IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Parfum de femeie, Ce parfumuri va plac ?
Diana.
post Aug 28 2008, 09:01 PM
Post #561

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
RETINE!
Numai moderatorii si adminii au voie sa scrie cu rosu cind dau avertismente. Userii NU!
Go to the top of the page

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Aug 29 2008, 09:25 AM
Post #562

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

dupa ce aproape un an de zile a stat cuminte (a se citi nefolosit), acum am facut o pasiune nebuna pentru Ysatis de la Givenchy. imi vine sa fac baie in el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
bulina
post Sep 3 2008, 04:14 PM
Post #563

Musafir

Am terminat tocmai un flacon de 100ml de Chance- Chanel si m-am gandit sa incerc o prospatura: U by Ungaro (si nu prea scumpa...)
Este foarte fresh si mi se asorteaza !

Un pic de istorie:

"Fragrance duo U by Ungaro for Him and for Her are created in 2008 as a result of collaboration between two big houses, Avon and Emanuel Ungaro.

U by Ungaro for Her is a modern floral fragrance which features notes of bergamot blossom, freesia and pepper blossom in the top, acacia, living lotus flower, and osmanthus in the heart, and orris, sandalwood and musk in the base.

This fragrance was created by Jean Marc Chaillan and Loc Dong, Marc Chaillant. The face of U by Ungaro for Her will be the Oscar winning actress Reese Witherspoon, the ambassador and global face for Avon.

The fragrance is available since August 2008."

Mai am ramasite de Nino Cerutti 1881 cel movuliu- foarte imi place insa nu se gaseste in America de Nord (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Sep 3 2008, 04:58 PM
Post #564

Musafir

Eu vreau sa mi iau My insolance de la Guerlan si Diamonds

+Quote Post
Bia
post Sep 9 2008, 07:42 PM
Post #565

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Fetelor, nu stiu daca am mai spus, dar zilele astea (cred ca maine) o sa-mi cumpar un Versace (cel cu sticla patrata cu embema aurie in mijloc). Nu stiu cum ii spune... Versace for Her, Versace Woman?? In principiu stiu la ce raion sa ma duc si dupa ce sa ma uit, dar daca il iau de pe net mi-e sa nu gresesc... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
rafaela
post Sep 10 2008, 02:09 PM
Post #566

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bacau
Member No.: 2,030

Buna fetelor !!

Sper ca sunteti bine toate....:*:*:*

Mi`am luat ieri Davidoff - Cool water...nu stiu de ce, nici macar nu imi mai place asa tare, acum ca m`am dat cu el...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Aveam o mostra de Very Irresistible - Givenchy...deci vreau sa zic ca m`am dat cu el aseara si toata lumea m`a intrebat cu ce parfum sunt data !! Miroase foarte bine si persista !!

Acum am terminat o sticla de 100ml de CKIN2U...miroase bine, dar nu persista deloc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ori n`am simtit eu...8-|

Lolita Lempicka miroase prea misto !!!!!!!!! Cred ca e preferatul meu, dupa cel de la givenchy.

Ar mai fi Ralph de la Ralph Lauren si Ultraviolet de la Paco Rabanne.

Mai fac acum o lista cu parfumuri care`mi plac mie, sper sa va placa si voua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

-Stella - Stella McCartney
-Sheer - Stella McCartney (fff asemanatoare cele doua)
-Love for Love - Gloria Vanderbilt
-Miss Dior Cherie - Dior
-L`eau d`Issey - Issey Miyake
-All about eve - Joop
-Eden - Cacharel
-Amor Amor - Cacharel
-No.5- Chanel
-Stunning - by Jordan (Katie Price)
-Miami Glow - J Lo
-Live - J Lo
-Allure - Chanel
-Chance - Chanel
-Rush - Gucci
-Envy me - Gucci
-Envy - Gucci
-Euphoria Blossom - Calvin Klein

Cam astea sunt...pe care le`am avut eu...

Toate sunt super !!! :x

Va doresc o zi buna la toate !! >:D< big hug

Pink Lemonade, parfumul despre care zici tu se numeste simplu 'Versace'. Sper sa`l gasesti. Eram ieri la Beauty Star in mall si am vazut parfumul in raft. Te pup !!

This post has been edited by rafaela: Sep 10 2008, 02:10 PM

+Quote Post
claudia_electra
post Sep 10 2008, 03:37 PM
Post #567

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

mie parca nu-mi mai place nici un parfum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . am acasa eternul Armani Mania de care nu ma plictisesc, dar am zis sa mai variez si eu. de fiecare data cand intru in parfumerie ies cu coada intre picioare si aruncand toate hartiutele alea pe care incerc parfumurile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . as vrea ceva mai usor decat Mania mea draga, dar nici sa nu fie insesizabil...

+Quote Post
walpurgik
post Sep 14 2008, 07:58 PM
Post #568

Musafir

Hot couture de la givenchy ramane un clasic pentru gusturile mele, inca un pic si tre sa-mi iau altul. Termin o sticla si inca imi place tare de tot.
Nu e de femeie, dar tocmai explorand parfumurile lui, nu pot sa nu ma opresc mereu suspinand la mirosul lui Farenheit 32, Dior. E atat de misto ca m-as tot da si eu.
Ce se poarta toamna, adica sunt ceva parfumuri speciale pt acest anotimp?

+Quote Post
Bia
post Sep 15 2008, 10:30 AM
Post #569

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu port toamna Ange ou Demon de la Givenchy. Mi se pare ca se potriveste cu vremea rece...

+Quote Post
happyCat
post Sep 15 2008, 10:50 AM
Post #570

Musafir

Carmen, si eu am Armani Mania, dar ma dau destul de rar cu el pentru ca mi se pare cam tare, ma cam ia cu ameteala de la parfumuri pe mine. Asa un parfumel mai usor este Armani .. cum ii zice oare? For her, cred, e intr-un flacon rosu, din ala ca un fel de spray. Si Gucci Rush 2 mie imi place tare mult, e usor si varatic.

Walpu, sora-mea mi-a zis ca eu ii place Hot Couture, nu e chiar usor de gasit, se mai fabrica oare? Iar eu i-am cumparat un flacon, i l-am trimis prin posta si s-a pierdut! Bad Luck!

+Quote Post

78 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 06:08 PM