![]() |
![]() ![]() |
![]() |
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu ce am mai observat e ca femeile cum sunt mamele noastre nu au celulita. de ce oare?
Sweet nu stiu cum sunt mainile tale, dar ele mele is betonate (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) in sensul ca nu am nici o inclinatie sa fac masaj, nici macar mie:). Apropo m-am lasat si de Pilates, pe pretex ca e prea cald . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
mama mea are celulita (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mama mea are, eu am observat ca e genetica chestia cu celulita eu nu sunt grasa dar tot am putina , daca fac sport nu se vede dar daca trec cateva luni de cand m am lasat iar e,
cunosc persoane mai plinute si nu au celulita , concluzia mea : te nasti cu predispozitia asta |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 16-August 08 Member No.: 4,492 ![]() |
am si eu putina celulita dar in faza incipita, eu cred ca daca nu am manca atatea prajeli, fast food, si dulciuri(pot sa provoace si cancer si alte boli aceste alimente) si cu putin sport nu am avea deloc, si foarte important sucurile pe care le consumam, eu suc nu prea mai beau decat atunci cand ies prin oras si atunci destul de rar ptr ca prefer sa beau apa.ave-ti grija ce mancati ptr a nu avea celulita daca stiti exerciti ptr celulita vreau si eu sa le aflu;))
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) N-am auzit sa existe exercitii anticelulita. Sunt convinsa ca toate sporturile /exercitiile ajuta s-o eliminam sau sa o tinem la distanta. La fel ca si alimentatia corecta.
Sa nu uit, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Omega 3 este un foarte bun supliment alimentar ce ajuta si la diminuarea celulitei. De fapt, e bun la toate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asta pe langa cele enumerate.
Oricum, sedentarismul clar nu este o solutie... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nush cat e de bun Omega 3, pt ca am luat luni de zile suplimente cu ulei din ficat de rechin, care contine omega 3 si nimic nimic nimic (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
This post has been edited by Nimphetamin: Aug 17 2008, 03:30 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am inceput sa folosesc Supliform de vreo trei zile, tubul e deja aproape pe duca dar o sa achizitionez altul. Sper sa'si faca cat de cat efectul pentru ca echilibrez si cu miscare fizica...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Da, dace faci miscare ai sanse sa vezi imbunatariri dar numai cu supliform.....l-am folosit si eu dar din pacate nu pot lauda produsul.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu stiu ca nicio crema pentru celulita nu este buna daca nu ajuti prin masaj... Mi'am comandat oricum si un aparat de facut masaj. Dar prefer sa folosesc o crema ieftina care contine cam aceleasi ingrediente pe care le contine una scumpa...Vad eu la ce rezultate ajung (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:27 AM |
|