![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Mi-am adus aminte ca eu de ani buni mi-am dorit un parfum si totusi nu mi l-am luat niciodata. Este vorba de Lancome -Magie Noire. Musai mi-l fac cadou de Craciun. Si Tresor imi place. Cred ca ma atrag parfumurile clasice.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Doamne, am tot citit la topicul asta, sa vad parfumurile pe care le folositi voi. Si eu am o slabiciune extraordinara pentru parfumuri si acum am vreo 30, pe care le folosesc pe rand, depinde de de starea de spirit pe care o am cand ma scol dimineata. Preferatele mele sunt Cristal Noir de la Versace, Ultraviolet de la Paco Rabane, Alien de la Thierry Mugler, Diamonds de la Armani si....Cred ca inca putin si le voi insira pe toate.Pentru ca fiecare in parte are ceva care imi place.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Da, Angel e mai greu, e un parfum de seara, incearca Alien , merge si seara e mai fresh.
Mie imi plac cele florale, mai fresh, cu un miros mai persistent, care te umple de adrenalina cand il simti.Stiu ca pare ciudat, dar cand miros parfumuri, ma atrag cele care imi "excita" inclusiv papilele gustative: ma fac sa salivez. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sa nu radeti, dar cand au acest efect la mine, e musai sa imi iau parfumul. Poate de aia mi-am si luat atatea. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ha! Piri m-a "batut". Eu am doar 28 de bucati! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mult mai putine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In general prefer parfumurile dulci, dar folosesc si fresh. Acum am Dior Addict (preferatul meu), Dior Pur Poison, Chanel Coco Mademoiselle, Lacoste Touch of Pink, si mai am cateva ape de toaleta & body-mist-uri Secretu`, care sunt fresh. Dior Addict si Chanel Coco Mademoiselle sunt parfumuri elegante si sofisticate. Dior Pur Poison este si el elegant, dar mi se pare ceva mai tineresc. Lacoste Touch of Pink este fresh.
Dintre parfumurile fresh preferatul meu este Dolce&Gabbana Light Blue, l-am avut anul asta. Multi il considera un parfum banal si comun, ca cica il foloseste foarte multa lume; dar mie imi place foarte mult. Mi se pare un parfum delicat. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am si eu Light Blue primit cadou. Mie nu-mi prea place. Mi se pare mult prea fresh. Mai e si la 100 ml (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) .
Si eu imi doresc de ziua mea+carciun (ca deh) un Coco Mademoiselle sau No.5 de la Chanel. Apropos, am un Ange ou Demon de vreo 2 ani si s-a ingalbenit parfumul in sticla. E de rau? Vi s-a intamplat? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai 2 ani e cam mult, ar fi trebui sa il termini. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Da... mai am vreo 25 ml in el. O sa ma dau in fiecare zi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) M-am dat numai cu The One in ultima vreme, ce-i drept.
|
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce mi s-a editat mesajul? Am mentionat ape de toaleta & body mist-uri Secretu`, si a fost editat "Secretu'". Care e rostul unei asemenea corectari? Ca doar nu faceam reclama, nu vand parfumuri magazin online. Daca nu mi-a fost corectat/editat restul mesajului, nu inteleg care ar fi problema cu magazin online?
Moderatori, vreo explicatie? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) V-am pupat. Ooo, acum vad ca se editeaza automat cand postezi mesajul. Care e sensul unei asemenea editari? Pupici. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:42 PM |
|