IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 61 62 63 64 65 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Parfum de femeie, Ce parfumuri va plac ?
Oana
post Feb 7 2009, 09:32 AM
Post #621

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Acum o saptamana am primit de la sotior un Versus Red Jeans. E cam dulce, dar are esenta de iasomie si-mi place mult.
Go to the top of the page

+Quote Post
blekytza
post Feb 7 2009, 11:22 AM
Post #622

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

eu am primit un Burberry London dar nu imi place deloc, nu mi se potriveste domne' da' de loc, o sa il fac cadou la soacra si gata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Feb 15 2009, 04:08 PM
Post #623

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Si eu la fel, Bleky, mi-a luat taica-miu cadou un Burberry London, dar nu mi se potriveste deloc.. Burberry Weekend parca miroase mai bine.
Am fost prin Sephora dar parca am ramas setata pe aceleasi parfumuri, nu mi-a placut mai nimic in afara de deja clasicele pentru mine Very Irresistible Givenchy si J'adore Dior, mi-ar fi placut totusi o schimbare in peisaj. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 23 2009, 02:59 PM
Post #624

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Discutia despre cum sa ne alegem parfumul? a fost mutata intr-un topic nou creat pe acest subiect . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Mar 23 2009, 03:04 PM
Post #625

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Mai adaug si eu: D&G: Sicily, Light Blue, The One; Bvulgari - Blv. Toate, pe etajera deja.
Mi se termina dragul Angel si trebuie achizitionat urgent.

+Quote Post
angeldust
post Apr 9 2009, 08:16 AM
Post #626

Musafir

Ca v-am tot auzit vorbind pe aci de Armani - Diamnods iaca l-am primit si eu cadeux si intr-adevar e foarte misto, mie mi se pare elegant.
Momentan sunt totusi mai tare indragostita de Miss Dior Cherie, dar sunt curioasa, ca la mine e si chestie de obisnuinta. Cand am primit Miss Dior Cherie eram indragostita de Poeme si parca nu m-a dat pe spate, dar acum e preferatul meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si Wish -ul pe care l-am capatat mai demult imi place, dar il folosesc destul de rar si doar seara ca mi se pare destul de greu de digerat.

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 9 2009, 10:13 AM
Post #627

Musafir

Sora mea foloseste Miss Dior Cherie, inainte nu mi placea poate pt ca l am mirosit doar o singura data, dar acum il miros zilnic si e foarte elegant. Acum folosesc Baby Doll de la YSL, e de vara, rezista asa de mult mirosul pt o apa de toaleta, sunt impresionata de YSL, imi place, vreau sa mi mai iau o sticluta iar eu cand mai cumpar un parfum inca o data chiar imi place mult de tot.

+Quote Post
ZIBBA
post Apr 9 2009, 10:34 AM
Post #628

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

Eu am acum Poeme de Lancome ,mi l-am cumparat de curand ,nu-l stiam ca nici macar nu incercasem sa vad cum e...Inainte foloseam Classique de J.P Gaultier .Acum vreo 2 luni am fost in Andorra,care,dupa cum poate stiti e un paradis fiscal.Frate,niste preturi acolo ,sa mori nu alta...Strada principala din capitala,Andorra la Bella este ticsita de parfumerii,bijuterii si magazine de ceasuri si haine de marca.Fac aia niste reduceri de numa-numa'!Lancome era 76 de euro la raft (de 100 ml) si mie mi l-au dat cu 57 euro.Eu imi cumparasem din Barcelona Nina (N.Ricci) cu 46 de euro si acolo era 25 .Nu mai spun de bijuterii...mi-am luat un sirag de perle de crescatorie tare frumos cu 50 de euro(stiati ca pe perlele de crescatorie nu trebuie sa pui parfum ca se altereaza?eu nu stiam...)

Ce parfumuri stiti voi cu mosc?Trebuie sa fac un cadou si nu stiu exat ce as putea sa iau...

+Quote Post
kalua
post Apr 9 2009, 02:11 PM
Post #629

Musafir

White Mosk – Body Shop
Musc for her - Narciso Rodriguez
Musk – Etro
Clair de Musc - Serge Lutens
Sunflowers - Elizabeth Arden (cu mai multe componenete)

Am fost si eun in Andorra si n-am cazut pe spate din cauza preturilor de-acolo. Le gasesc si aici daca stiu unde sa ma duc. Pe mine chiar m-a cam deceptionat din punctual asta de vedere, eram pregatita pentru un shopping en force si nu mi-am luat decat tartacute pentru crème brulee. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

In alta ordine de idei, am dat cep la o butelca de Very Valentino, e feminin, imi place, dar mi se pare cam tare pentru vara.
Si la un Green Tea - Elizabeth Arden.

+Quote Post
Cleo
post Apr 9 2009, 02:56 PM
Post #630

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

ai dat cep (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

eu jonglez cu Romance- Ralph Lauren si J'adore- Dior, mai am putin si din Glamorous tot Ralph Lauren si-am pitit in frigider un L`'instant de Guerlain- e de seara si e putin cam puternic pt nasul meu.

+Quote Post

78 Pages V  « < 61 62 63 64 65 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 04:33 PM