![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
F interesanta partea feminista (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
eu am de la nivea un tratament pt modelarea corpului cu Q10(pt celulita) si imi place chiar se observa ca are efecte,ma masez cu ea in fiecare seara si fac si sport.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
eu am folosit un tratament soc dela Vicy-fooarte bun,picioarele s-au curatat de celulita vizibil,insa chiar si in prospect specifica"doua luni garantate fara recidiva".cremele astea merg inaite sa mergi la mare,la plaja,etc,dar nu-s de cursa lunga.dar pentru scopuri de scurta durata sunt ok.
cit despre factorul genetic...mama mea de 56 de ani nu are nici un strop de celulita,are niste picioare impecabile,si nici sport nu face.o colega,tinara,subtire si inalta ca o trestie-are pe coapse . (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Nu am citit topicul in intregime si nu stiu daca a mai spus cineva asta! O sa va spun metoda mea de a lupta impotriva celulitei...dusuri scotiene in special pe locurile afectate. Jeturi puternice de apa fierbinte cit suporti timp de 1 min si rapid schimbat pe apa rece ca gheata inca un min. Se repeta operatiunea asta de 10 ori in fiecare dimineata...la mine a mers, la inceput am facut dusuri de astea chiar de trei ori pe zi. E garantat dar trebuie sa-ti faci din asta un tabiet ca daca nu celulita se instaleaza iar in putin timp.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stiu ca dusurile alternative sunt indicate insa eu m-am ales cu o raceala zdravana dupa metoda asta. O practicam si eu in facultate. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
parca e mai importanta sanatatea pt mine si eu am putina celulita dar daca e sa pun in balanta , sacrificiul e prea mare (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Stiu ca dusurile alternative sunt indicate insa eu m-am ales cu o raceala zdravana dupa metoda asta. O practicam si eu in facultate. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Da intr-adevar pot fi periculoase...eu am inceput cindva in Israel pe niste calduri mari si cind eram si foarte in forma si acum m-am obisnuit si nu am nimic...dar sigur ca nu oricine poate practica asta! Mie-mi place tare mult senzatia de rece cald ci fara dusurile astea dimineata nici n-as fi in stare sa-mi incep ziua! OFTOPIC: walpurgik tu esti in poza din avatar? Imi aminteste de mine cind eram copil! |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fleur, e numai un copil frumos!
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/beauty.jpg) Sa vezi faza: ma opreste portarul la scoala de n ori, ca e nou si numai nu ma inregistreaza ca prof, si da din cap si din maini ceva de genu', in traducere libera, socares mo, care-i smenu si incotro, nu stii ca n-ai voie sa iesi din scoala fara acordul profesorilor? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) La sala mi-am adus odata niste lucrari, cat am stat la pedalat, am mai corectat la ele si un tip m-a intrebat tacticos daca-mi fac temele, pentru scoala, of course. Mie nu mi se pare ca arat atat de tanara, honestly. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff61/floridecrin/moi.jpg)
O poza de-a mea...nu stiu de ce dar copila asta-mi aminteste de mine cind eram mica!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Erai dulcica tare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Walpu s-a inradacinat treaba asta cum ca profii sunt niste oameni in varsta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si ca sa revenim on topic am auzit pe la tv ca dusurile astea scotiene nu sunt deloc recomandate persoanelor cu circulatie proasta. Deci unele persoane chiar daca ar vrea sa incerce metoda asta contra celulitei nu ar putea... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:22 AM |
|