![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intr adevar arata super cele Pucci, pe mine ma tenteaza din descriere cel de la Bvlgari. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am vazut in "Paris 8" un set foarte tentant de la Thierry Mugler/ Alien, continand apa de parfum/ 60ml, crema de corp, gel de baie si un cadou, nu prea am inteles ce reprezinta. Ahhhhhhh! Mi se puse pata rau de tot pe setul asta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , sper sa revin cu poze asap!
Acu' parca m-as balaci o militzara si in Bulgari/ Jasmin Noir, ca prea suna bine prezentarea lui Cleolica... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by dr_wise: Nov 24 2008, 01:38 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu m-am indragostit de asta:
(IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/M12929215720053681829.jpg) Poate mi-l aduce Mosul. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu il am pe asta Szi si ma bucur sa vad ca exista si alte femei care il apreciaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Este un parfum perfect pentru iarna (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
oooooooo, Hypnotic Poison e iubirea vietii mele. l-am terminat si inca nu m-am indurat sa arunc sticla pana nu imi cumpar altul. ma mai trezesc din cand in cand si il miros (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ficatul meu nu suporta Hypnotic Poison (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Are o amica si ma ia cu greturi cand se da cu el (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Dar e ciudat, ca alte parfumuri dulci si puternice imi plac, am primit de exemplu acu un Wish de la Chopard si imi place f mult. E totusi cam la limita, daca era oleaca mai dulce nu cred ca il toleram. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu sunt innebunita dupa el. De cand l-am mirosit la o prietena, visez la el.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Parfumul cel mai recent achizitionat care pur si simplu il ador
Lou Lou - Cacharel (IMG:http://i108.photobucket.com/albums/n22/dare_for_more/cacharel-lou-lou-eau-de-parfum8842.jpg) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo dear, fusei in vizita de recunoastere astazi la "Paris 8". M-am balacit in Bulgari/ Jasmin Noir=>nici o revelatie! Tot pe Alien am pata pusa..rau!!!da' rau de tot!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Jasmin nu miroase rau, dar nici mie nu mi-a ramas inima la el. Alien i-am cumparat mamei, e la fel de topita dupa el ca tine.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 02:59 AM |
|