![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Mai, fetelor, eu cred ca celulita asta este ereditara sau tine de locul in care te nasti sau traiesti.
In concediu am mers in Muntenegru, am stat o saptamana la mare. Pot sa va spun ca nu am vazut urma de celulita pe corpurile lor! Toate femeile aratau fenomenal! Sani mari, abdomene plate, picioare perfecte. Iar celulita nu exista, cred ca habar nu aveau ce-i aia. Am mers pe o multime de plaje, in multe statiuni. Aceleasi figuri aproape perfecte. Si asa am ajuns la concluzia asta, ca tine de loc. Altfel...ce naiba sa fi mancat alea??? Poate li se trage ca au alergat sa se ascunda de bombe atatia ani? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ia mai cititi si voi:
De ce apare celulita? Strategii contra celulitei Tratament anticelulitic cu zat de cafea Celulita in sarcina (stiu ca nu sinteti toate gravide, insa e acolo ceva interesant. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Exista remedii impotriva celulitei? Masaj si creme anticelulitice| Masajul anticelulitic Din punctul meu de vedere, nu exista metoda care sa ne scape DEFINITIV de celulita. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sani mari, abdomene plate, picioare perfecte. Iar celulita nu exista, cred ca habar nu aveau ce-i aia. Pe bune?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sau puterea bisturiului? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) I really hope so! Si nu l-ai scapat pe barbatu-tau pe acolo?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ehh Maat, nu e vorba de minuni (doar am spus sa eludati publicitatea excesiva), dar eu chiar cred ca masajul ajuta. This post has been edited by sweet_girl: Aug 12 2008, 12:34 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ajuta. Daca cremele contin cofeina (se poate inlocui cu succes cu zatul de cafea, este un articol mai sus). Imsa nu o elimina definitiv, din pacate.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Depinde si de stadiul in care este. La mine e in stadiu incepient, aparent nevizibila. Dar ma gandeam ca o prostie din asta de aparat (nu neaparat asta) ar fi bun pentru fermitate in general.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Hehe, in sarcina nu prea este de evitat. Nu am mancat atatea fructe si legume toata viata mea, nu mananc gras , lactate slabe din plin si tot degeaba. Sport nu faceam nici inainte asa ca nu s-a produs o mare schimbare din punctul asta de vedere, dar celulita nesuferita si pufoasa s-a instalat bine merci! Plus ca n-am voie sa folosesc nici o crema pentru ca pielea este mai vascularizata si s-ar putea sparge vinisoarele. Nu mi-a ramas decat sa o amenint ca-i vin de hac pana la anu' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mai inteleg nimic, oare numai romancele au celulita?
Eu m-am lasat de masaj acum o luna, si iarasi a aparut celulita pe coapse. Merg la mare peste o saptamana,parca vad ce ma mai stresez.Eu am facut si vacuum si a avut rezultat cateva luni. Zic ca cel mai bine este sportul. Sweet, nu cred ca merita sa dai bani pe aparat, mai bine iti cumperi o bicicleta de camera si faci sport. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nu cred ca doar romancele au celulita. Dar era imposibil ca absolut toate femeile de pe plaja sa fi facut operatie. E, adevarat, era o statiune de lux, dar credeti-ma, aratau superb! Toate!
Nush ce se poate face contra ei, dar stiu ca masajul pe mine m-a dezamagit f tare. Ori a fost slaba maseuza, ori chiar asa e, ca masajul aduce la suprafata toata celulita, pt ca mie mi-a aparut celulita in zone in care nu aveam: in zona gambelor, de ex. Cand lucram la alta firma si aveam o colaborare cu doamna Leventer, mi-a spus ca nu exista leac pt celulita. Leac defintivi adica. Temporar da, dar definitiv nu. Asa ca e o lupta continua... |
|
|
![]()
|
|
Cand lucram la alta firma si aveam o colaborare cu doamna Leventer, mi-a spus ca nu exista leac pt celulita. Leac defintivi adica. Temporar da, dar definitiv nu. Asa ca e o lupta continua... Pai pentru nimic nu exista leac definitiv, daca e sa o luam asa. Dieta trebuie sa tii toata viata, daca ai probleme cu kg, daca ai probleme cu pielea si apoi o neglijezi, ele reapar, daca inveti o limba straina, trebuie sa te tii de ea, altfel se instaleza uitarea in locul ei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) samd. Exista ceva definitiv?! Strumfi, nu vreau neaparat aparatul ala (e de vacuum apropo, spun ei). Dar ma gandesc ca este mai eficient un aparat decat mainile noastre nespecializate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sau nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pai pentru nimic nu exista leac definitiv, daca e sa o luam asa. Dieta trebuie sa tii toata viata, daca ai probleme cu kg, daca ai probleme cu pielea si apoi o neglijezi, ele reapar, daca inveti o limba straina, trebuie sa te tii de ea, altfel se instaleza uitarea in locul ei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) samd. Exista ceva definitiv?! Adevarat graiesti, dar cati suntem dispusi sa luptam toata viata? De regula grasunii sunt gurmanzi si cat te poti abtine de la ceva ce-ti place? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:21 PM |
|