IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

40 Pages V  « < 20 21 22 23 24 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Celulita, cum scapam de ea
claudia_electra
post Feb 27 2008, 05:25 PM
Post #211

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

pink, hai ca nici eu nu-s chiar asa de decrepita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . eu am inceput prin anul 2 de facultate cu tratamente si griji, deci cred ca tot pe acolo esti si tu, nu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ?

Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Feb 27 2008, 05:30 PM
Post #212

Musafir

pinkule mama....nu esti prea tanara...daca te uiti atent pe plaja vara....95% din tinerelele ca noi au celulita (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
eu incerc sa ma dau cu o crema de corp dupa baie si sa-mi fac masaj...dar obosesc repede (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nush...crek de la mancare nasoala si sedentarism se trage. eu una cred ca daca fac 5 abdomene lesin (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si cand ma gandesc ca inainte puteam si 50 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Bia
post Feb 27 2008, 06:07 PM
Post #213

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(rozy @ Feb 27 2008, 05:30 PM) *
pinkule mama....nu esti prea tanara...daca te uiti atent pe plaja vara....95% din tinerelele ca noi au celulita (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
eu incerc sa ma dau cu o crema de corp dupa baie si sa-mi fac masaj...dar obosesc repede (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nush...crek de la mancare nasoala si sedentarism se trage. eu una cred ca daca fac 5 abdomene lesin (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si cand ma gandesc ca inainte puteam si 50 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Eu fac 100 de abdomene... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Masaj si eu fac dupa baie dar in 1 minut ma dor mainile...
Incerc de saptamana asta sa exfoliez de 3 ori pe saptamana si sa dau de 2 ori pe zi cu gel anticelulitic. Iau si extract de seva de mesteacan de 3 ori pe zi cate 2 ml. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sa-mi tineti pumnii.

Eu vreau sa prind un contract afara... Incearca sa ma ajute un amic sa plec la Barcelona si la Ibiza la vara ca animatoare. Si vreau sa dea efecte repede. De-aia intrebam de vacuum... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
scumpic
post May 27 2008, 05:30 PM
Post #214

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Regulamentul forumului spune ca nu ai voie sa dai link catre siteuri romanesti.

+Quote Post
Cleo
post May 27 2008, 09:18 PM
Post #215

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

mie-mi prieste Elancyl de la Galenic

+Quote Post
Vanillina_77
post May 28 2008, 09:10 AM
Post #216

Dependent

Group: Dependent
From: Brasov
Member No.: 3,777

Eu alerg de 3 ori pe saptamana cate 5,6 km, exercitii gen Pillates si m-am obisnuit sa-mi masez bine corpul cu buretele atunci cand fac dus.Si mai merg si la sauna(cred ca ajuta destul de bine).Nu am multa celulita, dar cred ca sportul si sauna ma ajuta mult de tot.Cred ca este posibil sa se reduca mult din celulita prin sport, numai ca rezultatul vine in timp (e nevoie de multa rabdare...) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
lotte
post May 28 2008, 11:20 AM
Post #217

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Eu am avut celulita din plin, chiar de eram slaba, am inceput sa alerg, sa merg la sala, de 5 ori pe saptamana, dupa 8 luni de zile am scapat de celulita, am tinut regim montignac, cateva luni nu am mancat carne deloc, ca atare daca vrei chiar se poate, insa am avut un program foarte bine organizat.Asta se intampla cand eram in America.
Anul trecut a fost un dezastru total in viata mea, in ceea ce priveste miscarea, in afara de cateva iesiri pe munte si sedinte la aerobic, asta a fost tot, iar celulita s-a instalat foarte bine.
Acum am revenit la sport, din februarie merg la sala de trei, patru ori pe saptamana, la inceput am facut aerobic, acum combin alergatul pe banda cu exercitii, sunt 4 luni dar rezultatele vin foarte greu, oricum, nu ma dau batuta, si o sa revin la ceea ce am fost candva.

+Quote Post
Nimphetamin
post May 28 2008, 11:30 AM
Post #218

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

Singura perioada in care n-am avut celulita a fost intr-o vara, cand eram inca studenta si aveam timp la discretie. In fiecare dimineata si seara aveam un ritual:
1. dus exfoliant insotit de un masaj destul de dur cu o lufa
2. crema anticelulitica de la Gerocossen (era intr-un borcan verde, dar nu am mai vazut in utlima vreme) aplicata tot cu masaj pana curgeau apele pe mine.

Plus dieta, ceaiuri etc. Evident, cand m-am oprit, celulita a revenit. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Deci cred ca asta e secretul: o crema buna, masaj si mai ales constanta!

+Quote Post
scumpic
post May 28 2008, 12:16 PM
Post #219

Incurabil

Member No.: 2,663

Spunea o doctorita la o emisiune ca zaharul e foarte responsabil pentru celulita si ca, daca am renunta la sucuri si dulciuri am vedea ca se duce si celulita.

+Quote Post
Nimphetamin
post May 28 2008, 12:41 PM
Post #220

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

Yeah, right... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) am renunta eu la zahar cand tineam Monti si nimic...

+Quote Post

40 Pages V  « < 20 21 22 23 24 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 08:13 PM