IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Parfum de femeie, Ce parfumuri va plac ?
Roxana_
post Jun 26 2008, 11:16 AM
Post #531

Musafir

Da (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , trebuie s-o proclamam pe Althe 'regina parfumurilor' (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Imi plac multe din colectia ei.
Go to the top of the page

+Quote Post
Altheea
post Jun 26 2008, 12:50 PM
Post #532

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

M-am tinut in umbra pana acum (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) . Dar sa stiti ca sunt pe cale de vindecare. Nu mi-am mai luat nimic de cateva luni. Plus ca in ultima vreme am mai fost in free shop si nu m-a apucat tremuratul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si azi ma duc sa caut un cadou pentru o doamna...sper sa trec cu bine desi am vazut data trecuta ca au set travel de doua miracle forever de 30 ml tare tentant

+Quote Post
Cleo
post Jun 30 2008, 02:43 PM
Post #533

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Di te-a depasit Altheea (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Nu-mi vine sa cred. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Am mai mirosit niste parfumuri pomenite pe-aici insa recunosc sint foarte greu de satisfacut. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jun 30 2008, 02:56 PM
Post #534

Incurabil

Marinutza, eu vorbesc de duty-free-ul din constanta, de la poarta 1.
Cleo, n-o mai intarata si tu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , numai eu stiu prin cate chinuri am trecut sa nu-mi mai iau nimic timp de un an jumate, altfel lista era si mai lunga! E boala grea, sa stii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
marinutza
post Jun 30 2008, 03:36 PM
Post #535

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bucuresti
Member No.: 4,147

QUOTE(Altheea @ Jun 30 2008, 03:56 PM) *
Marinutza, eu vorbesc de duty-free-ul din constanta, de la poarta 1.
Cleo, n-o mai intarata si tu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , numai eu stiu prin cate chinuri am trecut sa nu-mi mai iau nimic timp de un an jumate, altfel lista era si mai lunga! E boala grea, sa stii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ma gandeam ca e prea frumos sa fie undeva unde pot merge chiar in seara asta... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si poti sa mergi acolo asa pur si simplu? Cand ma duc la mare as putea trece si pe acolo fara nici o problema, ca prin orice magazin??
Eu am fost doar in duty free pe aeroport unde e musai sa ai bilet de avion ca sa poti trece si pe la duty free....in port e la fel?

Revenind la topic...printre parfumurile mele preferate...pt anotimpul rece este Gloria de la Cacharel, l-a mai incercta cineva? Nu prea l-am mai vazut pe la noi prin magazin. Stiti daca se mai produce? Sau pur si simplu poate nu il mai aduc in Romania...

+Quote Post
Altheea
post Jun 30 2008, 03:52 PM
Post #536

Incurabil

Da, intri pur si simplu, magazinul e chiar la poarta 1 in cladirea mare din fata, intrebi la poarta si iti arata ei. Singura conditie e ca platesti in eur sau usd. Nu e ca in aeroport unde tre sa treci mai intai de control pasapoarte sa ajungi in duty. Cacharel au sigur dar nu stiu daca si Gloria, imi amintesc si eu vag de parfumul asta. Nu cred ca se mai fabrica ca nu-l au pe site-ul lor.

+Quote Post
Diana.
post Jun 30 2008, 03:59 PM
Post #537

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Marinutza, o vizita la regulamentul forumului, te rugam.

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 30 2008, 04:00 PM
Post #538

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

Althe, se poate plati cu cardul?

+Quote Post
Altheea
post Jun 30 2008, 04:04 PM
Post #539

Incurabil

Nu stiu, Nimphe (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Eu nu tin banii pe card (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...dar parca sa zic eu ca am vazut niste POS-uri....cand mai ajung pe acolo o sa intreb

+Quote Post
marinutza
post Jun 30 2008, 04:04 PM
Post #540

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,147

QUOTE(Maàt @ Jun 30 2008, 04:59 PM) *
Marinutza, o vizita la regulamentul forumului, te rugam.

nu prea stiu ce am facut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) abia azi m-am inscris....dar fac o vizita...poate imi dai un "hint" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

78 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 01:53 AM