![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ehhh, am intrebat de curiozitate, sa stiu care sunt preturile in State.
Se pare ca-i mai convenabil acolo. Lost, daca vrei, bag nasul intr-unul maine, asa, de amorul artei, si-ti spun ce aroma predomina. Pare a fi un parfum floral, cu note de flori de portocal si mandarin. Mmmmmm, exact aromele care-mi plac vara, de citrice. Albi, eu am Alien, e tare placut (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , numa' ca incep caldurile si nu prea-i compatibil cu caldura. Daca nu-l gasesti in Italia, il poti cumpara din tara, din free shop, pe aeroport. Il au la un pret bun (am studiat in iarna "problema", desi pe aeroportul din Lux era la un pret ceva mai bun). (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Daca-l gasesti la 72eur/ 60ml (cu sticluta care poate fi refolosita) esti o fericita. This post has been edited by dr_wise: Apr 13 2009, 12:13 PM |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dr wise daca ai drum spre parfumerie incerca l, da e de vara, am citit despre el pe net dar stii cum e un miros face cat 10 pagini cu reviews uri. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Midnight poison am si eu, e de iarna cand e frig afara si te dai cu el, are un miros asa de puternic, impunator parca ai impresia ca esti inconjurata de ghetari. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
EXACT! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Lost, am mirosit eu Eau de merveilles, mi-e greu sa il descriu, e destul de proaspta, dar e minunat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei, nu, ca acum chiar ma infig intr-un Hermes d-asta, sa vedem ce revelatie am.
M-ati facut curioasa. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Moshino Glamour ati incercat? Am primit cadou un tester la ceva cumparaturi in Sephora si mi s-a parut foarte misto (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , putin cam dulceag insa. Cred ca e destul de nou lansat.
Zibba, apropo, contine si white musk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 14 2009, 07:27 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Sweet, l-am incercat eu astazi la Sephora. Nu prea mi-a placut, seamna cu alte 1001 de parfumuri, plus nu persista. Dupa cateva ore nu mai simteam nimic. Am incercat doua parfumuri, unul a persistat bine, Moschino dupa 3-4 ore a disparut. Poate doar pe pielea mea, daca ai mostra incearca-l sa vezi cum rezista pe pielea ta.
Celalat incercat este Cerutti 1881, un parfum pe care mi-l doresc demult si intotdeauna il sar si iau altceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Azi am chef de praduit, in concluzie, merg sa-mi cumpar parfum..uri de vara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Mi s-a pus pata pe CK One - summer edition (pentru sport), CK Eternity, tot summer edition, si Estee Lauder Pleasures Exotic, ultimele doua pentru dupa amiezele/serile de vara. Aveti alte recomandari de parfumuri fresh, de vara? Ceva noutati, dar sa nu fie dulci, cel mult florale? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Mie mi s-a pus pata pe Pleasures Intense, am mirosit astazi si acum imi pare rau ca nu mi l-am luat, ca am inca mirosul pe mina si tare misto e.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am luat Michael. A costat 97 $.
|
|
|
![]() ![]() |