008, 10:46 AM

+Quote Post
Diana.
post Jun 26 2008, 10:52 AM
Post #530

Fondator eLady.ro

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si ziceati ca io sint cea mai zbanghie la capitolul parfumuri? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Na, Althe ma intrece!

+Quote Post

78 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 01:24 AM