![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , trebuie s-o proclamam pe Althe 'regina parfumurilor' (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Imi plac multe din colectia ei.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
M-am tinut in umbra pana acum (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) . Dar sa stiti ca sunt pe cale de vindecare. Nu mi-am mai luat nimic de cateva luni. Plus ca in ultima vreme am mai fost in free shop si nu m-a apucat tremuratul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si azi ma duc sa caut un cadou pentru o doamna...sper sa trec cu bine desi am vazut data trecuta ca au set travel de doua miracle forever de 30 ml tare tentant
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Di te-a depasit Altheea (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Nu-mi vine sa cred. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am mai mirosit niste parfumuri pomenite pe-aici insa recunosc sint foarte greu de satisfacut. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Marinutza, eu vorbesc de duty-free-ul din constanta, de la poarta 1.
Cleo, n-o mai intarata si tu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , numai eu stiu prin cate chinuri am trecut sa nu-mi mai iau nimic timp de un an jumate, altfel lista era si mai lunga! E boala grea, sa stii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 26 Joined: 30-June 08 From: Bucuresti Member No.: 4,147 ![]() |
Marinutza, eu vorbesc de duty-free-ul din constanta, de la poarta 1. Cleo, n-o mai intarata si tu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , numai eu stiu prin cate chinuri am trecut sa nu-mi mai iau nimic timp de un an jumate, altfel lista era si mai lunga! E boala grea, sa stii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma gandeam ca e prea frumos sa fie undeva unde pot merge chiar in seara asta... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si poti sa mergi acolo asa pur si simplu? Cand ma duc la mare as putea trece si pe acolo fara nici o problema, ca prin orice magazin?? Eu am fost doar in duty free pe aeroport unde e musai sa ai bilet de avion ca sa poti trece si pe la duty free....in port e la fel? Revenind la topic...printre parfumurile mele preferate...pt anotimpul rece este Gloria de la Cacharel, l-a mai incercta cineva? Nu prea l-am mai vazut pe la noi prin magazin. Stiti daca se mai produce? Sau pur si simplu poate nu il mai aduc in Romania... |
|
|
![]()
|
|
Da, intri pur si simplu, magazinul e chiar la poarta 1 in cladirea mare din fata, intrebi la poarta si iti arata ei. Singura conditie e ca platesti in eur sau usd. Nu e ca in aeroport unde tre sa treci mai intai de control pasapoarte sa ajungi in duty. Cacharel au sigur dar nu stiu daca si Gloria, imi amintesc si eu vag de parfumul asta. Nu cred ca se mai fabrica ca nu-l au pe site-ul lor.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Marinutza, o vizita la regulamentul forumului, te rugam.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Althe, se poate plati cu cardul?
|
|
|
![]()
|
|
Nu stiu, Nimphe (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Eu nu tin banii pe card (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...dar parca sa zic eu ca am vazut niste POS-uri....cand mai ajung pe acolo o sa intreb
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 26 Joined: 30-June 08 From: Bucuresti Member No.: 4,147 ![]() |
Marinutza, o vizita la regulamentul forumului, te rugam. nu prea stiu ce am facut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) abia azi m-am inscris....dar fac o vizita...poate imi dai un "hint" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:53 AM |
|