![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Walpu, Hot Couture cred ca merge foarte bine toamna, mi se pare un parfum care merge in orice anotimp. Si mie imi place mirosul lui.
Pentru vreme rece imi plac cele cu putina scortisoara, gen clasicele Opium -YSL si Cinnabar de la Estee. Tot in gama asta dar mult mai nou am Youth Dew Amber Nude-Estee Lauder. Toate sunt oriental-spicy. Miss Dior Cherie, ca tot intrebai de el, cred ca merge foarte bine toamna. Si ar mai fi destule |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 4-February 06 From: Big Bad Bucharest ;) Member No.: 183 ![]() |
Fetelor, stiti cumva daca la noi se gaseste Halloween de la Jesus del Pozo?
Am citit intamplator ceva despre parfumul asta si e de-a dreptul ridicat in slavi, asa ca am devenit foarte curioasa sa-l incerc. L-a folosit vreuna din voi? Ce imi puteti spune despre el? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am mirosit 24 faubourg, hermes si ma asteptam la mai mult.
De asemenea si lolita lempika cel portocaliu, dar miroase a vanilie de-ti vine sa (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
In ultima vreme la mine e saptamana si parfumul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , nu stiu de ce sunt asa de instabila, miros, ma innebuneste, il vreau, cum il cumpar, ma dau de 2-3 ori cu el si gata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Motiv pentru care am decis sa-mi iau doar mini parfumuri, maxim 1 oz.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si eu vreau sa-mi iau un parfum mai de iarna ca oricum toata vara nu mi-am luat nimic nimic. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu ma hotarasc insa CE sa imi iau. Imi place The One - D&G si City Glam Femme - Emporio Armani (dar parca e cam comun) dar si Versace (care mi se pare cam floral). De asemenea mi s-a pus pata pe Rose Angel - Thierry Mugler dar nu l-am vazut pe la noi pe nicaieri. Nu stiu ce sa-mi iau... Offf! Greu e sa fii femeie uneori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Fetelor, stiti cumva daca la noi se gaseste Halloween de la Jesus del Pozo? Am citit intamplator ceva despre parfumul asta si e de-a dreptul ridicat in slavi, asa ca am devenit foarte curioasa sa-l incerc. L-a folosit vreuna din voi? Ce imi puteti spune despre el? Da, eu l-am cumparat fara sa stiu cum miroase, tot asa...citind despre el....mie nu mi se potriveste cu toate ca e floral dar foarte tare...nu il pot descrie ca nu ma pricep dar banuiesc ca ai citit ce esente contine...am dat 120 de lei - 100 ml. , e cea mai buna oferta pe care am gasit-o. Oricum daca il vrea cineva, sa-mi lase un PM, alta solutie nu vad. Clar nu mai incerc altceva ca ma dau cu capul de pereti de fiecare data, mai bine raman la ce-mi place si gata, nu mai mai fi dezamagita. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi am luat Baby Doll de la YSL.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Am mirosit 24 faubourg, hermes si ma asteptam la mai mult. De asemenea si lolita lempika cel portocaliu, dar miroase a vanilie de-ti vine sa (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) Eu anul trecut in decembrie am primit 2 mostre Lolita Lempika, albastru si portocaliu daca imi amintesc eu bine, si l-am pus frumos in dulap si am plecat la schi, dupa 2 saptamani nu vreti sa stiti cum imi miroseau toate hainele compartimentul respectiv din dulapior:P Si trebuia sa-mi spal toate hainele si sa spal si dulapul, si inca si in vara se simtea mirosul... Nu-mi dau seama cum s-a intamplat in 2 saptamani, dar cert este ca nici nu vreau sa aud de Lolita Lempika (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Dar cui ii place...eu pot sa va asigur ca mirosul rezista si rezistaaaaaaaa! Am Versace Crystal acum. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu nu. Am ajuns la 15. Mai vreau doua si ma opresc. Jur pe rosu!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ai timp sa te dai cu toate? eu cand ma plictisesc de un parfum il pasez mai departe mamei sau unei prietene. niciodata nu ajung sa am mai mult de 5-6.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 06:26 PM |
|