IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

40 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Celulita, cum scapam de ea
strumfita
post Aug 13 2008, 09:25 AM
Post #311

Musafir

eu ce am mai observat e ca femeile cum sunt mamele noastre nu au celulita. de ce oare?
Sweet nu stiu cum sunt mainile tale, dar ele mele is betonate (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) in sensul ca nu am nici o inclinatie sa fac masaj, nici macar mie:).
Apropo m-am lasat si de Pilates, pe pretex ca e prea cald .
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 13 2008, 09:34 AM
Post #312

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

mama mea are celulita (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Aug 13 2008, 11:02 AM
Post #313

Musafir

Si mama mea are, eu am observat ca e genetica chestia cu celulita eu nu sunt grasa dar tot am putina , daca fac sport nu se vede dar daca trec cateva luni de cand m am lasat iar e,
cunosc persoane mai plinute si nu au celulita , concluzia mea : te nasti cu predispozitia asta

+Quote Post
deeyutza77
post Aug 16 2008, 11:07 AM
Post #314

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,492

am si eu putina celulita dar in faza incipita, eu cred ca daca nu am manca atatea prajeli, fast food, si dulciuri(pot sa provoace si cancer si alte boli aceste alimente) si cu putin sport nu am avea deloc, si foarte important sucurile pe care le consumam, eu suc nu prea mai beau decat atunci cand ies prin oras si atunci destul de rar ptr ca prefer sa beau apa.ave-ti grija ce mancati ptr a nu avea celulita daca stiti exerciti ptr celulita vreau si eu sa le aflu;))

+Quote Post
Fanny
post Aug 16 2008, 11:11 AM
Post #315

Moderator Global

Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) N-am auzit sa existe exercitii anticelulita. Sunt convinsa ca toate sporturile /exercitiile ajuta s-o eliminam sau sa o tinem la distanta. La fel ca si alimentatia corecta.

Sa nu uit, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

+Quote Post
Bia
post Aug 16 2008, 01:46 PM
Post #316

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Omega 3 este un foarte bun supliment alimentar ce ajuta si la diminuarea celulitei. De fapt, e bun la toate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asta pe langa cele enumerate.
Oricum, sedentarismul clar nu este o solutie...

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 17 2008, 03:30 PM
Post #317

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

Nush cat e de bun Omega 3, pt ca am luat luni de zile suplimente cu ulei din ficat de rechin, care contine omega 3 si nimic nimic nimic (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

This post has been edited by Nimphetamin: Aug 17 2008, 03:30 PM

+Quote Post
kary_pink
post Apr 24 2009, 05:11 PM
Post #318

Musafir

Am inceput sa folosesc Supliform de vreo trei zile, tubul e deja aproape pe duca dar o sa achizitionez altul. Sper sa'si faca cat de cat efectul pentru ca echilibrez si cu miscare fizica...

+Quote Post
ELLA33
post Apr 24 2009, 05:27 PM
Post #319

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Da, dace faci miscare ai sanse sa vezi imbunatariri dar numai cu supliform.....l-am folosit si eu dar din pacate nu pot lauda produsul.

+Quote Post
kary_pink
post Apr 24 2009, 08:45 PM
Post #320

Musafir

Eu stiu ca nicio crema pentru celulita nu este buna daca nu ajuti prin masaj... Mi'am comandat oricum si un aparat de facut masaj. Dar prefer sa folosesc o crema ieftina care contine cam aceleasi ingrediente pe care le contine una scumpa...Vad eu la ce rezultate ajung (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

40 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 03:27 AM