![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Cleo dear, fusei in vizita de recunoastere astazi la "Paris 8". M-am balacit in Bulgari/ Jasmin Noir=>nici o revelatie! Tot pe Alien am pata pusa..rau!!!da' rau de tot!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) inseamna ca revista scria minciunele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Concluzie: nu-i pt femei sarmante, irezistibile si misterioase. Dixit! Eu in ultima vreme nu am nici un fel de revelatie la parfumuri (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Am mai descoperit un parfum care-mi place, Vera Wang - clasic, l-am luat in varanta roll-on cu sclipici ( foarte putin vizibil de piele) pentru ca nu stiam cum miroase. De mult timp cautam sa-l miros si chiar mi-a incantat simturile, ceea ce foarte rar mi se intampla sa-mi placa un parfum. E drept ca la inceput m-a cam bulversat mirosul de trandafiri dar dupa vreo 2 ore mirosea extraordinar.
Urmatoarea achizitie asta va fi dar poate mai scade $ pt. ca acum are un pret ametitor, cel putin pentru mine. |
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fost zilele trecute pe la locuinta mea in care sta o colega sa mai iau niste nimicuri si, facand ordine, i-am mai facut si ei mici cadouri. Cand am plecat mi-a dat o mostra de Versace - Crystal Noir de care m-am indragostit. Ma declar fana. Mai am inca doua parfumuri de la versace, daca il iau si pe al 3-lea ma despica barbata-miu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ella de pe strawberrry ai luat Vera WAng asa i ? care e cel mov?
eu am vazut de la moschino aseara ceva avantajos si pana dimineata s au terminat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Nu, l-am luat de pe ebay dar e si pe strawb. http://www.strawberrynet.com/productDetail...goChar=V#DETAIL
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
mersi, ma tenteaza si pe mine, roll am avut si eu si tine destul de mult pana se termina.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
am primit la o revista o mostra de "Pour femme" al lui Dorin Negrau. am ramas placut impresionata, e bine ca se fac si la noi parfumuri dragute. e un inceput (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Am avut Versace-Bright Crystal pana acum. As vrea sa schimb putin, dar inca nu m-am hoatarat, as vrea ceva fresh totusi, nu foarte ciudatel. Deocamdata m-am gandit la Hugo Boss-Femme sau Nina Ricci-Premier Jour (imi place si Love in Paris si Nina, dar nu pentru fiecare zi). Am stat vreo ora in Sephora dar n-am gasit nimic care sa-mi placa, si am zis ca mai bine va intreb poate aveti vreo sugestie, pana atunci recitesc posturile de aici, poate gasesc ceva.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Nina Ricci - Premier Jour e preferatul meu. MIrosul persista destul de mult si dupa ceva timp. Inca nu m-am obisnuit cu mirosul lui, spre deosebire de alte parfumuri la care am devenit insensibila (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Alt parfum care imi place dar mi-e pe terminate
Cinema - Yves Saint Laurent (IMG:http://i108.photobucket.com/albums/n22/dare_for_more/Cinema20Perfume20by20Yves20Saint20L.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 09:39 AM |
|