IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

40 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Celulita, cum scapam de ea
MiaMis
post May 18 2011, 04:16 PM
Post #361

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 10,216

Buna, fetelor!

Ce va recomand eu este Oligo. Este singurul tratament in urma caruia am vazut rezultate. Sa nu uitati de sport, si fara mancare nesanatoasa. Iar celulita odata capatata, greu scapam de ea definitiv, dar merita sa incercam.
Go to the top of the page

+Quote Post
Raluk_eu
post May 28 2011, 08:32 AM
Post #362

Contaminat
*

Member No.: 10,260

Fetelor, daca va permiteti dpdv financiar incercati aparatul Vela, e cel mai bun din lume ( not kidding) toate vedetele il folosesc. Te scapa de celulita, pierzi si centimetri si daca il gasesti si undeva mai ieftin cum am gasit eu.. te-ai scos (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 28 2011, 01:28 PM
Post #363

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Si banuiesc ca daca nu il gasesti sa il cumperi, poti merge la un salon, nu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) care il are? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Pwrik
post May 29 2011, 10:28 PM
Post #364

Contaminat
*

Group: User Banat
Member No.: 10,263

Metoda care a dat roade in cazul meu este multa apa, miscare si masaj zilnic cu un ulei hidratant pentru corp de la spam pe care il utilizez in locul lotiunii obisnuite. Acum ma simt pregatita sa merg la plaja.

+Quote Post
DianaD
post Aug 4 2011, 02:08 PM
Post #365

Contaminat
*

Member No.: 10,485

Buna fetelor,

Aveti cumva o recomandare pt o persoana care practica masaj anticelulitic & somatic la domiciliu, in Bucuresti? Pls help..10x

+Quote Post
Lyssuk
post Aug 22 2011, 08:57 AM
Post #366

Dependent

Group: Tratabil
From: Hell's gates
Member No.: 10,481

Crema termica Supless de la Gerocossen a folosit cineva? Eu mi-am luat si cand ma dau cu ea se incalzeste si se inroseste pielea si am impresia ca scap de celulita, dar rezultate nu prea se vad.

+Quote Post
Diana.
post Aug 22 2011, 02:44 PM
Post #367

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu am folosit. Incearca cu zat de cafea. Tratament anticelulitic cu zat de cafea

+Quote Post
Lyssuk
post Aug 22 2011, 03:58 PM
Post #368

Dependent

Group: Tratabil
From: Hell's gates
Member No.: 10,481

Am citit, mercic. Ma gandeam sa le combin, adica doua-trei zile pe saptamana sa fac tartament cu zat si in rest sa dau cu crema aia ca tot am cumparat-o. Mi-am luat si manusa pt masaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
cristina_m
post Mar 14 2012, 11:31 AM
Post #369

Contaminat
*

Member No.: 11,059

salut

creme tot am folosit, unele mai bune, altele mai putin bune.
am facut insa, de curand, cateva sedinte de impachetari cu fango si m-am simtit super. poate a fost doar efectul placebo, poate chiar au functionat, ideea e ca vrea sa mai fac, insa acasa, daca se poate.
la salon era destul de scump, iar ca timp nu prea imi permit, sau mai bine zis nu-mi permite cel micut de acasa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

intrebare mea este, ati facut astfel de impachetari acasa? si daca da, cu ce produs si de unde pot sa-l cumpar?

+Quote Post
Cindy
post Mar 15 2012, 03:23 AM
Post #370

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mie mi-e groaznic de lene sa misc un deget la capitolul asta...oh, well, nici nu e vizibila, dar nu cred sa existe vreo femeie care nu are.
Cristina, mai bine faci acasa aerobic/pilates/tae bo/orice iti place si targeteaza zonele probleme si celulita, da-le incolo de impachetari. Si pentru ca pielea la suprafata sa fie fara aspectul de coaja de portocala, foloseste regulat o crema anticelulitica si un aparat de masaj, gen relax& tone sau altceva, chiar ajuta la ameliorarea aspectului pielii overall.
Eu folosesc Vichy Cellu Destock...asa de 2 ori pe luna! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar pot sa zic ca fundul arata mai tonifiat dupa fiecare utilizare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aparate de masaj are maica-mea colectie si pe langa faptul ca te relaxeaza, stimuleaza circulatia sangelui si pielea e mai fericita.

Am avut si eu intr-o vara un abonament pentru tratamente corporale sa arat si eu ca scoasa din cutie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar vai ce mai uram sa ma duc mereu la salon, era o corvoada si mai mereu imi venea sa adorm, ma plictiseam crunt si plecam molesita de plictiseala. vai e o blasfemie pentru o femeie, dar urasc sa merg la saloanele de infrumusetare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Pentru consolarea tuturor, o poza cu supermodelul Victoria Secret, Karolina Kurkova:
(IMG:http://www.thesuperficial.com/2007/05/karolina-kurkova-nyc-fashion-shoot-00.jpg)

This post has been edited by Cindy: Mar 15 2012, 06:17 AM

+Quote Post

40 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 03:50 PM