![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 8-April 13 Member No.: 11,758 ![]() |
Am mirosit si eu parfumul acela de la ninna ricci cu sticluta in forma de mar si intr-adevar miroase superb, insa pe pielea mea nu a persistat nici o ora asa ca am renuntat la gandul de a-l mai achizitiona (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Inseamna ca nu era apa de parfum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 8-April 13 Member No.: 11,758 ![]() |
Era apa de parfum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Atunci era un fake adevarat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
A mirosit cineva noul parfum de la Yves Saint Laurent numit Manifesto?
Cum este? eu nu prea l-am vazut prin magazine... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 13-November 13 Member No.: 12,206 ![]() |
Imi place mult Mediterranean de la Elizabeth Arden dar nu se mai gaseste in magazine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cred ca doar online il mai pot comanda..
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 11 Joined: 19-February 13 Member No.: 11,663 ![]() |
Fetelor, ati vazut ofertele la parfumuri de pe Strawberrynet? Eu sunt foarte tentata de ele. Am cumparat alte produse, dar nu parfumuri. A achizitionat cineva parfumuri de la ei? Merci
|
|
|
![]()
|
|
Da, cumparau fetele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Gasesti la Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate mai multe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Am mirosit un Kenzo flower,apa de parfum ,groaznic de gretos pe mine!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mi-am luat de curand:
• Guerlain - Aqua Allegoria Pamplelune: fresh, fructat, grapefruit proaspat stors, patchouli si neroli - pe mine miroase mai dulceag dar pe majoritatea persoanelor e ceva mai fresh. L-am luat pentru dus la sala deoarece nimic altceva din ce am nu se preta aici dar m-am indragostit e el si il pulverizez ori de cate ori ma simt infrigurata sau deprimata. Parfumul asta miroase a soare, a livezi pline de fructe coapte. • Diptique - Olene: floral, foarte primavaratic, miroase a liliac, narcise, iasomie, caprifoi - foarte intens floral si relativ dulce si desi e apa de toaleta NU este subtil deloc, mai mult de 2-3 pufuri si ti se face rau (trust me, I've been there...). Am primit de ziua mea (la cerere, lol): • Tom Ford - White Patchouli: numele spune tot, este elegant, de zi, pretat pentru tinute ceva mai sofisticate si nicidecum casual (poate un pullover de casmir si o fusta tip creion sau un pantalon elegant). Foarte lady like. Pretabil pentru orice anotimp. • Chanel - Coco Mademoiselle: toata lumea il stie si in general este considerat ca fiind elegant insa eu il port ca si aroma ceva mai proaspata sau la joburi si asta deoarece parfumurile folosite de mine tind sa aiba ceva prea multa personalitate. Din colectia mea recenta (ultimul an) fac parte si: • Tom Ford - Black Orchid: pentru seara, cine romantice, rochii de seara, evenimente sofisticate, etc. Black Orchid este un parfum oriental, cald, condimentat extrem de senzual. Nu este foarte usor de purtat si nu este foarte popular dar eu il ador. • Michael Kors - Michael Kors: explozie de tuberoze, extrem de dulce, sufocant chiar, foarte feminin. Mister il uraste pentru ca ii creaza migrene. Eu il port oricum. Si toata lumea stie ca nu am incetat niciodata sa am in colectie, sunt aromele pe care le port in 50-70% din timp: • Thierry Mugler - Angel • Dolce & Gabbana - The One Alte parfumuri detinute: • Gucci - Premiere: nimic special, il termin si nu-l mai cumpar ever • DKNY - Be Delicious: il folosesc doar vara This post has been edited by Bia: Feb 6 2014, 09:47 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:23 PM |
|