![]() |
![]() ![]() |
![]() |
cosmeticerefan |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cele mai bune parfumuri sunt cele care te fac sa te simti senzationala, astfel e important ca fiecare element cu care acestea intra in contact, haine, piele, chiar si cercei sa fie special ales in functie de acest parfum, astfel ca astazi parfumul este o arta.
Operele de arta costa uneori prea putin, asa se intampla si in cazul Magazinului SPAM unde punem mare pret atat pe calitate cat si pe pret, sunteti binevenite pe www.magazinSPAM.ro |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 75 Joined: 22-February 11 Member No.: 9,898 ![]() |
Care a fost cel mai bun parfum luat de dumneavoastra?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 82 Joined: 13-November 12 From: Bucuresti Member No.: 11,509 ![]() |
preferatul meu cred ca va ramane mereu Carolina Herrera 212 (cel alb).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Am mirosit Armani-code in sticluta albastra; imi place f mult,e puternic si " parfumat ",nu vreau sa zic dulce,ptr ca nu-mi plac cele dulci. Il voi primi de mos.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hm... te rog sa nu imi faci "pofte" de-astea, ca ma imbolnavesc. As mai vrea si eu niste parfumuri noi! Muma ei de criza! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu mi-am luat din nou un D&G The One (din Heathrow din Harrods)
(IMG:http://www.sephora.com/productimages/sku/s981522-main-Lhero.jpg) Si un Refill Bottle pentru Angel (tot din Harrods) (IMG:http://www.sephora.com/productimages/sku/s890400-main-Lhero.jpg) Mai am un Hanae Mori Butterfly varianta EDT (l-am luat asta vara) insa parca tot la vechile obiceiuri revin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://www.sephora.com/productimages/sku/s287524-main-Lhero.jpg) This post has been edited by Stiletto: Nov 25 2012, 06:56 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Asa, rasuceste si tu cutitul in rana! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sa le porti sanatoasa si voioasa, Bia! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai daca Melcri s-a apucat sa ne zica ce si-ar lua m-am apucat si eu sa zic ce mi-am luat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Apropos, tot caut si nu gasesc Diorissimo. Nu e pe stoc la magazinele la care am intrebat, se pare. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Diorissimo a fost parfumul meu in studentie,acum vreo 30 si ceva de ani;tare mi-a placut.
|
|
|
![]()
|
|
Gata! A venit mosul! L-am primit pe Armani! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:00 AM |
|