IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

40 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Celulita, cum scapam de ea
Cindy
post May 28 2008, 10:58 PM
Post #231

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(lxn @ May 28 2008, 11:36 PM) *
Am facut eu acum vreo 3-4 ani vaccum + masaj anticelulitic si a fost wow! Scapasem de mare parte din celulita, arata foarte bine piele, ce sa mai! Pacat ca in 3-4 luni de neavut grija de mine am pus la loc, si acum sunt ca inainte (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Fara lupta crancena nu reusim nici sa slabim, nici sa scapam de pacatoasa asta de celulita (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Acum 3-4 ani?! Adica la 17-18 ani?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
claudia_electra
post May 29 2008, 09:40 AM
Post #232

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

cate sedinte or fi necesare oare ca sa fim wow, macar la nunta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ?

+Quote Post
luiza-claudia
post May 29 2008, 09:53 AM
Post #233

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,457

cica 2/saptamana timp de 2 luni si apoi 1 de intretinere/saptamana. Scump, doamna, scump! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by luiza-claudia: May 29 2008, 09:54 AM

+Quote Post
Laryss_A
post May 29 2008, 10:16 AM
Post #234

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

M-as cadorisi cu un set de 10 sedinte ultrasunete anticelulita si vergeturi , 10 sedinte electro si 10 sedinte masaj anticelulitic. Mananc corect, fac miscare, nu beau prostii, beau multa apa , deci am toate coordonatele bune dar tot ma vait pe ici pe colo de carnita flasca cu celulita si as vrea un astfel de tratament "soc" ca dupa aceea sa trebuiasca numai sa intretin rezultatele obtinute insa nu vreau sa ma expun nici unui risc. Din ce am citit pe internet, ultrasunetle sunt folosite si in medicina dar folosite la o intensitate prea mare pot produce rau. la fel cred ca se intampla si cu electrostimularea. Ma aventurez prea tare?!
Am gasit un singur salon cu preturi care sa fie cat de cat ok dar nu stiu pe nimeni care sa se fi dus acolo si parca pe mana oricarui strain nu m-as lasa. Sunt destul de ipohondra can vine vorba de sanatatea mea si am grija cu si de mine. N-as vrea sa ma arunc cu capul inainte si sa vad urmarile peste jumatate de an. Imi poate recomanda cineva un salon, unde a facut asa ceva si a iesit multumita de rezultate? Eu nu ma bazez pe fotografiile de pe site care pot fi usor photoshopate , ma bazez pe testimoniale daca stiu cine le-a facut.

+Quote Post
lxn
post May 29 2008, 11:44 AM
Post #235

Musafir

Da, Sweet, pe la 17-18 ani am facut, am facut si impahcetari cu un an in urma. Deh, mostenire genetica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu cu 10 sedinte de vacum si vreo 10 -15 de masaj eram wow (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post May 29 2008, 11:56 AM
Post #236

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Eu am facut din ianuarie pana in martie electrostimulare (2 ori pe sapt), ultrasunete si impachetari la rece si la cald. Celulita nu s-a miscat din loc, m-am umplut de vanatai (de la electro, cred (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) si doar am slabit, dar numai pt ca tineam dieta de infometare (la mine numai asta da rezultate).
Si m-am lasat, pt ca vantaile alea erau cumplit de inestetice, nu vedeam rezultate anticelu si oricum electro nu trebuie sa depaseasca 3 luni.

Am trecut la masaj si asta are rezultate asupra celulitei.

+Quote Post
Laryss_A
post May 29 2008, 11:56 AM
Post #237

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Mi se pare un pic cam devreme la 17 ani , corpul cred ca inca nu e definitivat complet. Eu ma invart pe la 21 si nitel si tot ma intreb daca nu e prea devreme. nu as vrea sa fie repercursiuni dupa aia. La o adica, decat cu betesuguri, mai bine cu nitica celulita dar sanatoasa.

Nimphe, hai ca m-ai speriat. Nu credeam ca electro poate lasa vanatai ci doar vacuum-ul sau masajul prost facut. Electro e doar o contractie "fabricata" a muschiului la o intensitate prestabilita. Eu asa stiam...

Iar celulita mea e intr-un stadiu micut sa-i zic. Am patru gropite pe fund care se vad fara sa fac nimic, in rest trebuie sa strang destul de tare sa se vada ceva. Ma deranjeaza mai mult aripioarele pe care le am si la cele doar 49 de kilograme si aspectul de carne flasca desi fac fitness, dans , beau apa , nu beau acidulat , nu manac fast-food , nu am vicii si nici nu am mancat vreodata asa. Adica, zic eu ca am un stil de viata destul de bun.

Lxn, imi poti scrie te rog pe privat despre salonul la care ai fost tu cateva detalii? Merci frumos.

+Quote Post
strumfita
post May 29 2008, 12:22 PM
Post #238

Musafir

Eu fac numai vaccum si impachetari. Salonul la care merg eu nu are aparate asa sofisticate, si sincer nici nu stiu alte aparate in afara de cele doua (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Deja merg de 2 zile, mai merg doar saptamana viitoare ca atata am loc. Eu am mai facut 10 sedinte inaite de nunta ( asta acum 2 ani )si s-au vazut rezultate, mai ales la burta, in zona stomacului avem multa celulita. Dar am tinut si regim, fara dulciuri si multa multa apa, acum nu ma sunt asa serioasa. Si de atunci pe zona abdomenului nu a mai aparut celulita pana anul acesta.
Am auzit multe pareri legate de aparatele astea, si stiu ca nu e bine sa fie folosite la intensitate mare, mai ales vaccum poate sa miste uterul..asa am auzit de la doctori. Acum sunt pareri si pareri.
Voi reveni cu rezultate.

+Quote Post
Cindy
post Jun 6 2008, 11:34 PM
Post #239

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mi-am luat si eu azi crema Cellulight de la Elmiplant..e buna de ceva, voi ati incercat?
Mda..primul produs Elmiplant, sprijin productia romaneasca! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/victory.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jun 6 2008, 11:35 PM

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 7 2008, 08:03 AM
Post #240

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Sweet, am avut anul trecut crema anticleulitica d ela Elmiplant.

E f grasa, are efectul acela termic (se inroseste si arde pielea), dar nu am vazut niciun rezultat pt ca nu am folosit-o regulat (adica zilnic, dimineata si seara).
In plus, este extrem de grasa, deci intra f greu in piele, deci trebuie sa masezi pana iti vine rau (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

40 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 06:33 AM