![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cred ca ar trebui sa facem un sondaj cu cele ce au facut tratamente anticelulitice, sa votam care au dat cele mai bune rezultate! Eu pana acum am tras concluzia ca sportul si masajul ies in evidenta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
pai tocmai pt excesul de testosteron (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si oricum ma saturasem de cauciuc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu votez masaj anticelulitic facut de maseuza si vacuum. La mine astea au avut cele mai bune rezultate (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
chinte, nu lua dupa auzite anticonceptionale, mai bine du-te si faci niste dozari hormonale si apoi in functie de rezultate, sa iei un anticonceptional conform analizelor si concentratiei de hormoni din organismul tau...eu zic ca asa e cel mai sanatos...si uite asa poate feresti un pic si sa ti se accentueze vreo celulita (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
chiar nu le iau dupa auzite, mi-am facut destule analize pentru asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fetelor, am rascolit forumurile de pe net ce aveau ca subiect celulita! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am tot citit despre masca cu namol de la Geomar. A folosit-o cineva? Da rezultate?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
ce sa spun despre celulita, in afara de faptul ca trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca o ai ,nimic altceva, poti doar sa atenuezi cu sport , masaj si dieta, dar de disparut niciodata. Apropo de testosteron, eu una nu am luat niciodata anticonceptionale pana acum, dar aveam probleme cu tenul si parul, bun, m-am dus la parhon si dupa investigatii hormonale amanuntite mi-a iesit testosteronul echivalentul dozei normale la barbati, si nu am par in exces si alte nebunii. ideea e ca am celulita cata vrei cu tot sportul meu si masaj si atentie la ce mananc. Mi-a dat sa iau anticoncetionale Yasmin si un inhibator androgin androcurr plus un medicament impotriva retierii apei in organism. Nu m-am ingrasat, nu mi s-a accentuat celulita, singura legatura care o vad dintre celulita si anticonceptionale e retentia de apa din organism cauzata de pastile ( in unele cazuri) care duce clar la o evidentiere a celulitei.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 12-August 08 Member No.: 4,457 ![]() |
buna!!!sunt noua pe la voi.....dar nu si in lupta cu celulita.....am citit multe dintre parerile voastre si aveti dreptate.......eu pana acum 1 an nu prea aveam...cel putin nu vizibila.......aveam 1.63 si 47 kg......dar am luat 8 kg si nu mai pot sa scap de ele..sa nu mai vb de celulita......am incerkt.de la avon..... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu's bune....acum am luat de la plafar..un gel de dus si ulei de masaj...de la knepp cam asa se numeste este cu extract de strugue....dar nu prea ma ajuta....cu siguranta sportul face minuni......nu am incerkt zatul...aveti argumente pro si contra?puuuup
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Aparatul vaacum de masaj Celluless o fi bun de ceva?
(IMG:http://realcom.ro/components/com_virtuemart/shop_image/product/ca4c2301d5304b5aeef03dcf106bccd1.jpg) Descrierea..ignorati publicitatea lor exagerata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Celluless este primul aparat de vacuum masaj portabil ce iti reduce celulita si grasimea din corp. Fara durere. Fara vanatai. Fara vizite costisitoare la saloane de infrumusetare. Celluless este un sistem masaj vacuum care iti reduce, prin absorbtie, stratul de celulita. Cu doar 15 minute de masaj pe zi. Tratamentul anticelulitic prin vacuum este considerat a fi una dintre cele mai eficiente solutii alternative la problemele de piele. Tratamentul prin vacuum stimuleaza circulatia sangelui in straturile profunde si superficiale ale pielii. Acest proces duce la cresterea cantitatii de colagen si elasten ce iti tonifica pielea si ii revigoreaza textura. Dincolo de efectul terapeutic, tratamentul cu vacuum este un tratament non invaziv. Celluless nu-ti provoaca rani sau durere si este o alternativa excelenta la chirurgia estetica sau tratamentele cosmetice costisitoare. Portabil si usor de folosit - obtii rezultate vizibile cu doar 15 minute de masaj Celluless pe zi. Celluless poate fi folosit pe orice portiune a corpului: fund, abdomen, solduri, coapse, picioare, brate. Celluless actioneaza acolo unde ai nevoie. Cum folosesc Celluless? Pentru coapse mai ferme: maseaza copsele, de jos in sus, printr-o miscare circulara pentru a stimula circulatia sangelui la suprafata pielii. Pentru un abdomen plat: maseaza zona in sensul acelor de ceasornic prin miscari circulare largi si fine. Pentru solduri si fund sexy: maseaza pe fiecare parte a pelvisului, prin miscari circulare ce urca din zona pelvisului inspre talie. Pentru tonusul bratelor: maseaza dinspre coate inspre umeri, in special in partea interioara a bratelor SFAT! Pentru cele mai bune rezultate asigura-te ca pielea pe care doresti sa o masezi este curata si uscata. Asculta muzica sau odihneste-te putin, pentru a te relaxa complet. Aplica masajul Celluless printr-o miscare circulara pe coapse, abdomen, brate fund si solduri. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu cred in minuni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Alia, te rugam frumos, fara prEscurtari, fara limbaj MIRC. Limba romana este atit de frumoasa, hai sa nu ne batem joc de ea. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) LA NOI! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:23 PM |
|