IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

40 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Celulita, cum scapam de ea
andreeeat
post Feb 7 2007, 12:29 PM
Post #141

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,158

Celulita mea a fost mult diminuata fata de acum 2 ani bineinteles.....Dar cine zice ca nu se poate mai bine?! Am vazut o instructoare de fitness care avea o musculatura fff bine dezvoltata dar celulita din plin!!! Asa ca factorii genetici si alimentatia nu tocmai echilibrata pot influenta f mult nivelul celulitei . Eu consider ca oricat sport ai face fara sa aplici creme care sa sporeasca elasticitatea pielii si sa contribuie la arderea stratului adipos pe care il are orice femeie nu se poate.... Plus ca eu nu prea ma abtin de la mancare mai deloc. Mananc ciocolata aproape zilinic... etc. Sunt slaba , nu am f multa celulita dar daca strang se vede. Asa ca vreau sa ma pregatesc pt sezonul cald din timp!
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Feb 7 2007, 12:33 PM
Post #142

Musafir

Offf....asta cu "daca strang se vede" mi se pare asa un fel de "hai sa ma stresez inutil" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai cred ca la 99% din femei daca strangi se vede. La mine se vede si fara sa strang dar tot nu mi se pare ca as avea prea multa. Adica ma streseaza putin dar nu imi fac prea multe griji pe tema asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Feb 7 2007, 12:36 PM
Post #143

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

ce intelegi voi prin aceasta dieta care sa ajute la diminuarea celulitei? intreb pentru ca eu ma consider destul de slaba deci dieta ca sa slabesc nu vreau sa tin si atunci va intreb ce trebuie sa am grija sa nu mananc si ce anume ar trebui sa mananc din plin? mentionez ca nu mananc prajeli dar ma mai scap la dulciuri , ciocolata rarerori, beau multa apa de cand ma stiu iar fitness fac apoape in fiecare zi de cateva luni. celulita nu-i multa dar cand strang se vede si asa cum s-a scris nitel mai sus , vreau sa ma pregatesc pentru vara , ma gandeam sa iau si vreo doua pachete a cate 10 sedinte de masaj anticelulitic dar nu stiu daca e suficient , mai mult de doua pachete nu cred ca-mi ajung finantele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

ps. angel, eu cand am spus ca se vede daca strang m-am referit inclusiv ca uneori in functie de cum stau picior peste picior , sub pulpa se vede . personal nu ma stresez cu asta dar daca s-ar putea si mai bine as vrea sa stiu , pana la urma cui nu-i place sa se simta inca si mai bine decat o face deja , in propria piele?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
andreeeat
post Feb 7 2007, 12:42 PM
Post #144

Contaminat
*

Pai probabil ai dreptate! Dar eu am avut mai multa decat atat si nu e usor deloc sa o dai jos si parca simt ca dupa " cura de sarbatori" e in crestere .....Asa ca eu sunt de principiul ca mai bine ataci problema cat nu e prea dezvoltata decat cand e deja f rau....

Din cate stiu sunt contraindicate grasimile de origine animala , dulciurile, sucurile acidulate , fainoasele , cartofii .....etc...Dar cel mai mult mi-ar placea sa stiu ce as putea sa mananc ca sunt satula de interdictii...

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Feb 7 2007, 12:44 PM
Post #145

Membru de Onoare

Member No.: 265

QUOTE(angeldust @ Feb 7 2007, 12:27 PM) *
Cred ca depinde f mult de organism. Eu am inceput sa fac doar niste exercitii pt fese, ca acolo am celulita de vreo 2 saptamani si cu mana pe inima va spun ca au inceput sa se vada rezultate. Si nu am tinut nici o dieta si nici masaj.
Dar combinate probabil ca dau rezultate mai rapide.

Acelasi lucru pot sa-l spun si eu! Se vedea si la mine fara sa ma incordez sau sa strang pielea asa ca m-am apucat sa fac sport dimineata.Am facut rost de cateva exercitii pilates si vad ca se vede deja ceva,ceva.Ma oftic ca nu mai am de unde sa iau un cd sau ceva ca eu fac doar vreo 20 min ca atat tine si mi l-as mai schimba.Dar cu toate astea in 2 saptamani sa observi ceva fara cine stie ce efort,fara diete si ore precise de masa...e ceva.

Andreeeat imi place cum gandesti!Pana la vara nu mai e mult....cu vremea asta!
Dietele astea....nu stiu ce sa zic....adica daca ai si cateva kg in plus e ok ca impusti 2 iepuri odata dar daca esti slaba nu vad sensul.

+Quote Post
andreeeat
post Feb 7 2007, 12:48 PM
Post #146

Contaminat
*

Eu as vrea sa mananc cat mai sanatos dar fara a scadea nr. de calorii pe zi. Adica aceeasi cantitate de mancare dar de calitate mai buna pt ca nu vreau sa slabesc ci sa am un aspect mai bun. Dar gusturile mele tind catre mancarea mai putin indicata ... Eh , o sa incerc macar pe o scurta perioada .

+Quote Post
anushca
post Feb 15 2007, 12:04 AM
Post #147

Musafir

Eu am slabit destul de mult pana acumdar celulita a ramas (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si nu prea mai stiu ce sa fac.Fac sport, masaj cu supliform..se vede ca pielea e mult mai fina dar celulita tot acolo e.Cu fiecare cura de slabire se mai pune cate un strat cand reiau alimentatia normala.de unde iau algele alea?Cum intreb la farmacie?

+Quote Post
Naamah
post Feb 21 2007, 04:57 PM
Post #148

Contaminat
*

Member No.: 1,228

Eu am celulita de cand eram pustoaica (13 ani). Acuma am 26. De la varsta de 9 ani am facut sport 5 zile pe saptamana cate 3 ore (3 zile arte martiale 2 zile aerobic si dans modern). Deci nu stiu care e smenu' cu celulita asta dar mie una nu mi-au functionat nici cremele nici masajele, si evident nici sportul. Am incercat creme de la cea mai ieftina Supliform pana la Elancyl. Supliformul isi face simtite efectele destul de greu daca nu te maseaza un profesionist, dar sunt de durata. Totusi e doar o ameliorare nu vindecare. Astea mai scumpe... bleah. Fermitate a pielii dupa 2-3 saptamani de folosire, pielea arata frumos, cu cat le folosesti mai mult cu atat mai bine arati. Daca opresti tratamentul - in 2 luni cel mult e ca si cand nu l-ai fi facut. Sunt frustrata la maxim cand vad in ce hal ma chinui eu de 13 ani si cand va vad ca imi calcati pe urme. Nu cred ca se pune problema unei alimentatii aiurea in copilarie, mai ales ca de cand ma stiu am fost un mare fan al legumelor, care nu mi-au lipsit si preferam oricand o salata in locul unei fripturi. Acum s-a mai schimbat situatia pentru ca am ajuns la concluzia ca, cel putin in cazul meu, oricat ma privez de ceea ce imi place tot portocala sunt. Prin urmare m-am decis ca pe langa o crema foarte buna pe care o folosesc + gel de dus + spray de corp (din aceeasi gama speciala pentru fermitatea pielii, destul de ieftinute, daca va intereseaza ce va spun pe privat) sa apelez la suplimentele nutritive pe baza de acid linoleic conjugat (CLA), coenzima Q10 si L-carnitina. Toate aceste substante ar trebui, teoretic, sa arda grasimile si sa reduca dimesiunea celulelor "grase", CLA inhiba blocheaza patrunderea grasimii in celule, iar L-carnitina arde grasimile. Q10 este un antioxidant foarte bun care stimuleaza si activitatea ficatului (un ficat lenes nu e de dorit cand ai celulita sau probleme de greutate) si activitatea sistemului circulator ("drenaj" mai bun al tesutului, inclusiv la nivelul capilarelor). Eu nu mai am alta solutie. O sa fac si sport in continuare - nu la acelasi nivel ca nu imi permite timpul - dar 30 de minute intensiv ar trebui sa faca treaba. Si mai bine dau 200 de lei pe astfel de "pastilute" - care oricum nu au efecte secundare, nu creeaza dependenta ca nu sunt pastile "clasice" de slabit - decat pe masaje si creme scumpe, fac un tratament de 30 de zile si vad ce iese. Daca da rezultate va anunt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca nu, macar am incercat si oricum mi-am ajutat organismul cu substantele astea care n-au ce rau sa imi faca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

:| sper ca nu demoralizez pe nimeni. exista posibilitatea ca la mine sa fie genetica !?!

+Quote Post
angeldust
post Mar 15 2007, 12:46 PM
Post #149

Musafir

Am vazut aseara la Oprah...era ceva doctor shmecher invitat si zicea ca tratament pentru celulita nu exista practic si ca toate tratamentele carora li se face reclama au doar efect temporar (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Mar 15 2007, 01:59 PM
Post #150

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

fetelor, eu am 1.70 si 53 de kile, deci sunt slaba, dar tot am celulita. si ce e mai rau e ca alimentele mele preferate sunt cartofii prajiti si ciocolata. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) lenea iar e la mare rang pentru mine. macar un litru si ceva de apa beau zilnic... dar as vrea sa fac ceva sa renunt la alimentele care stiu ca-mi strica. voi cum faceti?

+Quote Post

40 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:58 AM