IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 71 72 73 74 75 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Parfum de femeie, Ce parfumuri va plac ?
Diana.
post Dec 6 2009, 08:54 PM
Post #721

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

S-au primix fax si scrisori de la reprezentantii Sceretului in Romania ca nu avem voie sa punem pe site/forum foto sau info cu produsele lor si ca in caz contrar le incalcam drepturile.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Ce daca le faceam PR moka (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) , daca nu e voie... nu e voie. Ce sa mai zic! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cind unii sint (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) in anumite bibloteci...
Go to the top of the page

+Quote Post
nadya
post Dec 7 2009, 05:09 PM
Post #722

Musafir

Aha, am inteles... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mersi pentru lamurile.
Ciudat ca ei prefera asa. In primul rand, vorba ta, le faci PR moka, in al doilea rand, pe alte site-uri & forumuri n-am intalnit chestia asta, si lumea scrie despre firma asta cat incape.

This post has been edited by nadya: Dec 7 2009, 05:09 PM

+Quote Post
Diana.
post Dec 7 2009, 07:33 PM
Post #723

Fondator eLady.ro

Crede-ma ca mi-a crescut tensiunea cind am vazut un teanc cit China la fax.... Le-au trimis si in vreo 3 exemplare, sa fie siguri ca se primesc probabil. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
suchardine
post Dec 12 2009, 06:02 PM
Post #724

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,623

Parfumuri care imi plac....Madame- Jean Paul Gaultier, Ange ou demon - Ghivenchy, Couture - Moschino, Tender poison - Dior, Zero Plus-Diesel...si multe altele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Summer Dream
post Dec 23 2009, 02:40 PM
Post #725

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Right behind you !
Member No.: 6,961

Am avut un parfum de la Dolce Gabbana , insa mi s-a terminat in urma cu cateva luni (din pacate), si de atunci mi-am cumparat Beckham Signature, Scarlett si un parfum de la Moschino.

Primul este usor dulce, insa foarte fin si placut cateva dintre prietenele mele l-au remarcat intr-o zi, pe esarfa mea si le-a placut foarte mult)
(IMG:http://i50.tinypic.com/fm2xhd.jpg)

Al doilea este un parfum relativ nou aparut (si este si ultimul cumparat), l-am cumparat cu ocazia unei petreceri, pentru ca voiam ceva nou si diferit.E florat, fin si foarte placut.
(IMG:http://i45.tinypic.com/156eght.jpg)

Si ultimul l-am cumparat in vara, cu ocazia plecarii in Grecia.Are o usoara aroma de fructe si este mai fresh (mie imi aminteste acum de serile de pe plaja).
(IMG:http://i49.tinypic.com/14l4lv.jpg)

+Quote Post
Cindy
post Dec 24 2009, 12:09 AM
Post #726

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Am incercat astazi si Givenchy - Haute Couture, mi-a placuut (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Deocamdata inca folosesc cu spor Vera Wang - Princess.

+Quote Post
bebe_maria
post Dec 27 2009, 04:03 AM
Post #727

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Am primit de la mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Burberry Brit, imi place mult si un mini parfumel Flowerbomb de la Viktor and Rolf, este (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , m-as da cu el non stop, cred ca o sa mi-l iau in full size.
Nu stiu daca se poate comanda din Romania insa daca se poate va recomand fragrancenet.com, au parfumuri originale la preturi ff bune, eu doar de acolo iau de destul de mult timp.

This post has been edited by bebe_maria: Dec 27 2009, 04:03 AM

+Quote Post
Diana.
post Dec 27 2009, 06:24 PM
Post #728

Fondator eLady.ro

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa le porti sanatoasa, Bebica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La multi ani!

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 1 2010, 05:26 AM
Post #729

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

QUOTE(Fides @ Dec 27 2009, 07:24 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa le porti sanatoasa, Bebica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La multi ani!

Multumesc!!
La multi ani cu sanatate si fericire!!!!!!!

+Quote Post
nadya
post Jan 4 2010, 03:53 AM
Post #730

Musafir

Ultima mea achizitie in materie de parfumuri este Light Blue de la Dolce & Gabbana, cadou de craciun de la sotul meu. Mi l-a luat ca stia ca imi place acest parfum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

78 Pages V  « < 71 72 73 74 75 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 12:44 AM