![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
In legatura cu faptul ca barbatii nu observa si nu tin cont de celulita...faza: Eram pe strada cu un amic, mergeam noi undeva si imi arata o tipa din fata noastra, cum ti se pare asta. Deci era una imbracata in pantaloni albi, foarte stramti, se misca ea foarte lasciv si senzual, era putin grasuta, cu carne pe ea, dar arata bine, genul sa ai pe ce sa pui mana. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Raspund eu: pai nah e buna, iti place? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El ceva de genul: uita-te si tu la ea cata celulita are, de la varsta asta samd. Am ramas masca, eu nici macar nu observasem, sa zicem ca privisem imaginea de ansamblu. Deci, mda, observa..Adica e un tip normal, nu genul efeminat, metrosexual sau mai stiu eu ce, chiar foarte dragut de altfel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Eu n-am luat niciodata anti si sper nici sa nu iau vreodata, desi mi se pare putin realistic. :| Eu am ramas cu traume de cand am vazut sub ochii mei o colega de-a mea, chiar prietena buna, genul foarte slaba, aproape numai oase, care facea exercitii, era obsedata de mancatul sanatos si "monitoriza" ce baga in ea, s-a ingrasat intr-o perioada scurta si nejustificata foarte naspa, adica disproportionat: i s-a marit mult bazinul, a facut un super fund si i-a aparut multa celulita. Eu nu credeam mituri de genul, dar ce sa crezi dintr-o astfel de situatie? Si mai stiu un caz cam la fel, o tipa de-a dreptul maniaca, care se ingrijea cu scrupulozitate de corpul ei si felul cum arata. Repet nu stiu daca sa cred mituri de genul, dar cazurile astea m-au cam freaked out, mai ales cand ai in mintea ta imaginea before si after. Si asta este doar ce se vede in exterior, probabil au si alte efecte, chiar mai grave. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu nu prea cred ca poate avea efectul asta de care zici tu.adica,anti bebe produc o retinere de apa mai mare...si de aceea se accentueaza si celulita..si chiar am si citit ca vreo 3 kile pui pe tine(care probabil constau in apa asta,nu in grasime). si cunosc mai multe fete care iau...si nici una nu s-a ingrasat peste masura.nush... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Noi vorbim aici de celulita sau de anticonceptionale? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu iau anti-bebe si nu mi-am pus niciodata problema ca din cauza asta am celulita. Pentru ca aveam celulita si inainte sa iau pastile. Celulita e cauzata de sedentarism, clar! In perioada cand faceam cate o jumatate de ora de bicicleta pe zi, imi disparuse celulita, acum iar mi-a aparut. Si pastile am luat in ambele perioade.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Uite rolul factorului hormonal in formarea celulitei, explicat logic :
"Factorul hormonal - Corelatia buna intre hipotalamus si tesutul adipos asigura greutatea corpului constanta. Un rol important il are dezechilibrul metabolic al hormonilor feminini (estrogen, prolactina), dezechilibrul carora duce la incetinirea metabolismului lipidic. Astfel se explica faptul ca cel mai des celulita apare la femei in momentul schimbari hormonale importante in organism, perioade ca: pubertate(creste cantitativ estrogenul), a doua jumatate a sarcinii (procese anabolice), menopauza (scaderea functiei hormonale a ovarelor). ...si putem adauga si perioada de administrare a anticonceptionalelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Factorul circulator - dereglarea circulatiei limfatice si sanguine se observa la toate etapele de dezvoltare a celulitei. Staza limfatica si intoarcere venoasa deficitara in zona formarii celulitei duc la cresterea permeabilitatii capilarelor, microhemoragii (petesii) care duc la edeme a celulei subcutanate adipoase, dereglarea microcirculatiei, hipoxie, dezechilibrul metabolismului fibrelor de colagen si ingreunarea metabolismului lipidic. Factorul alimentar - Tesutul adipos are proprietatea de a-si mari volumul in comparatie cu alte tesuturi. Dietele neechilibrate sau aport caloric crescut provoaca hiperinsulinemie si creste producerea lipidelor. Cresterea celulelor adipoase duce la o microcirculatie deficitara, hipoxemie si edeme a tesuturilor. " |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 26 Joined: 30-June 08 From: Bucuresti Member No.: 4,147 ![]() |
nu pot decat sa aprob ce povestea sweet_girl despre amicul ei. In ceea ce ma priveste toti amicii, prietenii pe care ii am sunt foarte "updated" la acest capitol...chiar observa celulita. si a mea iubire a observta la mine ... nu mi-a zis baiatul "vezi ca ai celulita...fa ceva" insa ma sustine si ma incurajeaza cu tratamentele pe care le fac. Desi am cheltuit o groaza nu comenteaza nimic in privinta banilor...acum ma impinge de la spate sa intensific activitatea sportiva...
it's a fact: barbatii observa celulita si ne-ar prefera fara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar daca ne iubesc cu adevarat ne iubesc si cu ea. conteaza mai mult cum ne simtim noi vis-a-vis de ea. ne simtim bine cu ea pe fund coapse etc...sau ne jeneaza? eu una nu ma simt bine cu ea indiferent dc el nu se arata deranjat..si nu ma las pana nu o reduc cat de mult posibil (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) desi o sa fie tare greu (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) Daca EmptyG tot vorbea de metode noi de eliminarea celulitei...am citit intr-o revista...de o metoda care este folosita la noi in tara doar undeva in constanta l anu stiu ce clinica si se pare ca ar avea efecte ffff bune, incomparabile cu aparatele, masajele si impachetarile. era ceva de genul ca iti baga pe sub piele o substanta cu oxigen parca pentru a topi celulita si ziceau ca daca nu suporti acele...se pot face niste bai inntr- substanta puternic oxigenata si combinata cu alte substante....uite chiar o sa incerc sa dau de articolul asta ca nu mai stiu pe unde l-am citit... oricum mie metoda asta mi se pare un pic prea futurista (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) poate sunt eu mai carcotasa... |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu i-am auzit venind de la strand sau de la mare si se tot minunau cum aproape toate fetele avea gauri pe picioare. Ce-i drept nu e prea estetica celulita asta, mai nasol e cand devine dureroasa cu inaintarea in varsta, atunci e deja o problema de sanatate mai mult.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu daca as stii ca da randamente mi-as face-o! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oricum pe mine chestia asta ma complexeaza groaznic... asa ca trebuie sa iau masuri. Sondez si eu piata in domeniu... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 26 Joined: 30-June 08 From: Bucuresti Member No.: 4,147 ![]() |
am gasit articolul..si revista unde l-am citit...dar nu stiu daca am voie sa pun pe forum numele revistei...link-ul nici atat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) m-am invatat minte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uff celulita asta, nu e cinstit ca noi femeile sa suferim si sa ne facem atatea probleme din cauza ei! Mai ales pentru ca e o chestie de care nu poti scapa asa usor si ieftin, din motivele enumerate mai sus de Empty.
Iar barbatul ala care mie mi-ar reprosa ca am celulita eu i-as da cu un par in cap. Punct. E lipsa de bun simt si maturitate sa ii reprosezi unei femei asa ceva. Un barbat trebuie sa fie un gentleman si nu un tip superficial intr-o eterna cautare a unui fund perfect. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Happy, subscriu.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:49 PM |
|