![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 4-May 07 From: Galati Member No.: 1,580 ![]() |
Buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Esha, acneea apare din mai multe cauze. Unele din cauzele cele mai intalnite la fete sunt dereglarile hormonale, anexita, chisturi ovariene (sindromul ovarului polichistic) sau simplele schimbarile hormonale care apar in timpul pubertatii, dar ale caror efecte nu trec o data cu trecerea acestei perioade care se trateaza, in mod traditional cu anticonceptionale: Diane 35, Yasmin, etc. in combinatie cu antibiotice. Daca doctorul dermatolog ti-a recomandat un tratament cu anticonceptionale, fara sa vada un set de analize, cel mai bine, pentru tine e sa faci un set de analize minimal si o ecografie la ovare si uter (ecografie endovaginala). Astfel tu te convingi daca e bine sau nu sa urmezi acest tratament cu anticonceptionale. In alte cazuri acneea apare ca efect al prezentei unei barterii, microb in organism. Pentru a sti daca e vorba de asa ceva trebuie sa-ti faci niste analize la sange, un exsudat (analiza facuta asupra secretiei luate din gat sau nas), o analiza a infectiei din cosuri. In functie de rezultatul acestor analize tre buie sa urmezi un tratament cu antibiotice. Indiferent de cauzele acneei trebuie sa ai grija de tine, igiena fetei este foarte importanta, sa nu folosesti produse care iti agreseaza, irita pielea, trebuie sa folosesti produse care sa nu contina substante comedogene sau iritante, de asemenea trebuie sa ai o alimentatie si un regim de viata sanatos. Eu m-am "luptat" cu acneea 9 luni si acum pot sa spun ca nu mai am nici un cos pe fata, iar in perioada premenstruala si in cea menstruala apar 1,2 maxim 3 cosuri minuscule, aproape invizibile in zona barbiei, ceea ce e absolut normal. Cu un tratament intern si extern, local corespunzator acneea poate fi tratata sau in cel mai rau caz, tinuta in frau. Ideea principala e sa cauti cauza si sa o elimini si sa nu te dai batuta. BAFTA multa in lupta cu acneea si nu te lasa infranta! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) esha.
eu folosesc retin a de vreo saptamana si e mult mai bine.vad k nu-mi mai iese nimic,eu il folosesc mai mult pt gaurele.intra si citeste topicul despre retin a,au scris fetele acolo exact ce trebuie sa faci. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) va doresc un ten minunat. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Esha
Diana, ne poti spune si noua care au fost probleme tale si cum/cu ce le-ai rezolvat? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 17-June 07 Member No.: 1,817 ![]() |
Salut!! Ma numesc Iulia si sunt din Republica Moldova.
De mult timp caut in Internet metode de lecuire a acneei: pe paginile web ruse, engleze si romane. Am cosuri de 6 ani si am incercat mai multe medicamente: antibiotice, vaccine , zynerit, schimbul de sange imbogatit cu Ozon, ne mai vorbind de produse cosmetice de l a L'oreal,Garnier etc. In prezent folosesc GRANEX, dar nu observ rezultate. PROBLEMA consta in faptul ca am cosuri foarte putine pe fata, dar foarte multe pe spate si , in special vara, nu por imbraca nici un maiou deschis. Va rog sa ma sfatuiti ce medicamente sau unguente as putea administra? La noi nu se vinde nici Roacutane, nici Brevoxyl, sau Retin A. Dar in prezent tatal meu este in Romania si am sansa sa comand careva medicament , de aceea va rog sa ma ajutati. Va multumesc anticipat!!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bine ai venit la noi, Iulia!
Nu are nici o importanta de unde esti, speram sa te simti bine la noi si sa iti faci prietene de nadejde! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Iulia, spune-ne cate cateva despre tipul tau de acnee ca sa te putem sfatui...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 17-June 07 Member No.: 1,817 ![]() |
despre tipul meu de acnee: papule, pustule, si nodulii, ultimele prezentandu-se pe spate.Dupa cum am mai mentionat pe fata am foarte putine cosuri si puncte negre.Problema consta in aparitia acestora pe spate si umeri.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) iulia pt ten ai putea sa foloesti retin a.eu il folosesc si e super.
|
|
|
andabella |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna eu sunt din cluj si chiar ieri am fost iar la control.aceea dr dermatolog de la policlinica se numeste dr HINDLI RALUCA.si eu avea mari probleme q acneea am fost la ea mi-am luat o proba din focarele acneei apoi am facut niste analize si acum nu mai am nimic.iar de luni fac tratament cu laser pentru unele pete iar in toamna doctora face si peelinguri chimice chiar dansa le face.daca aveti probleme la ea duceti va este foarte foarte buna.
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) andabella
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 04:37 PM |
|