IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

40 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Celulita, cum scapam de ea
claudia_electra
post Apr 24 2009, 09:36 PM
Post #321

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

cu supliformul nu faci cine stie ce economie pt ca e tubul f micut si se termina la cateva aplicari.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post May 23 2009, 11:48 AM
Post #322

Musafir

Am citit ca a aparut pe piata un ser-minune care combate temporar celulita (numai cu 47%): Adonia Leg Tone Seum. Se aplica de 4 ori la interval de cate 4 minute si efectul tine 12 ore. Cica in USA era vandut peste tot chiar in prima saptamana dupa aparitie. Costa cam 65 euro, adonialegtone.com.
Si sportul mai soft e mai bun impotriva celulitei decat cel hard: deci mai bine walking decat jogging, inot decat tenis. Exercitiile de intindere a muschilor sunt cele mai bune. Dupa fiecare sedinta de sport intensiv care antreneaza anumiti muschi sa se faca o pauza de 36-48 ore, daca nu, chiar se aduna mai multa celulita (corpul nu are timp sa elimine mizeriile adunate prin solicitarea muschiului si le depoziteaza exact la nivelul tesutului conjunctiv in forma de...celulita).
Alimentatia impotriva celulitei: fara zahar si produse care contin amidon (cartofi, banane, faina alba in mare), mult peste gras de apa rece (hering, somon, ton, macrou), legume verzi (broccoli, fasole verde, salata) si fructe rosii si albastre (capsune, fragi, mure, afine), apa plata cu lamaie.

+Quote Post
Cleo
post May 23 2009, 03:48 PM
Post #323

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

o fi ceva de capul ei?
in iarna asta m-am ''prostit'' si am celulita cum n-am avut niciodata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post May 23 2009, 10:06 PM
Post #324

Musafir

Eu acum folosesc cellu reverse elancyl, ma rog la mine nu e grav e putina dar preventiv fac sport si masaj sa nu ma pricopsesc cu ea mai grav mai incolo (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
lotte
post May 24 2009, 05:58 PM
Post #325

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

De acord sa se faca pauza dupa efort fizic, eu fac miscare zilnic, ca imi cere creierul, dar altfel, daca nu am timp sa merg la sala, si fac pauza, muschiul se aseaza mult mai bine pe mine.
V-am mai spus eu, am cunoscut o tipa manechin, care nu facea nimic decat sa mearga pe jos peste tot, si nu avea pic de celulita.

+Quote Post
Ciresica
post May 24 2009, 09:54 PM
Post #326

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Ce veste buna, eu sunt o lenesa cand vine vorba de sport. In schimb imi place sa merg pe jos pana ma dor picioarele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pitzigoi
post May 25 2009, 01:19 AM
Post #327

Musafir

Fetele, care e faza cu sedintele de electro? au vreun efect? se merita?

+Quote Post
Roxana_
post May 25 2009, 09:19 AM
Post #328

Musafir

Pitzigoi, eu am fost prin 2005 parca, dar nici vorba de redus celulita. Am scazut ceva cm in circumferinta, dar prea putini. Plus, ca medical, nu prea sunt recomandate sedintele de electro-stimulare.

+Quote Post
pitzigoi
post May 25 2009, 11:20 PM
Post #329

Musafir

Pai am inteles ca depinde de gradul de celulita, si ca urmatorul pas e vacumul care mi se pare infricosator (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Deci nu prea e mare branza cu electro ... Macar tonus muscular, fermitate ceva?

+Quote Post
Bia
post May 26 2009, 01:11 AM
Post #330

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Vacuum am facut eu si efectele se vad. E dureros intr-adevar dar nu de nesuportat.

+Quote Post

40 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 03:28 AM