![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, din pacate ei nu au cum sa sufere si nici nu u cum sa ia anti-bebe, din cate stiu nu exista nimic pentru barbati in afara de prezervativ sau operatie (vasectomy). Asta din urma insa se face numai barbatilor care au avut copii si nu mai vor mai multi.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Adevarat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Uite cum pentru ei aratam noi groaznic, ca sa se simta ei bine. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ar trebuie sa ii trimitem si pe barbati la sedinte anticelulitice...si sa vedem dupa aia daca mai comenteaza daca avem celulita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar asta nu e posibil asa ca trebuie sa ne conformam. O prietena de a mea zicea ca ea priveste celulita ca si un nou trend (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Nu esti la moda daca nu o ai, si asa se consoleaza ea. Eu una am renuntat si la masaj manual si la aparate.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu zic ca celulita au inventat-o tot femeile, din invidie. Barbatii nu observa celulita. Sau daca o vad, dar nu inseamna nik pt ei.
Au si ei, stati fara griji! Chiar am intrebat mai multi barbati (iubiti sau amici) si toti mi-au spus ca nu ii deranjeaza deloc, ca e ca si cum nu ar exista. ea exista numai in mintea noastra sau in ochii femeilor care stau si comenteaza. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Au si unii dintre ei celulita la fel si vergeturi si inca ce vergeturi, (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) in jurul burtii, pe picioare, eu una am zis gata pot sa mor fericita nu doar femeile au (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
prin masaj va spun ca se diminueaza dar trebuie continuat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sau facut la ceva intervale de timp nu trebuie lasat never ever inca ceva: unii habar n aveau ce e aia celulita, This post has been edited by LostWhispers: Jul 3 2008, 01:16 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu stiu cum unii n-au habar ca in viata mea n-au fost decat barbati care stiau ce e aia si care imi mai si atrageau atentia ca daca va aparea... bla bla bla.... Acum cand am, de vreun an asa mi s-a atras atentia ca domnule, am cam multa... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) si sa fac bine sa iau masuri ca exista si femei si fara! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
pink nu pune la suflet vb lor, sa se uite si ei in oglinda ca nu s perfecti, asa poti zice si tu ca sunt barbati cu patratele la abdomen si el de ce n are
da si eu am vazut fara celulita (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) e genetic cred sau norocoase |
|
|
![]()
|
|
Da. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Apropos, a aparut un aparat nou, EXIMIA. Extrag cateva pasaje si vi le pun aici: Eximia este un tratament special o ultima inovatie in domeniul tratarii celulitei in toate stadiile ei, a distrugerii intr-o maniera definitiva a tesutului adipos , a tratarii problemelor de fermitate si nu numai. Pe langa tratarea acestor probleme datorita tehnologiilor pe care le combina Eximia ajuta si la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retentiei de lichide, a pielii deshidratate si uscate, a preventiei imbatranirii premature a corpului si fetei precum si la toate problemele legate de starea de bine a organismului uman. Eximia este singurul aparat care combina trei terapii revolutionare cu rezultate spectaculoase inca de la prima sedinta: - ultrasunet cavitational denumita si “tehnologia de inlocuire a liposuctiei “ cu ajutorul caruia distrugem tesutul adipos intr-o maniera definitiva - electroporatia denumita si “ mezoterapia fara ace” care ajuta la penetrarea in profunzime a ingredientilor activi ajutand astfel la remodelarea corporala - endolift, ultima inovatie in domeniul endermologiei si a masajului vacumatic complet diferenta de orice alt sistem similar Combinatia acestor trei sisteme a dus la crearea asa numitei “tehnologii italiene care manaca centimetri”. Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta 3-4 cm depinzand de stratul adipos. Acest sistem: * permite penetratea in profunzime a ingredientiolor activi existenti in produsul cosmetic * activeaza circulatia periferica ajutand la eliminarea toxinelor * ajuta la remodelarea corporala localizata atat datorita electroporatiei care penetreaza la nivelul dermului produsul cosmetic cat si datorita ultrasunetului cavitational (intensitate mare si frecventa joasa) care distruge stratul adipos intr-o maniera definitiva. Endolift - Efect Anti-Celulitic Vizibil Imediat Ultima inovatie in tehnologia masajului endermologic si vacumatic ce consta in realizarea unui masaj endodermal in patru faze, care se repeta constant cu o frecventa adjustabila si repetata precum si cu o putere controlata computerizat a vacumului. ENDOLIFT-ul poate fi de doua tipuri: * de suprafata-cu lumina albastra - frecventa inalta a ciclului si intensitate slaba de aspirare, avand o actiune de drenare foarte puternica; * profund-cu lumina rosie - frecventa slaba a ciclului si intensitate mare a aspiratiei avand o importanta actiune de modelare Acest sistem: * ajuta la realizarea drenajului lichidelor interstitiale * realizeaza activitatea de dezlipire a tesutului superficial din profunzime * imbunatateste microcirculatia dermica si hipodermica si la nivelul sistemului limfatic * ajuta la oxigenarea rapida si revascularizarea tesuturilor * realizeaza remodelarea corporala datorita masajului endodermic controlat * realizeaza lifting facial L-ati incercat? E cam scump, in jur de 400 de lei sedinta pe toate zonele afectate... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Eu am observat legatura anticonceptionale-celulita de prima data de cand am luat, acu` 3 ani..este din cauza hormonilor feminini estrogen si progesteron pe care`i contin...daca am baga testosteron in noi, ar disparea..d-aia nu au barbatii celulita (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ma rog, unii-s exceptii, da` aia-s efeminati...
Cum am renuntat, cum a disparut celulita...chiar daca am mai consumat inainte si fast`food-uri si bauturi dulci si de toate-cele incriminate in producerea celulitei... Apoi iar am luat, altele, nu acelasi tip, iar a aparut... Nu stu`, eu ma prefer totusi fara celulita...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dau banii pe Durex`uri in draci, da` macar n`am celulita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Empty (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) ca bine graiesti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:15 PM |
|