IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

40 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Celulita, cum scapam de ea
asgaard
post Oct 25 2007, 01:26 PM
Post #201

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Logic ar fi ca dimpotriva, sa fie benefice, ca doar alternanta cald / rece stimuleaza circulatia sangelui... zic si eu...
Go to the top of the page

+Quote Post
fleurdelis
post Oct 25 2007, 04:21 PM
Post #202

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

Multumesc Bacardi_Girl...si da cred ca asgaard are dreptate asa stiam si eu, singele se pune in miscare de la dusuri suedeze. Cel putin eu spun din proprie experienta, am facut odata un fel de tromboflebita si de cind cu dusurile astea ma simt minunat...cind ies de la dus sint rosie ca racu si simt cum imi alearga singele prin vene!

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Oct 27 2007, 11:17 AM
Post #203

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Asa stiam si eu pana l-am auzit pe ala la tv spunand ca nu sunt bune pentru cele cu sensibilitate vasculara, ca exista o foarte mare sansa ca din cauza schimbarilor bruste de temperatura capilarele sa cedeze la tratamentul asta si sa se sparga...

This post has been edited by Bacardi_Girl: Oct 27 2007, 11:17 AM

+Quote Post
cristina_ina_18
post Dec 18 2007, 09:35 PM
Post #204

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,486

Buna.Ce parere aveti de masajul anticelulitic?Este eficient sau nu?Si cam cate sedinte sunt necesare pe luna pt rezultate???Multumesc.......

+Quote Post
Bia
post Jan 3 2008, 02:19 PM
Post #205

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

O sa radeti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar eu tocmai am citit pe o cutie de extract de seva de mesteacan ca acesta in cure de 2 luni de 2 ori pe an combate celulita. O sa incerc si eu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 4 2008, 01:41 AM
Post #206

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Te asteptam cu rezultatele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Feb 27 2008, 04:39 PM
Post #207

make-up artist

Eu vreau sa merg sa fac un tratament soc impotriva celulitei si masaj vacuumatic. A incercat cineva? Vreau mai multe pareri... Am o mare problema. De 1 an mi-a aparut foarte multa celulita. Excesiv de multa, as putea spune. nainte nu se vedea decat daca strangeam pielea. Acum se vede fara sa fac nimic si am si pe partea din fata a piciorului si pe cea din spate...

Mi-a zis o prietena ca daca esti in stadiul 1, 5 sedinte de vacuum si 5 sedinte soc fac minuni. Cica ei recomanda 2 sedinte soc pe saptamana timp de 2 luni ca sa dispara complet si 2 masaje vacuumatice pe saptamana timp de 2 luni. Apoi cate 1 sedinta la 15 zile din fiecare de intretinere...

Eu am calculat si se ajunge cam la 300 de lei pe saptamana (2 sedinte de vacuum si 2 tratamente soc). Mi se pare cam mult. Dar daca da rezultate parca m-as avanta la asa ceva. Prietena mea a facut 4 sedinte de vacuum si a zis ca nici nu i se mai vedea celulita.

Electrostimularea am citit ca ajuta si ea dar este mai mult pentru tonifiere. Si aici sunt nedumerita. Exista 2 feluri de aparate. Unul la care faci 20 minute si unul la care faci 45 de minute. Ala de 20 minute e mai scump, cred ca e mai puternic.

O alta prietena mi-a zis ca electrostimularea duce celulita in interior si o uniformizeaza si ca efectul e doar aparent si ca cel mai bun e masajul. Offff, atatea pareri.

Precizez ca folosesc si gel anticelulitic care da rezultate dar nu 100 %. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai si uit sa-l dau. Acum incep sa-l dau iar regulat ca n-am mai dat de vreun an si m-am umplut de celulita pana la genunchi.

Daca ati facuta sa ceva si a dat rezultate spuneti-mi si mie.

Vreau sa ma apuc si de sport dar nu stiu ce anume ar ajuta la asta exact.

+Quote Post
claudia_electra
post Feb 27 2008, 04:55 PM
Post #208

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Ei bine, eu am si sub genunchi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Sincer, eram obsedata de combaterea marelui C acum cativa ani (tanara si fara griji), dar desi am bagat f multi bani in masaje, in prezent tot am din ce in ce mai multa. Pur si simplu nu a dat niciodata inapoi, ci doar s-a agravat. Acum vad ca se pune si pe burta, na ce sa mai comentez (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) . Astept sa se aseze si pe urechi si dupa aia ma ascund in nisip pentru eternitate.

Cred ca trebuie sa ai f mult timp liber, bani si hotarare ca sa iasa ceva. Si evident trebuie mentinuta politica pe termen lung. Eu sunt convinsa totusi ca odata ce am sa am vreme sa merg regulat la sala si am sa investesc si in masaje, o sa fie mai bine.

In ceea ce priveste crema, cea de la Ardes si de la Anesi (la Topline se comercializeaza ultima) mi-au placut cel mai mult.

Ca sport, logica mea spune ca trebuie ceva de rezistenta (efort mediu - mai mult timp) gen bicicleta, banda, stepper.

Vacuum mi se pare o prostie, e mult prea agresiv, iar mie una mi-ar sparge toate capilarele.

+Quote Post
Bia
post Feb 27 2008, 05:19 PM
Post #209

make-up artist

Offf, dar eu sunt parca prea tanara sa merit asta! Deja incep sa nu ma mai suport si intru iar in depresii de-ala crunte...

+Quote Post
Diana.
post Feb 27 2008, 05:21 PM
Post #210

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

O s acaut niste exercitii . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si va dau de stire.

+Quote Post

40 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 03:11 PM