IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

40 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Celulita, cum scapam de ea
Diana.
post Mar 11 2010, 11:49 AM
Post #351

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu, eu vorbesc de perioada cind m-am masat singura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Mar 21 2010, 12:10 AM
Post #352

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Alessandra @ Mar 10 2010, 12:17 PM) *
Fetelor, nu stiu cum, dar pana in august trebuie sa scap de creturile de pe picioare si fund!De vreo 3 saptamani sunt montignaca cu acte in regula, dar nu stiu daca asta are vreun impact asupra celulitei mele... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Asa ca... mi-am luat ieri un ulei pentru masaj anticelulitic (ala roz, Cellulight parca) si aseara am inceput sa prestez.Adica:scrub la dus, ca sa pregatesc pielea pentru gel, apoi gelul, un dres gros de multi deni, si deasupra treningul.Si-hop pe bicicleta 30 minute.Vreau sa cresc pana la o ora perioada de pedalare, in fiecare seara.
Si mai vreau sa incerc varianta cu uleiul ala amestecat cu zat caldut de cafea, poate...cine stie...
Precizez ca la mine celulita e vizibila cu ochiul liber pe fund si coapse, chiar daca greutatea mea este ok (52.5 kg la 1.63 cm inaltime).
Prin urmare, va voi tine la curent cu transformarile minune la care visez...

Si eu sunt tot cam la fel ca tine, cel putin inaltimea este aceeasi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie uleiul ala de la Elmiplant mi s-a parut groaznic, plus ca intra extrem de greu in piele. Eu acum m-am reprofilat pe un gel tonifiant de la Boots. Nu il folosesc prea des, alternez cu crema hidratanta Atoderm si untul de shea, nu prea cred eu in miturile anticelulitice.
Dupa cum chiar nu cred in gomajul cu zat de cafea. Care e de fapt principiul?! Celulita este o problema mult mai complexa, iar un gomaj nu face decat sa actioneze la suprafata pielii, ameliorarea aspectului, nu actioneaza in profunzime sa aiba vreun efect asupra celulitei! Nici macar nu patrude in piele pentru ca spalam, fiind gomaj. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Alessandra
post Mar 22 2010, 01:26 PM
Post #353

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 8,054

Cindy, draga mea, sa ne tii la curent cu actiunea produselor pe care zici ca le folosesti!In privinta gomajului, din cate stiu eu scopul lui este sa pregateasca pielea pentru aplicarea cremei, pentru o absorbtie mai buna a acesteia.Acum, daca o fi apa de ploaie si punem noi botul la marketingul lor, asta nu mai stiu.Macar observ ca este mai fina pielea dupa toata operatiunea, si tot e ceva!
Apropo de uleiul ala, mie tocmai asta imi place la el, ca intra greu in piele, astfel ca sunt obligata sa FREC, vorba Dianei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Si din cauza frecusului astuia am facut si vanatai pe coapse, ca Diana imi spunea sa ma masez cat suport de tare, si eu suport, nu gluma!
Una peste alta, am inceput sa vad rezultate!Am impresia ca celulita mea s-a mai diminuat, adica nu mai sunt craterele si creturile chiar atat de evidente, si ma gandesc ca pana in august scap de ce este mai rau, daca perseverez.
Tind sa cred ca m-au ajutat toate masurile pe care le-am luat:Monti, masajul cu ulei, orele pe bicicleta si cantitatea de apa si ceaiuri consumata zilnic.Pe scurt, sunt multumita de rezultate!
PS:sper sa nu urmeze iesitul celulitei la suprafata, cum am mai auzit in unele cazuri! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
melcri
post Mar 22 2010, 02:55 PM
Post #354

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

Si eu folosesc uleiul de la Elmiplant,a fost mai bun primul cand a iesit ,dar imi place si al doilea folosite vara trecuta;e bun si-mi place.E f bun si ca pret.Ani de zile am folosit de la Elancyl,dar e prea scump si nu atat de eficient de exemplu cum au fost fiolele,dar nu am mai gasit.Cred ca nici nu mai pot s acumpar sunt prea scumpe.

+Quote Post
andreialmeu
post Apr 28 2010, 10:12 PM
Post #355

Musafir

QUOTE(Cindy @ Mar 21 2010, 01:10 AM) *
Si eu sunt tot cam la fel ca tine, cel putin inaltimea este aceeasi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie uleiul ala de la Elmiplant mi s-a parut groaznic, plus ca intra extrem de greu in piele. Eu acum m-am reprofilat pe un gel tonifiant de la Boots. Nu il folosesc prea des, alternez cu crema hidratanta Atoderm si untul de shea, nu prea cred eu in miturile anticelulitice.
Dupa cum chiar nu cred in gomajul cu zat de cafea. Care e de fapt principiul?! Celulita este o problema mult mai complexa, iar un gomaj nu face decat sa actioneze la suprafata pielii, ameliorarea aspectului, nu actioneaza in profunzime sa aiba vreun efect asupra celulitei! Nici macar nu patrude in piele pentru ca spalam, fiind gomaj. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

gomajul curata si deschide porii, pregateste practic pielea pentru aplicarea cremei de slabit sauu anticelulitice.
cellulight e ok , dar nu e profesionala!!!!
stiai ca cele din comert au o concentratie de pana la 10 ori mai mica decat cele profesionale, pentru acasa!??? cele care se vand in saloane, dar pentru a putea fi folosite acasa!

asa ca daca tot e ne facem peeling si sa ne ingrijim hai sa ne luam produse care sa merite efortul si sa se vada rezultatul!-- sunt creme pt acasa de la 75 ron de cumparat de la salon, si eu zic ca merita.

(de ex.EDITAT- RECLAMA, centru de slabit care vinde creme profesionale pt acasa,si ai evaluare profesionala gratuita, adica iti si recomanda ce tip de crema sa folosesti pt a obtine rezultatul dorit).succes!

+Quote Post
madyi008
post Jun 19 2010, 10:23 PM
Post #356

Contaminat
*

Member No.: 8,749

Buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Incep prin a spune ma numesc Madalina si am 17 ani normal este o varsta la care celulita da tarcoale tutror fetelor (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dragile mele fetite celulita mea a inceput sa apara pe la varsta de 15 ani acum am 17 hm...deci da..va spun sincer mama are o prietena nu stiu cum se spune cea care se ocupa cu pielea analizele si toate cele si am intrebat despre creme,DRAGUTELOR cremele doar cum sa spun exfoliaza si face pielea mai fina insa nimic dar nimic nu merge daca nu faci sport (alergat) nu sarituri de doua trei ori si gata ce sport am mai facut..eu de la 15 ani mi s-au facut gropite am .170 si 50 de kg si da am facut celulita la 15 ani nu de la proasta mancare 9caren de vita si restul) si ce la SEDENTARISM si porcariile de la magazin) plus tot ce mancam la scoala...prostii!
Insa m-am enervat adica GOD eu 1.70 si 50 de kg si celulita? de dieta..nu..domnule ca sunt slaba ,dietele sunt doar pentru cei mai slabuti cremele pentru cele care nu au celulita..insa o tin sub control (e logic)
Si asa..la varsta de 15 ani am inceput sa dau ture in jurul lacului de 1.km jumate nu departe de casa mea..timp de doi ani fetelor in fiecare vara si primavara eu alerg cu o prietena la inceput fugeam vai de mine...un sfert si eram jos (ACTIVITATEA FIZICA=0,pe atunci) si am fauct tot asa in fiecare zi si am ajuns la 3 ture legate (adica fara oprire) la inceput eram dezamgita ca orice fetita pampasa asteptam rezultate dupa prima saptamana eheee...a trebuit sa treaca cel putin 5 luni ca sa se vada.. la inceput au disparut liniutele de sub fund, si punctuletele dupa care forma muschiilor se facea tot mai frumoasa si maia petisanta pielea a devenit mai ferma si mai frumoasa..si intr-un an! nu 3 saptamani cum spun unel;e am scapat de celulita (CARE ERA LA VEDERE DOAR,SI AS ACU TURE LUNGI DE LAC) dupa care acum la 17 ani parca sunt o balerina cu picioare super sexy si sunt multumita de mine..sa nu mai aud DE SUPLIFORM ca nu e bun..eu dupa dus folosesc doar o crema de doi ani incoace de la elmiplant(crema pentru masaj0 cea mai buna se vede ca face ceva) asat o folosesc pentru a imbunatati circulatia sangelui. si pielea sa aiba aspectul ferm.

Cu DIETE NU SCAPATI DE CELULITA.

p.s: MANANC tot ce vreau tot ce face mama insa de dragul sanatatii mele m-am lasat de chipsuri si cioco si cola doar o data la doua luni mananc chipsuri si cola o data pe luna)

si incerc sa beau si 2 litri de apa...insa slabe sanse la cat sunt de slabuta:)

SPER CA V-AM DAT CURAJ SA IESITI AFARA CU TOT CU CREMELE VOASTRE DUPA VOI)

LOVE YAAAAA!

+Quote Post
Diana.
post Jun 19 2010, 11:04 PM
Post #357

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Madyi008. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
madyi008
post Jun 20 2010, 01:25 PM
Post #358

Contaminat
*

Hei THANKS:) ..

+Quote Post
Cindy
post Jun 22 2010, 11:42 PM
Post #359

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ce simpatica esti, Mady! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Eu la 17 ani nu aveam celulita, mi se pare ingrijorator ca acum mai toate adolescentele au. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu incerc sa ma mentin in forma cu exercitii home made dar in ceea ce priveste cremele anticelulitice, greu dom'le greu pentru mine sa le aplic constiincioasa, sunt efervescenta o zi - doua si apoi le las balta, uitate intr-un dulapior burdusit de potiuni.

+Quote Post
madyi008
post Jun 23 2010, 05:17 PM
Post #360

Contaminat
*

QUOTE(Cindy @ Jun 23 2010, 12:42 AM) *
Ce simpatica esti, Mady! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Eu la 17 ani nu aveam celulita, mi se pare ingrijorator ca acum mai toate adolescentele au. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu incerc sa ma mentin in forma cu exercitii home made dar in ceea ce priveste cremele anticelulitice, greu dom'le greu pentru mine sa le aplic constiincioasa, sunt efervescenta o zi - doua si apoi le las balta, uitate intr-un dulapior burdusit de potiuni.

Pai nu pot sa spun ca aveam puncte uriase de celulita insa incepea sa se observa si cand strangeam pielea....era grav asa ca m-am apucat de sport:)

p.s: exercitiile home made sunt foarte eficiente:P

+Quote Post

40 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 04:07 PM